2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
انا جون و دوستان عزیزم سلام من دیروز رفتم مرکز برام ال دی نوشت گفت از روزسوم قاعدگی بخورم پریود که ش ...

سلام به منم قبل پانکچر ال دی دادن. چون سایز فولی ها نامنظم بود مثلا فولی ۱۴ تا ریز ریز داشتم. ال دادن تا یه دست بشن و ماه بعد همشون بزرگ شن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙋‍🙋🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍

دوستان من راهنمایی میخوام

من یه بار ای یو ای ناموفق داشتم. ببخشید موقع انتقال اسپرم خودمو و بدنمو منقبض میکنم. اذیت میشم. این بار درخواست دادم که انتقال جنین با بیهوشی باشه چون تحمل اون دستگاهو ندارم. از طرفی بعد بیهوشی هیسترو حالم بهم خورد و بعد بیهوشی پانکچر دچار حالت تهوع شدم . حالا موندم چیکار کنم🤔🤔🤔

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ممنون از پاسخت اخه خونه ما گرمه و افتاب گیر منم کزاشتم تو جا میوه ای یخجال اشکال نداره؟

من هنوزتو دمای محیط میذارم..اگه هوا خیلی گرم باشه فک نکنم تو یخچال بد باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم در مورد ال دی نمیدونم ولی من باید برم برای خراش ادومتر خیلی میترسم دکترم گفت با بیهوشی ان ...

سلام  اره عزیزم برا منم بابیهوشی انجام میدن منم خیلی میترسم فکر کنم دردش زیاد باشه

😍😍خدایا شکرت
سلام به منم قبل پانکچر ال دی دادن. چون سایز فولی ها نامنظم بود مثلا فولی ۱۴ تا ریز ریز داشتم. ال داد ...

اخه اصلا منا سونو نکرد همینجوری خودش نوشت منم واقعا نمیتونم بخورم

😍😍خدایا شکرت
اخه اصلا منا سونو نکرد همینجوری خودش نوشت منم واقعا نمیتونم بخورم

بعضیا سیکل قبل پانکچر ال دی رو دارن اما اینکه اصلا تحمل خوردنشو نداری به دکتر بگو. راستش من مشکلی با ال دی ندارم اما فک کنم یه مارک هستش که خارجیه و کمتر تهوع میاره اینم شنیدم فقط . نمیدونم چیجوریه. خودم همون معمولیا رو مصرف میکردم

ممنونم هانای مهربونم.مرکز که زنگ زدم گفت از هفته ی یازده یه هفته دوتا.یعنی ۱۲ ساعتی هفته ی بعدش روز ...

خواهش مى كنم عزيزم😘🌸من كه بهت گفتم سه يا چها روز اول دو تاييش كردم هر ١٢ ساعت بعد دوباره سه يا چهار روز بعدش فقط يكى گذاشتم و بعد قطع كردم

اصلا خودتو نگران نكن هر كدومش بهت آرامش بيشترى مى ده همون كارو كن