2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان دارم میرم برای انتقال با دلهای پاکتون برام دعا کنید. 

بسلامتی عزیزم.خدا پشت و پناهت🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام صنم خانوم گل، من از دست استرس کوفتی خیلی عاصی شدم واقعا دیگه دارم از دستش زجر میکشم، بیین مثلا ...

مهیا جان عزیزم سرتو مشغول یه کاری بکن مثلا یه سریال قشنگ ببین الان که هوا خوبه بعداز ظهرا با شوهرت برید بیرون از خونه بگردید برید مهمونی خلاصه هر کاری که بهت آرامش میده انجام بده تا این جریاناتو فراموش کنی.من به سفارش تو و چندتا از دوستای دیگه رفتم پودر پروکسید خریدم.مطمئنم اینسری کیفیت جنینات خیلی خوب میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم دكتر كه تاكيد داشت به من چون سيكلت نچرال هست اصلا از اول نياز ندارى اما من دلم آروم نمى شد از ...

ممنونم هانای مهربونم.مرکز که زنگ زدم گفت از هفته ی یازده یه هفته دوتا.یعنی ۱۲ ساعتی

هفته ی بعدش روزی یکی

تا سه هفته روزی یکی.بعد قطع میشه

گفت استرادیول رو هم همزمان با شیاف کم و قطع کن همینجوری

ولی من به یکی دیگشون زنگ زدم تو همون مرکز یه جور دیگه گفت.گفت از هفته ی یازده روز اول ۳تا،روز دوم ۲تا،باز روز سوم ۳تا

هفته ی بعدش روز اول۲تا شیاف،روز بعدش یکی...

تا میرسی به هفته ای یه دونه

بعدشم اگه لکه ندیدی قطع میکنی

حالا نمیدونم کدوم روش بهتر و منطقی تره😐

گیج شدیم بخدا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جان داروها و مکمل های همسرت چیا بودن؟

عزیزم بخدا حافظه م داغون شده.ولی یادمه ال کارنتین بود و ولمن فکرکنم.ویتامین ای و زینک اینا هم بود.ولی خودشم فرتیل اید سفارش داد.اعتقاد داشت فرتیل اید براش خوب بوده دفعه ی قبل.دیگه نمیدونم اینارو که خورد واقعا تاثیری داشت یا نه.واقعا بهتر شده بود یا نه.ولی خنکی و کیسه ی یخ رو هم هرشب رعایت میکرد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ای جانمممم.از همین الان تبریک میگم مامان خانم.مواظب فندقای خاله بااااش😍😘❤

عزیز دلم به سلامتی یه نفره میری چند نفره برمیگردی به دل خوش و خبرای خوب😙😙😙😙😙😍😍😍😍💟💟💟💟💟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها شما انوکسا رو تو یخچال میزارید؟

نه تو دمای محیط بذار ولی زیاد گرم نباشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم به دکتر گفتم نمیشه از بیضه اسپرم بگیرین.گفت نه وقتی تو نمونه اسپرم داره دیگه این کار معنایی ندار ...

دکترت کیه عزیزم؟

با حرف یک پزشک که نمیشه تصمیم به این مهمی بگیری.به نظرم حتما نظر یک پزشک دیگه رو بپرسین.

مشکل اصلی همسرتون چیه؟واریکوسل دارن؟

انا جون و دوستان عزیزم سلام من دیروز رفتم مرکز برام ال دی نوشت گفت از روزسوم قاعدگی بخورم پریود که شدم برم برای گرفتن آمپولهای تخمک که پانکچربشم الان سوال من اینه خوردن قرص ال دی چه لزومی داره؟آ خه من خیلی به ال دی حساسم تهوع شدید میگیرم حالم بد میشه بد اخلاق میشم و.... اگه نخورم مشکلی پیش میاد تو سیکل؟درضمن روز چهاردهم قاعدگی باید برم برای خراش اندومتر.

😍😍خدایا شکرت
انا جون و دوستان عزیزم سلام من دیروز رفتم مرکز برام ال دی نوشت گفت از روزسوم قاعدگی بخورم پریود که ش ...

سلام عزیزم در مورد ال دی نمیدونم ولی من باید برم برای خراش ادومتر خیلی میترسم دکترم گفت با بیهوشی انجام میده برام برا شما چجوریه؟

سلام عزیزم در مورد ال دی نمیدونم ولی من باید برم برای خراش ادومتر خیلی میترسم دکترم گفت با بیهوشی ان ...

خراش چیز خاصی نداره یه هفته ای اوکی میشی 

انجام بده شانس تو میبره بالا من انجام دادم چند هفته بعد انتقال دادم ج داد

خدا برایم کافی است