2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوست جوناااااا. بله دردونه رو اوردم خونه اون مرکزی که پانکچر شده بودم گفتن کیفیت جنین BC هستش و ...

امیدوارم اینبار جنینت محکم بچسبه به دلت و تا 9ماه بعدشم بیاد توی بغلت.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم در مورد ال دی نمیدونم ولی من باید برم برای خراش ادومتر خیلی میترسم دکترم گفت با بیهوشی ان ...

سلام بچه ها

خراش اندومتر چیزی نیست نه دردی داره نه چیزی ریلکس باش بعدش پا میشی میری خونه ان ار خوابیدی پاشدی😘موفق باشی عزیزم💞💞💞💞💞💞

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  اره عزیزم برا منم بابیهوشی انجام میدن منم خیلی میترسم فکر کنم دردش زیاد باشه

عزیزم خراش هیچ دردی نداره من امپول نمیزنم از ترس اما بیهوش شدم و بعد عمل که به هوش اومدم انگار خوابیدم و پاشدم هیچ دردی نداره بعدشم راه رفتم اومدم خونه نه درد داشت نه چیزی 😘😘😘😘موفق باشید💞💞💞💞

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یکی از دوستان اونو بهم پیشنهاد داد میگن برا بارداری پرخطر دکتر خوبیه اطلاع داری به درد من که هم مشکل ...

سلام عزیزم منم هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی

چیزی نیست حل میشه به امید خدا

برای ایمنی قبلش سرم میزنن بهت

برای انعقادی هم ویتامین ب و اسپرین میدن

یه چیزیم طب اسلامی بگم بهت خیلی رو انعقاد خون تاثیر داره و خوبه من دارم انجام میدم

گزنه رو بگیر دم کن رو کتری با نبات حتما چون فشار و میاره پایین یکم و هر روز بخور۱لیوان فوق العادس💜💜💜💜

عزیزم خراش هیچ دردی نداره من امپول نمیزنم از ترس اما بیهوش شدم و بعد عمل که به هوش اومدم انگار خوابی ...

ممنون عزیزم ولی بیشتر درمورد ال دی نگرانم اگه نخورم مشکلی پیش میاد؟گفت بخور پریود که شدی بیا تا امپولا را بدیم اگه نخورم مشکلی توسیکل پیش میاد؟

😍😍خدایا شکرت
سلام بچه ها خراش اندومتر چیزی نیست نه دردی داره نه چیزی ریلکس باش بعدش پا میشی میری خونه ان ار خواب ...

مرسی گلم انشاالله شنبه میرم مرکز میپرسم ببینم کی باید برن😘😘😘😘مرسی که آرومم کردی با حرفات 

یکی از دوستان اونو بهم پیشنهاد داد میگن برا بارداری پرخطر دکتر خوبیه اطلاع داری به درد من که هم مشکل ...

سمی جون برای کسایی به نظرم خوبه که وقتی باردار شدن بارداری شون پر دردسره، و دکتر تو اون نه ماه خیلی متبحر تر از بقیه است ولی برای ماها که از قبل بارداری بایذ دارو بهمون بدن فکر کنم دکتر خوبی نباشه

میگم وقتی ک قبلا ها سونو میرفتم ک ضخامتم بالا نمیرفت دکتر میگوفت ک خونرسانی ب رحم هم ضعیفه . یعنی بخ ...

عزیزم مشکل قبلا هر چی بوده الان اونارو این وروجک دور زده و مهم همینه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه منظورم ذخیره نبود، منظورم سطح کیوتن بدن بود😅 شما هم دوز صد خوردی؟ یه ورق ۲۰ تاست

عزیزم من از اون بسته های تو قوطی خوردم فکر کنم 100 تایین بله 100 بود..... 

البته فکر کنم رق هم خوردم..... 

آخه من یه دوره نخوردم دقیق یادم نیست کلا چند تا بوده ولی هر چی بوده خیلی بیشتر از یه ورق بیست تایی تو بوده... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون کیوتن پلاس ۳۰ برا تقویت رحم قبل انتقال خوبه یا نخورم. دکتر نداد. خودم سر خود یه روز درمیون م ...

عزیزم نمیدونم برا منو فکر کنم برا تقویت تخمدان تجویز کرده بود..... 

من تا پانکچر داشتم اگه اشتباه نکنم.... 

میگم آناجون! اگر تعداد و حرکت اسپرم ها خوب باشن و مورفولوژی ۵%نرمال باشه فقط،باتوجه به اینکه آزمایش ...

عزیزم مگه برا ما ممکن نشد؟؟؟؟ 

با مورفوی بین صفر و یک، تحرک پایین و.... 

سلام دوستان دارم میرم برای انتقال با دلهای پاکتون برام دعا کنید. 

به سلامتی عزیزم..... 

منتظر خبر دوقلوهاتیم..... 

سلام بچه ها شما انوکسا رو تو یخچال میزارید؟

من وقتی هوا گرم بود تو یخچال یونولیتی ميذاشتم و کنارش یخ ميذاشتم و دماشو با دماسنج کنترل میکردم..... 

یعنی تو زمای زیر 25 نگهش می‌داشتم..... 

وقتیم که هوا خنک باشه تو یه جای خنک خونه بذاری اوکی هست..... 

انا جون و دوستان عزیزم سلام من دیروز رفتم مرکز برام ال دی نوشت گفت از روزسوم قاعدگی بخورم پریود که ش ...

عزیزم با توجه به نوع سیکلت تجویز شده بهتره بخوری نهایت نوعشو زنگ بزن تغییر بدن..... 

یا با یه ترفندی تهوع رو حلش کن.... 

بعصیاز دوستان میگفتن نیم ساعت قبلش دمیترون فکر کنم میخوردن دیگه تهوع نداشتن.... 

بعصیا میگفتن در طول روز میخوردن با شکم پر بهتر بود..... 

دنبال راهکار باش و صورت مساله رو پاک نکن..... 

سلام عزیزم در مورد ال دی نمیدونم ولی من باید برم برای خراش ادومتر خیلی میترسم دکترم گفت با بیهوشی ان ...

اگه با هیسترو باشه که با بیهوشیه..... 

برا من لاپرا و هیسترو خراش همه با هم انجام شد.....