2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم به دکتر گفتم نمیشه از بیضه اسپرم بگیرین.گفت نه وقتی تو نمونه اسپرم داره دیگه این کار معنایی ندار ...

اتفاقا من به دکتر شوهرم گفتم یعنی ممکنه اگه توی نمونه هیچ اسپرم بدرد بخوری نباشه از بیضه ها بگیرن؟؟؟یعنی همون بیوپسی

گفتن که ممکنه همینکارو کنیم

هرچند گاهی وقتا فکرای ناجور میاد تو سرم ولی هنوز یه مقدار امیددارم و واسش تلاش میکنم.گریه زاری ها رو میزارم واسه اون موقع😀😀

عزیزم بدن با بدن فرق داره....  مامان یا خواهرت بارداریش چه مدلی بودن؟

اونا از اولش ویار و تهوع داشتن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه فریز نداری؟؟؟

فریز دارم. دی ماه پانکچر شدم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خوب دیگه تحریک تخمدان نداری که.... 

فک میکردم قبل انتقال همه دادن. پس اینم یه روشه که دیفرلین بزنی قبل انتقال. فک کنم اینجا دوستان قبل پانکچر دارن برعکس من

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام آنا جون و دوستان من بخاطر لکه بینیم عصری رفتم دکتر بهم شیاف dalacin دادن که خیلیم گرون بود 😢گفت از امشب بزار که لکه بینیت تموم بشه بعدم گفت قرص دوفاستونم ادامه بده ،حاالا امشب قشنگ خونریزی کردم انگار پریود شدم قشنگا دردام مث روز اول پریوده حالا نمیدونم چکار کنم شیاف رو بزارم یا نه آخه حس میکنم دوباری پریود شدم لطفا راهنماییم کنید 😢😢

سلام آنا جون و دوستان من بخاطر لکه بینیم عصری رفتم دکتر بهم شیاف dalacin دادن که خیلیم گرون بود 😢گفت از امشب بزار که لکه بینیت تموم بشه بعدم گفت قرص دوفاستونم ادامه بده ،حاالا امشب قشنگ خونریزی کردم انگار پریود شدم قشنگا دردام مث روز اول پریوده حالا نمیدونم چکار کنم شیاف رو بزارم یا نه آخه حس میکنم دوباری پریود شدم لطفا راهنماییم کنید 😢😢

عزیزم شیاف آندومترین میدونم معمولا همون سه تاست اما دزشو دقت نکردم چیه....  فکر نکنم با هم بشه ...

حق با شماست انا جونم.منم دقیقا فکرمیکردم حتما یه تفاوتی هست که این تعدادو تجویز میکنن برای یه روز

اخه حس میکنم شاید قویتره یا مثلا چون خارجیه یه تفاوتی داره با بقیه شیافا

به هرحال خداروشکر من باهاش مشکلی نداشتم جز یه بار که لک خیلی کم داشتم که فرداش خوب شدم با استراحت.ممنونم از راهنماییت عزیزم.❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کسی اینجا نیست دلداریم بده.از وقتی رفتم دکتر همش دارم گریه میکنم.دکترم گفته گرچه تعداد افزایش داشته ...

عزیزدلم میخوام یه چیزی بهت بگم.این مورفولوژی صفر صد در صد به معنی صفر بودن نیست!حرکت و اینا هم اگه بزنه صفر منظورش اینه کمتر از یک هست.اما صفر مطلق که نیست!

من شرایط شوهرم دقیقا همینجوری بود.مورفولوژی توی تمام ازمایشا صفر بود.دکتر شیراز به من گفت اصلا انقد وضعیت شوهرت افتضاحه من پیشنهاد میکنم اهدایی بگیری.من قبول نکردم.بعد شوهرم دو سه ماه ویتامینا و کیسه ی یخ و خنکی رو رعایت کرد‌و رفتیم برای میکرو.دیگه نپرسیدم اون نمونه ای که روز پانکچر من داد در چه حد بود.اما انقد ازمایشگاه مارو ناامید کرده بود که من هرلحظه میگفتم الان زنگ میزنن میگن جنین تشکیل نشده و اسپرما داغونن

اما خداروشکر از ۱۲ تا تخمک ۵ تا جنین تشکیل شده بود که دکترم گفت کیفیت جنینات خیلی خوبن.پس اول توکل کن به خدا.بعدش خنکی رو خیلی رعایت کنین.من شبا مجبورش میکردم ربع ساعت کیسه ی اب یخ بذاره روی بیضه ش.و داروهاشو نسبت به قبل بهتر میخورد(شوهر من کلا رعایت نمیکرد.اضافه وزن داشت،سیگار میکشید)

کلا اذیت شدیم اما خداروشکر نتیجه گرفتم دفعه ی اول.پس تو هم انقد خودتو ناراحت نکن.باور کن اگه خدابخواد با اسپرم صفر هم مامان میشن بعضیا.حتی طبیعی

مکملا و خنکی و تغذیه رو رعایت کنین من مطمئنم اوضاع درست میشه و نتیجه میگیری به زودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام مهیا جان اتفاقا میخواستم سراغتو بگیرم ببینم چه کار کردی بالاخره؟ انشاالله همه چیز به خوبی پیش ب ...

سلام صنم خانوم گل، من از دست استرس کوفتی خیلی عاصی شدم واقعا دیگه دارم از دستش زجر میکشم، بیین مثلا سر جمع یک ورق کیوتن ۱۰۰ یوروویتال خوردم، حالا از استرس دارم کلافه میشم ک نکنه زیاد بوده، اصلا یه وعضیه خدا به حققققق صاحب الزمان عجل الله به حقققق امام حسن مجتبی علیه السلام به احترام حضرت امام حسین به حق پنج تنش به حق تمام بنده های محبوبش منو از این استرس رها کنه و عنایت کنه نظری کنه گشایشی روزی کنه که دیگه دارم از آدمیت خارج میشم

...
محیا جان من شنبه سونو رفتم دومین دیفرلینو ۴ فروردین زده بودم. گفتن چون امپول زدی روز ۱۷ فروردین روز ...

نه خب اینم یه روش انتقاله حتما دکترت میدونه داره چیکار میکنه  انتقال خوبی داشته باشی و ب زودی خوش خبر باشی🌺

...
@تورک_آنا     عزیزم من الان شش هفته و دو روز هستم ولی اصلد هیچ علایم بارداری ندارم ن سین ...

عزیزم الان بهترین کار اینه فقط و فقط + فکر کنی!!!!! 

ببین عزیزم میگم منم علائم نداشتم.... 

استرس تو میفهمم اما عزیزم دنبال چه جوابی هستی؟؟؟ 

یعنی میخوایی دور از جونت یکی بهت بگه وای دیگه همه چی تمومه و اصلا خوشبین نباش و..... 

عزیزم الان فقط و فقط انرژی + به دردت میخوره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی اینجا نیست دلداریم بده.از وقتی رفتم دکتر همش دارم گریه میکنم.دکترم گفته گرچه تعداد افزایش داشته ...

غصه نخور عزیزم وضعیتت از ما بدتر نیست که شوهر من همه چیزش صفر بود،همه چییییی! با داروهم یه مدت درست نشد!دکترشو عوض کردیم قبل آی وی اف که دیگه تمام تلاشمونو بکنیمو داروهاشو بده تا آی وی اف،خلاصه به زور دارو و آمپولای سینال اف تعدادشون سه میلیون شد با مورفوی صفر تا یک،ولی خب باهمون وضعیت ما سریع آی وی کردیم که تعدادش خراب نشه باز،خلاصه با همون افتضاحی ۱۴ تا جنین شده که بار اول یه بسته ۴ تایی باز کردن که سه تاشو بلاست انتقال داد یعنی بهترین حالت جنین،ولی متاسفانه دفعه اول منفی شدم که احتمال زیاد مشکل ایمنی دارم چون بیماری خود ایمنی تو ژنمون هست   و آزمایش دادم تا مشکلم مشخص شه،اینارو گفتم که بگم منم همه این روزا رو داشتم یه روزایی حسابی زار زدم که چقدر بدبختم ولی بعدش دیگه تصمیم گرفتم بلند شمو روحیه شوهرمو درست کنم به زندگیم برسم و حرکت کنم چون نشستن و گریه کردن و ناراحتی چیزیو حل نمیکنه که بدترشم میکنه،به شوهرت روحیه بده چون استرس برای هیچکدومتون خوب نیست مطمئن باش همه چی درست میشه فقط باید انرژی مثبت داشته باشین و خوشحال باشیدو تلاش کنید.

البته بگم منم وقتی کم میارم ناراحت میشم گریه ام میکنم اینا طبیعیه فقط باید  مواظب باشی غم بهت غلبه نکنه و شکستش بدی و دوباره بلند شی 

عزیزم ببین اسپرم همسر من قبل سومین میکروم که+ شدم هم تحرک آ و ب و هم مورفولوژیش صفر شد..... 

دی اف آی هم 32 شده بود..... 

با یه دوره سه ماهه داروی درست و تغذیه مناسب طبع و مهمتر از همه خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها تونستیم جنین داشته باشیم..... 

پس + فکر کن بگو مام قراره جنین‌های عالی داشته باشیم..... 

اگه تهرانی برین پیش ا م ی ر ج ن ت ی..... 

اورولوژ خوبیه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com