2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام سلام 😍 نمي دونيد چقدر ذوق كردم واسه ماماناي جديد 😍 خدا ني ني هاتون رو بهتون ببخشه 🙏🏻 خاكست ...

ممنون عزیزم..به امید خدا خیلی زود قسمت خودت🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.مرکز ما هم همون 2یا3پریودی خراش میدادن..سبک کار هردکتری متفاوته

سلام مهربون.

ب پس خیالم راحت شد.توانجام دادی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربون. ب پس خیالم راحت شد.توانجام دادی؟

نه گلم من انجام ندادم.ولی دیدم کسایی که انجام میدادن اگه دکتر پیشنهاد داده پس بهش اعتماد کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزدلم الهی بگردم.حتما حکمتی داشته گلم.برات دعا میکنم به زودی معجزه ی خدا شامل حالت شه😘💚حتما دعا ...

مرسییییی مامانه مهربون  

توکل کردم به خدا یه چند ماهی استراحت میکنم دوباره شروع میکنم

الهی نی نی خوشگلتو سلامت بغل کنی عزیه دلم  

بچه ها من امشب رفتم دکتر زنان اصلا نفهمیدم چی شد😐😐😐😐😐

گفت برای سه هفته دیگه سونو مینویسم برات.گفتم دیر نیست؟گفت نه این دکتر مدلشه تو همون هفته سونو میگیره فقط😐

گفتم مکمل چیزی نمینویسین گفت نه همون فولیک اسید که میخوری بسه.گفتم ازمایش چی.گفت نه‌بعد یهو گفت اها تو ازمایشای اولیه رو ندادی؟گفتم نه

گفت باشه مینویسم صبح ناشتا برو

بعد گفتم خانم دکتر یکم پایین کمرم تو قسمت گودی کمرم گاهی وقتا تیر میکشه،برگشت گفت نه نباید تیر بکشه.علائم سقطه.😐😐😐😐

گفتم هیچیم نیست فقط گاهی‌وقتاس.گفت نه.گفتم دلدرد هم گاهی وقتا داشته باشم بده؟گفت اره این انقباضات رحمیه که باعث سقط میشه😐😐😐گفت برات امپول پروژسترون مینویسم.گفتم من خودم شیاف مصرف میکنم.نشونش دادم.گفت چرا انقد دوزش پایینه‌ما شیاف دوتا ۲۰۰ میدیم

این هر شیاف ۱۰۰ هست درکل میشه ۳۰۰

گفتم مرکز اینو نوشته نمیتونم خودسر عوض کنم.گفت نه سیکلوژیست نمیدونم چی بخر.

اصلا خیلی انرژی منفی بهم داد.توروخدا این دردای کوچیک که خیلی کم پیش میاد و بعدش برطرف میشه واقعا نشونه ی سقطه؟

من نمیدونم بخاطر این دو روز یبوستمه یا چیز دیگه فاصله ی مقعد و واژنم یکم تیر میکشه و ول میکنه.گفت اینا همه علائم سقطه.وای هرچقد دیشب حالم خوب بود و تو آسمونا بودم امشب اعصابم به هم ریخت.گند بزنن به این دکترا که درک نمیکنن مریضو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من امشب رفتم دکتر زنان اصلا نفهمیدم چی شد😐😐😐😐😐 گفت برای سه هفته دیگه سونو مینویسم برات. ...

وااااا این حرفا چیه !!!؟من هم بارداری طبیعی داشتم هم میکرو‌ تو هر دو هم همین علایم رو داشتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد این دردا تو بارداری طبیعیه   رحم لگن و کلیه اندام های مربوط دارن جا باز میکنن این دردا هم مربوط به هموناست

وااااا این حرفا چیه !!!؟من هم بارداری طبیعی داشتم هم میکرو‌ تو هر دو هم همین علایم رو داشتم هیچ مشکل ...

بخدا ته دلمو خالی کرد‌..باورت نمیشه روحیمو باختم.به هم ریختم اصلا نفهمیدم باید چیکار کنم.همین الان هم توی واژنم تیر میکشه.میترسم بخدا

اصلا نمیدونم سونوی بعدیو کی باید برم چیکار باید بکنم.

اینجا یه دونه دکتر زنان داره یه دونه ماما.خیر سرم خواستم برم پیش متخصص.کاش همون ماما رو رفته بودم.اکثرا هم میرن پیش اون.این روی کارتش نوشته بود متخصص بارداریهای پرخطر و فلان گفتم شاید بهتر بدونه.اصلا میگه مکمل و ویتامین نیاز نیست بخوری.والا من همه دوستام که مثبت شدن با من دارن میخورن

اعصابمو به هم ریخت آزی جون.حالا از کوچیکترین دردی میترسم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من امشب رفتم دکتر زنان اصلا نفهمیدم چی شد😐😐😐😐😐 گفت برای سه هفته دیگه سونو مینویسم برات. ...

عزیزم اول آروم باش..نمخاد با این.حرفا استرس بگیریِ...تو دیشب سونو بودی و جوجت رو دیدی که حالش کاملا خوب بوده پس نگران نباش..دردخفیف هم یه چیز طبیعی دیدی که اکثرا دارن. من خودمم دارم. .دکتره بیخود شلوغش کرده بااین حرفاش😣.ولی درمورد.شیاف من هم سیکلوژست میذارم روزی دوتا400...فقط ارامش داشته باش مطمئن باش اون کوچولو حالش خوبه وجاش امنه فقط بسپرش به خدای مهربون..

اها منم دیروز دکتربودم ازمایشات اولیه رونوشت ومکمل هم گفت از15هفته به بعد میدم وهمون یدوفولیک فعلا کافی هست.

عزیزم اول آروم باش..نمخاد با این.حرفا استرس بگیریِ...تو دیشب سونو بودی و جوجت رو دیدی که حالش کاملا ...

خب به منم گفت یدوفولیک داری؟گفتم نه فولیک اسید میخورم.دیگه چیزی نگفت.گفت بعضیا فمبیون نمیدونم چی میخورن.ولی برای من چیزی ننوشت

عزیزم شیاف سیکلوژست هم اخه شما از اولش داشتی.من از اول همین اندومترین رو داشتم الان میگم شاید اگه یهو عوضش کنم هم دوزش هم مارکو یهو مشکل پیش بیاد خدای نکرده‌.نمیدونم چیکار کنم.من خودمم همیشه به این فکرمیکردم که نسبت به بقیه که شیاف دارن شیافای ما خیلی دوزش پایینتره.

چون هر دونه ش ۱۰۰ هست روزی سه تا داریم که میشه ۳۰۰!

کم نیست؟

عزیزم اول آروم باش..نمخاد با این.حرفا استرس بگیریِ...تو دیشب سونو بودی و جوجت رو دیدی که حالش کاملا ...

خیلی سعی میکنم اروم باشم.اصلا زد ارامشمو بهم ریخت.من که نه خونریزی نه مشکل خاصی داشتم،دیشبم ضربان قلب بچم نرمال بود و همه چی خوب بوده دکتر بهم میگه احتمال سقط هست!اخه چطور ممکنه؟فقط چون یه کم کمرم این دو روزه درد میکنه.

گفت اصلا نباید هیچ دردی داشته باشی.هیچ دردی طبیعی نیست تو حاملگی.ولی من توی گوگل که سن بارداریمو چک میکنم بعد میزنم اطلاعات درمورد هفته ی ۱۰ مثلا،کامل همه چیو نوشته که ممکنه الان فلان قسمت احساس درد داشته باشین.من فکرمیکردم تو این هفته ها دیگه خطر سقط و این داستانا رو گذروندم.ولی امشب گند زد به حال خوبم این دکتره

عزیزم یدوفولیک رو از کی میخوری؟دیگه فولیک اسیدو نمیخوری نه؟میشه منم بخورم الان؟

خیلی سعی میکنم اروم باشم.اصلا زد ارامشمو بهم ریخت.من که نه خونریزی نه مشکل خاصی داشتم،دیشبم ضربان قل ...

عزیزم تو روخدا با حرفای بیخوده این دکتره اعصاب خودتو خرد نکن فداتشم. مهم سونو هست ک تو دیدی جوجه حالش خوب بوده خداروشکر..رحم کش میاد درد داره ادم من خودم تیرکشیدن واژن وتخمدون درد کمر ودل دارم هنوز بیشتر شبا میگیره..ب خودم میگم طبیعی هست حتما.من یدوفولیک از همون قبل انتقال داشتم اصلا اسید فولیک نداشتم

خب به منم گفت یدوفولیک داری؟گفتم نه فولیک اسید میخورم.دیگه چیزی نگفت.گفت بعضیا فمبیون نمیدونم چی میخ ...

عزیزم.در مورد شیاف من نمدونم چکار باید کنی بذار انا جون بیاد باهاش مشورت کن..ولی خواهش میکنم ب خودت استرس نده..فردا برو با اون ماما هم.که میگی یه مشورت بکن حتنا ببین اون چی میگه...مگه نمیگی همه میرن پیشش ..خب گاهی تجربه و اطلاعات ی ماما از متخصص ها خیلی بهتره

عزیزم تو روخدا با حرفای بیخوده این دکتره اعصاب خودتو خرد نکن فداتشم. مهم سونو هست ک تو دیدی جوجه حال ...

ممنون عزیزم.چشم سعی میکنم بهش فکرنکنم.خب بخاطر این دردا قرص خاصی میخوری؟انقد عصبی شدم حرفاشو یادم رفته ولی گفت اگه‌انقباض داری قرص فلانو برات مینویسم.بخدا گیج شدم بدتر.همون دکتر نرفته بودم بهتر بود فکرکنم