2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045894 بازدید | 684488 پست
ای جووونم خداروشکرِ..انشاءالله ک محکم میچسبه به دلت 😍

نفسی جان مامان شدنت مبارک دوستم😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها جون سلام

امیدوارم سال جدید براتون حسابی خوب شروع شده باشه

من کلی از مطالب و اخبار تون عقبم

سرم خیلی شلوغ بود و هست😒

فعلا براتون بگم که سیکل فروردین رو از دست دادم چون زود پ ر ی و د شدم و دسترسی به دکتر نداشتم

منتظرم انشالله اردیبهشت مجدد دارو بگیرم

یه دونه اسکیمو هم که همچنان در فریز دارم

دعا گوی تک تک تون هستم

کم میام

ولی دلم با شماست😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر خوب بوده، بازم برا تیروئیدتون با متخصص غدد مشورت کنید خوبه

نگین جون مامان شدی 

خدا رو شکر😍

بخدا ته دلمو خالی کرد‌..باورت نمیشه روحیمو باختم.به هم ریختم اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم.همین الان ه ...

دختر جان این کاملا طبیعیِ همه کسایی که باردار میشن از این درد میگن

واقعا براش متاسفم

تو رو خدا دیگه نرو پیشش

برو یه جا دیگه.

نگین جون مامان شدی  خدا رو شکر😍

آره عزیزم واقعا لطف خدا بود...

مطمئن باش حکمتی بوده که فروردین نشده با دل روشن برو برا انتقال که به حق امام زمان این اسکیموت بچسبه به دلت😍

الحمدالله❤
مبارک عزیزم ان شاالله تاپ تاپ قلبشو ببینی کیف کنی😍 واسه من خیلی عجیب بود خیلی کم میرفت بالا مثلا ۴ ...

ان شالله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارک عزیزم ان شاالله تاپ تاپ قلبشو ببینی کیف کنی😍 واسه من خیلی عجیب بود خیلی کم میرفت بالا مثلا ۴ ...

مرسی گلم.

وقتی بتات چن بودش ب سونو قلب رفتی ؟

من ی روز بعد از تاخیر پری بتا ۳۵۶ بودش و س روز بعد از بتای اولی ۱۲۷۴ و بازم چار روز بعد از بتای دومی بتام ۸۵۰۰ بودش و بازم دو روز بعد از بتای سوم بتام دیگه دو برابر نشد و ۱۱۰۰۰ شد . حالا دکتر برا فردا بهم سونو قلب گفته فردار طبق ال ام پی میشم شش هفته و چار روز برام دعا کن . چون سابقه دو تا سقط فراموش شده داشتم خیلی میترسم . شما بعد از بتا چند بود سونو رفتین ؟؟

روند بتاهاتونو مث من مینویسین ؟؟

خیلی ممنونتم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دوستان عزيزم سلام 

انشالله همگى خوب خوب باشيد🙏🏻 

باز هم ببخشيد در اين يكسال مخصوصا اين ماههاى اخر من كم امد 

مى خواستم با خبرتون كنم 

اين هفته مياد من ميرم بيمارستان چهارشنبه انشالله براى سزارين🤱🏻🍼 

خيلى دعا كنيد كه من و نى نى ام سالم بيايم خونمون

من هم دعاتون مى كنم 🙏🏻

و دوستانى كه اسمهاى همگيشون يادم نيست ، چه دورانها سختى رو اينجا گذرونديم بعد كلى عمل و امپول و اى وى اف 

مادر شديم كلى خوشحال و يا ناراحت از خبر منفى شدن معالجه دوستان ديگرمون😔

و مرسى انا جانم كه هميشه كنارمون بودى و روحيه دادى 😘

انشالله هميشه شاد و سلامت باشيد ،

و حس مادرى براى هيچ زنى رويا نشه 🤱🏻🙏🏻

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نفسی جان مامان شدنت مبارک دوستم😘

ممنون عزیزم...انشاءالله بزودی قسمت خودت میشه این حس قشنگ😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی گلم. وقتی بتات چن بودش ب سونو قلب رفتی ؟ من ی روز بعد از تاخیر پری بتا ۳۵۶ بودش و س روز بعد ا ...

بتات که خوبه عزیزم، من چند بار تو یک آزمایشگاه انجام دادم که فکر کنم آزمایشگاه اشتباه میکرد ولی بعد رفتم یه آزمایشگاه دیگه انجام دادم فاصله بین شون دقیق دو روز نبود از ۴۷۰ بعد ۶۸۰ بعد ۸۶۰،... با این روند وقتی ۷ هفته و ۲ روز بودم خداروشکر تو سونو قلب رو دیدن،

شما که ماشاالله روندش خوبه کاش اون آخری رو هم نداده بودی که نگران نباشی، حالا فردا قلب رو میبینی عزیزم دیگه کاری به بتا نداری...

الحمدالله❤
دوستان عزيزم سلام  انشالله همگى خوب خوب باشيد🙏🏻  باز هم ببخشيد در اين يكسال مخصوصا اين ...

واییییییی عزیززم اشکم در اومد انشاالله قدمش خیر باشه انشاالله آعوش هیچ زنی خالی نباشه به حق همین اذان ،گلم برای همه دعا کن برای منم دعا کن انشاالله زود زود مادربشم و زندگیم رنگ بگیره 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍

بتات که خوبه عزیزم، من چند بار تو یک آزمایشگاه انجام دادم که فکر کنم آزمایشگاه اشتباه میکرد ولی بعد ...

ممنونتم گلم . آخرین تیترت هفته چندم بودش و عددش چند بودش و چند روز بعد از تیتر آخری رفتی ب قلب ؟؟

ممنونتم گلم . آخرین تیترت هفته چندم بودش و عددش چند بودش و چند روز بعد از تیتر آخری رفتی ب قلب ؟؟

آخرینش حدود ۱۴۰۰ بود و دو روز قبلترش سونو داده بودم و گفته بودن خارج از رحم نیست منم صبر کردم یه مدت بگذره دوباره سونو بدم که فکرکنم ۸ روز بعد از این بتا لکه بینیم یه دفه انقد زیاد شد که با گریه رفتم سونو که گفت خداروشکر قلب تشکیل شده😍

با این بتایی که داری مطمئن باش فردا قلب رو میبینی ولی اگه نگران اینی که زود باشه چند روز دیگه م صبر کن

الحمدالله❤
آخرینش حدود ۱۴۰۰ بود و دو روز قبلترش سونو داده بودم و گفته بودن خارج از رحم نیست منم صبر کردم یه مدت ...

تو رو خدا برام دعا کن خیلی . من شهرستانیم امروز از صب زود حرکت کردیم اومدیم شیراز و تازه رسیدیم فردا نوبت دکتر دارم ب سونو