2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
مرررسی عزیزم  نفس جان بعد پانکچر هایپر شده بودی که فرش انتقال ندادی؟؟

اره هایپرشدم ولی مرکز ما کلا انتقال فرش نمیدن فقط فریز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان

میشه لطفا مراحل میکرو رو توضیح بدین چه داروهایی میدن؟مثلا مشکل فقط از اسپرم باشه که تعداد و تحرکش خیلی کم باشه به من چندتا آمپول میدن؟

خدایا نظرت بر نگردد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان میشه لطفا مراحل میکرو رو توضیح بدین چه داروهایی میدن؟مثلا مشکل فقط از اسپرم باشه که تعد ...

سلام عزیزم تعداد آمپولا مشخص نمیشه بستگی داره لدنتون چجوری به دارو جواب بده ،اول یه سری دارو برا تحریک تخمدان به شما میدم بعد چند بار سونو میشی تا اندازه و تعدادشون مشخص بشه بعد تخمک کشی یا پانکچر که با بیهوشیه بعد همون روز از همسرتون نمونه میگیرن و جنین تشکیل میشه و بعد دوباره یه سری دارو به شما میدن و جنینا رو انتقال میدن و بعد از دو هفته آزمایش میدین و نتیجه مشخص میشه 

آنا جون تیتر بتام ی روز بعد از تاخیر پری ۳۵۶ بودش و سه روز بعد از تیتر اول ۱۲۷۴ بودش و چارروز بعد از ...

عزیزم مبارکت باشه

هرچی عدد بتد بره بالا روند دوبرابر شدنش طولانی تر میشه

مثلا بجای دو روز میشه سه روز 

یا بیشتر

ان شالله که مشکلی نیست

انقدر چک نکن خون دادن توی بارداری فک نکنم به این تعداد دفعات مجاز باشه!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
فتال پل با آمبریو فرق داره؟

نمیدونم

در این حد دیگه ازم نخواه😁

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
گلم حالا پنجشنبه ک هشت هزار بودش شنبه بخوام تکرار کنم باید ۱۶۰۰۰ ب بالا بشه ؟؟؟

عزیزم ممکنه بیشترم بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منظورت چیه ک فاصله روزا ثابت باشه ؟؟؟

یعنی لزومی نداره حتما هر دو روز یه بار باشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من بار دوم که انتقال دادم بتا ۷ شد ولی دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان همش فکر میکنم میگم کاش دو ...

عزیزم نمیتونم بگم ادامه میدادی چی میشد ولی به هر حال هر چی بوده گذشته...... 

انشالله این دفعه بتات تپل مپل میشه و جای اما و اگر و کاش نمیذاره..... 

چرا اناجون اتفاقا محبت هاي شما دوستان خيلي برام ارامش بخشه شايد باورتون نشه ولي خيلي رو حالم تاثير م ...

پس یادم بنداز هر از گاهی گوشتو بپیچونم..... 

دقیقا مثل من فکر میکنی الان ادم اینجور موقع میمونه مشکل اصلی کدومه 😞 اگر اسپرم همسرت خوب نبود که ب ...

عزیزم ربطی نداره..... 

من مورد دیدم همسر مشکل کروموزومی داشته ولی جنیناش بلاست شدن..... 

سلام کسیکه مشکل انعقادی خون داره بهش چی میدن بخوره؟ ۲.کسیکه مشکل ایمنی داره چی میخوره و سرم اسمش چی ...

عزیزم بستگی به شرایط و شدت مشکل داره..... 

برا انعقادی بسته به شدت به مجموعه ای از این داروها یا همه شو تجویز میکنن.... 

ویتامین ب6 و ب12 و فولیک 5 و آسپرین و انوکسوپارین یا هپارین.... 

برا ایمنیم بسته به شدت پردنیزولون یا سایر مشابهاتش با سرم آی وی آی جی یا هردو و.... 

سلام دوستان عزیزم نمیدونم منو به یاد دارید یا نه روز شنبه نی نی جونم به دنیا اومد البته دو سهدهفته ...

عزیزم زمینی شدن فرشتت مبارکت باشه..... 

خیلی خیلی خوشحالم..... 

از اینکه تک تک دوستام این حس زیبارو دارن یکی یکی تجربه میکنن خدارو خیلی شاکرم..... 

بچه من امروز پریود شدم وحشتنااااااااکه همش میگم این چه غلطی بود کردم😂😬 صبح که درد داشتم به طرز ...

دیواره بوده به احتمال زیاد..... 

اره عزیزم برای منم امروز همینطور بود هر دوتامون پریود شدیم   درحال خوردن چای دارچینی هستم تا ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم دارچین طبع معتدلی داره گرم نیست..... 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون چطوره؟ شکمت جلو اومده؟ من اینطور که انتظار داشتم شکم ندارم😂😂😂الان 17 ه ...

عزیزم من 6 ماهه بودم خیلیا باورشون نمیشد 6 ماهه باشم خیلی رو این چیزا زوم نکنین.....