2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بعضی اوقات.بخدا دارم دق میکنم.دکتر بهم گفته با جنین اهدایی جواب میگیری.نمیدونم چیکار کنم

خوب بگو جدیتر رعایت کنه..... 

هر شب یه ربع کیسه یخ از رو لباس زیر رو ب ی ض ه ها بذاره..... 

خودشو با آب سرد بشوره..... 

شلوار تنگ و لی نپوشه..... 

تو خونه حتی الامکان کمترین لباس و داشته باشه لباس زیر تنگ نپوشه..... 

جواب میرین شک نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اونا از اولش ویار و تهوع داشتن

خوب تو متفاوتی..... 

بگو وروجک من مامانشو دوست داره و اذیت نمیکنه!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریز دارم. دی ماه پانکچر شدم. 

خوب تحریک تخمدان نداری دیگه...... 

فک میکردم قبل انتقال همه دادن. پس اینم یه روشه که دیفرلین بزنی قبل انتقال. فک کنم اینجا دوستان قبل پ ...

نه عزیزم ذبطی نداره..... 

ممکنه قبل انتقالم داشته باشی..... 

سلام آنا جون و دوستان من بخاطر لکه بینیم عصری رفتم دکتر بهم شیاف dalacin دادن که خیلیم گرون بود 😢گف ...

عزیزم شیاف خوبیه منم یه بار برا عفونت دکتر برام تجویز کرد.... 

آره گرونه..... 

سه تایی بود مال من فکر کنم اون زمان دونه ای بیست بود..... 

شیافتو استفاده کن چون برا عفونت، نصف و نیمه ولش نکن..... 

4 اناجون من یه ورق کیوتن ۱۰۰ خوردم روزی یکی حالا خیلی نگرانم زیاد شده باشه😟

چی زیاد بشه ذخیره؟؟؟ ؟

عزیزم ربطی نداره..... 

من کلیکی تن 100 خورده بودم یه ورق که چیزی نیست..... 

خوب تو متفاوتی.....  بگو وروجک من مامانشو دوست داره و اذیت نمیکنه!!!!!

میگم وقتی ک قبلا ها سونو میرفتم ک ضخامتم بالا نمیرفت دکتر میگوفت ک خونرسانی ب رحم هم ضعیفه . یعنی بخاطریکه رحمم نازک بود خونرسانی ضعیف بودش ؟ یعنی وقتی ک رحمم دیگه ضخیم شدش خونرسانی خوب بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چی زیاد بشه ذخیره؟؟؟ ؟ عزیزم ربطی نداره.....  من کلیکی تن 100 خورده بودم یه ورق که چیزی نیست. ...

نه منظورم ذخیره نبود، منظورم سطح کیوتن بدن بود😅

شما هم دوز صد خوردی؟ یه ورق ۲۰ تاست

...
نه خب اینم یه روش انتقاله حتما دکترت میدونه داره چیکار میکنه  انتقال خوبی داشته باشی و ب زودی خ ...

ممنونم عزیزم😍. اره من به دکتر اعتماد دارم ان شالله شمام به خوبی پانکچر کنی و کلی جنین های با کیفیت بگیری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چی زیاد بشه ذخیره؟؟؟ ؟ عزیزم ربطی نداره.....  من کلیکی تن 100 خورده بودم یه ورق که چیزی نیست. ...

آنا جون کیوتن پلاس ۳۰ برا تقویت رحم قبل انتقال خوبه یا نخورم. دکتر نداد. خودم سر خود یه روز درمیون میخورم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام عزیزم خیلی حس خوبیه وقتی آدم هیچ دارویی نمی خوره و دکترم نمیبینه.واقعا درکت می کنم.من این دو م ...

انشاءالله به زودی زود دلای همه منتظرا با اومدنِ فرشته های ناز شاد میشه و معجزه خدا خیلی خیلی نزدیک باشه انشاءالله 👼😍اینبار نی نیت میاد سرجای اصلیش و سالم میاد بغلت انشاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم کار خوبی کردی حرفاتو زدی....  اتفاقا هر از گاهی کمی مکث خوبه....  انشالله انرژی می ...

میگم آناجون!

اگر تعداد و حرکت اسپرم ها خوب باشن و مورفولوژی ۵%نرمال باشه فقط،باتوجه به اینکه آزمایش شکست دی ان ای اسپرم ندادیم

و حالا به فرض من مشکلی نداشته باشم،بارداری طبیعی ممکنه؟

و البته که من ذخیره تخمدانم پایینه و معلوم نیست کیفیت تخمکام چطوره و تخمک گذاریم چطوره چی تو این حالت بارداری طبیعی ممکنه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان