2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

آناجون من دوروزه خارش واژن گرفتم و همرا لکه بینی ک دارم یکم ترشحات پنیری شکل میاد.خودم حس میکنم عفونت قارچیه..ب دکتر هم دسترسی ندارم اخرهفته هست..هر جاهم زنگ زدم گفتن بیا معاینه شو ک من میترسم..حالا دوستم ک ماما هست میگه شیاف نیستاتین واژینال استفاده کن شما اطلاعاتی درباره این دارو دارین تو بارداری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
محیا جان من شنبه سونو رفتم دومین دیفرلینو ۴ فروردین زده بودم. گفتن چون امپول زدی روز ۱۷ فروردین روز ...

عزیزم شما قبلا تخمک کشی انجام دادید چی شد که بهتون دیفرلین داد منم دوتا دیفرلین زدم تا الان ولی خب باید لاپاراسکوپی کنم فعلا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.خوبین عزیزان؟ شوهرم امروز دوباره آز داد تعدا رو زده ضضو که فکر کنم منظور همون ۲ میلیونه و تحرک و ص هم صفره.مسوول آزمایشگاه بهش پیشنهاد فریز اسپرم رو داده واسه هفته دیگه هم براش نوبت زده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام.خوبین عزیزان؟ شوهرم امروز دوباره آز داد تعدا رو زده ضضو که فکر کنم منظور همون ۲ میلیونه و تحرک ...

چقد اشتباه دارم من😑😑

حالا باتوجه به مورفولوژی اسپرم ها که صفره اصلا این فریز کردن اسپرم ها به درد میخوره؟ برای آی وی اف؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام بچه ها تبریک میگم به مامانای جدید❤

من الان درحال حاضر چند وقته دیگه فولیک اسیدم نمیخورم انقد خوبه وقتی هیچ قرصی نخورم و دکتر نبینم😄😄😄

خدا شاهده که دیگه دلم نمیخواد برم دکتر و آزمایش و دارو و عمل و...

من اینطوری خیلی راحت ترم فقط بجاش هرازگاهی گریه میکنم😁

اما مجبورم...باید برم نمیدونم کی

خواستم اینجا یکم حرف بزنم هیچکس نیس باهاش حرف بزنم😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم شما قبلا تخمک کشی انجام دادید چی شد که بهتون دیفرلین داد منم دوتا دیفرلین زدم تا الان ولی خب ب ...

۲ ماه بعد از پانکچر گفتن بیا انتقال . پریود دوم رفتم و گفتن ۲ تا دیفرلین بزن . بعد عید بیا سونو. ۱۷ ام رفتم دارو انتقال دادن. ظاهرا به خیلیا قبل پانکچر میدن. دکتر گفت پی سی او به دبفرلین خوب جواب میده اما دلیل علمیشو نمیدونم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام به همگی

خانوما کسی دکتر حنطوش زاده رو میشناسه دکتر بارداری پرخطر هستش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم سال نوی تو هم مبا ک....  دلمون برات تنگ شده بود.....  اینجا نبودنت کاملا حس میشه.. ...

سلام آنای عزیزم خوبی خواهر؟دردونه هات صحیح و سلامتن؟

باور میکنی اصلا خودم دیگه مایل به ادامه ی راه نیستم ولی این شوهر عتیقم گیر میده برو برو برو.دوست ندارم بیام و ناله کنم دوست دارم همش برا شادی بیام درکنارتون.از این به بعد زیاد میام .والا منم دلم برا تک تکتون تنگ شده همتونم مثل خواهرام دوست دارم امیدوارم روزگار هممون همیشه خوش باشه و پیروز و موفق باشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام گلم خوبی چه خبر؟ 

سلام عزیزترینم سلامتی شکر بد نیستم شما چطوری؟والا میخواستم به اصرار شوهر برم برا انتقال این ماه ولی فعلا دارم رو مخش کار میکنم کوتاه بیاد و نرم .میگم من که مشکل حادی ندارم  اول باردار بشم بعد بیوفتم دنبال انوکسان .میگم تا شهریور برم دنبال محرک مرفولوژیش 4درصد و نرماله تحرکش فقط 15درصده که اونم تیری در تاریکی شاید با یخ درمانی نتیجه گرفتیم حداقل اون 14روز استرس رو نمیکشم.

سلام بچه ها تبریک میگم به مامانای جدید❤ من الان درحال حاضر چند وقته دیگه فولیک اسیدم نمیخورم انقد خ ...

الهی عزیزم ان شاءالله زودی مامان بشی به این روزا بخندی

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها تبریک میگم به مامانای جدید❤ من الان درحال حاضر چند وقته دیگه فولیک اسیدم نمیخورم انقد خ ...

سلام عزیزم

خیلی حس خوبیه وقتی آدم هیچ دارویی نمی خوره و دکترم نمیبینه.واقعا درکت می کنم.من این دو ماه و نیم به خاطر بارداری خارج از رحمم که اول بهمن ختم به خیر شد حتی باید موقع نزدیکی جلوگیری می کردم.خلاصه برگشتیم به دوران اوایل ازدواجمون  

ولی از دیروز دوباره با شوهرم داروهامونو شروع کردیم.برای خرید داروها مجبور شدیم بریم داروخانه ی مرکز ناباروری باورتون نمیشه پامو که از درش گذاشتم تو استرس همه ی وجودمو گرفت انگار همه ی خاطرات تلخم یه دفعه اومد جلوی چشمم.

۲ ماه بعد از پانکچر گفتن بیا انتقال . پریود دوم رفتم و گفتن ۲ تا دیفرلین بزن . بعد عید بیا سون ...

من دومیشو اسفند زدم نمی دونم دکتر برام چه تصمیمی می گیره هفته آینده باید برم ببینم چی میگه انشاءالله که هر چیه خیره واسه شماهم انشأالله که نتیجه انتقالتون مثبته 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم.چشم اگه درد داشتم حتما بهش میگم برام تجویز کنه.انا جونم نظرت راجع به فمیبیون ۱ چیه؟استف ...

عزيزم من تا هفته ١٢ شياف ١٠٠ داشتم روزى سه تا يعنى كلا روزى مى شد ٣٠٠

خودتو نگران حرفهاى دكترا نكن حتما دكتر يزدت مى دونسته كه برات اين دُز تجويز كرده 

استرس از همه چى برات بدتره تويى كه اينقدر مصمم بودى و تا هفته ١٠ براى سونو صبر كردى و قوى بود از اين به بعد هم همونجور باش قوى و محكم 

خودتو بچتو بسپار به خدا و مطمين باش خدا همراهته

در ضمن من تا هفته ١٣ باردارى فميبيون ١ خوردم و از اون به بعد هم همچنان دارم فميبيون ٢ مى خورم،عالين شك نكن بهش و بخور