عزیزدلم میخوام یه چیزی بهت بگم.این مورفولوژی صفر صد در صد به معنی صفر بودن نیست!حرکت و اینا هم اگه بزنه صفر منظورش اینه کمتر از یک هست.اما صفر مطلق که نیست!
من شرایط شوهرم دقیقا همینجوری بود.مورفولوژی توی تمام ازمایشا صفر بود.دکتر شیراز به من گفت اصلا انقد وضعیت شوهرت افتضاحه من پیشنهاد میکنم اهدایی بگیری.من قبول نکردم.بعد شوهرم دو سه ماه ویتامینا و کیسه ی یخ و خنکی رو رعایت کردو رفتیم برای میکرو.دیگه نپرسیدم اون نمونه ای که روز پانکچر من داد در چه حد بود.اما انقد ازمایشگاه مارو ناامید کرده بود که من هرلحظه میگفتم الان زنگ میزنن میگن جنین تشکیل نشده و اسپرما داغونن
اما خداروشکر از ۱۲ تا تخمک ۵ تا جنین تشکیل شده بود که دکترم گفت کیفیت جنینات خیلی خوبن.پس اول توکل کن به خدا.بعدش خنکی رو خیلی رعایت کنین.من شبا مجبورش میکردم ربع ساعت کیسه ی اب یخ بذاره روی بیضه ش.و داروهاشو نسبت به قبل بهتر میخورد(شوهر من کلا رعایت نمیکرد.اضافه وزن داشت،سیگار میکشید)
کلا اذیت شدیم اما خداروشکر نتیجه گرفتم دفعه ی اول.پس تو هم انقد خودتو ناراحت نکن.باور کن اگه خدابخواد با اسپرم صفر هم مامان میشن بعضیا.حتی طبیعی
مکملا و خنکی و تغذیه رو رعایت کنین من مطمئنم اوضاع درست میشه و نتیجه میگیری به زودی