2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم اینکه میگن برای باردار شدن تیروئید باید زیر ۲ باشه تو بارداری هم همینطوره؟ 

بنظرتون برای بارداری 2.3 خوبه یا باید دوز دارو رو بیشتر کرد؟

الحمدالله❤
سلام بچه ها یه سوال داشتم اینکه میگن برای باردار شدن تیروئید باید زیر ۲ باشه تو بارداری هم همینطوره؟ ...

سلام، برای بارداری تیروئید زیر 2 و نیم خوبه ولی کسی که سابقه کم کاری تیروئید داره حتما باید تحت نظر متخصص غدد باشه تا خیالش راحت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دارم میرم برای انتقال با دلهای پاکتون برام دعا کنید. 

آزی جون بیا ببینم جوجه رو اوردی خونه😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوست جوناااااا. بله دردونه رو اوردم خونه اون مرکزی که پانکچر شده بودم گفتن کیفیت جنین BC هستش و متوسطه یجورایی دلم بد شد. اما امروز که رفتم برای انتقال دکترشون گفت رشد کرده و کیفیتش خیلی خوبه و گفت برای اینکه یدونه داری و شانسو بالا ببریم برات هچینگ هم انجام میدم. خلاصه اینکه اکیپ درمان اونجا خودشون خیلی راضی بودن و امیدوار   منم دلمو سپردم به خدا و میخوام ایندفعه با ارامش بیشتر این دو هفته رو بگذرونم. ممنون که دعام کردید و به یادم بودید😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام دوست جوناااااا. بله دردونه رو اوردم خونه اون مرکزی که پانکچر شده بودم گفتن کیفیت جنین BC هستش و ...

ای جووونم خداروشکرِ..انشاءالله ک محکم میچسبه به دلت 😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوست جوناااااا. بله دردونه رو اوردم خونه اون مرکزی که پانکچر شده بودم گفتن کیفیت جنین BC هستش و ...

به سلامتی انشاءالله❤

هچینگ ینی چی😁برام توضیح میدی 

ینی بعد اینکه از فریز دراوردن رشد کردن؟اینا چیه من بلد نیستم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خدا رو شکررر انشالله خوش خبری زین جون جنین داری یا سیکلتو شروع نکردی

گلم چار تا جنین دارم ولی قبل از انتقال باردار شدم . دعا کن ک شنبه برم سونو قلب تشکیل شده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره دختر خاله ام برای دوتا بچه هاش تحت نظرش بوده 

یکی از دوستان اونو بهم پیشنهاد داد میگن برا بارداری پرخطر دکتر خوبیه اطلاع داری به درد من که هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی میخوره یا نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من فقط از دوستان اسمش و شنیدم.....  یادمه به روشانیلو جونم گفته بود سقط کنه....

مرسی آناجون .دوست دارم بدونم منی که مشکل ایمنی و انعقادی دارم میتونه برام کاری کنه.با مامای مطبش که صحبت کردم گفت بیا پیش خانم دکتر ویزیت شو درمان میشی نگران نباش ولی به خاطر مسیر طولانی راستش دودلم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تو سمبل صبری و مطمئنم بهترین پاداش انتظارت میکشه.... 

امیدوارم همینطور بشه