2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

بچه ها کسی بوده تو هفته 6 جنینش دیده نشده باشه ولی ساک و کیسه زرد باشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه....من باید چهارم پریود میشدم..ولی نشدم...اما ۳ یا ۴ روز بعدش لکه دیدم ی خون مث نخ تو ترشح رنگیم بود....دیگه لکه قطع شد...تا چند روز بعدش  دیدم ترشحم یکم رنگی شد و قطع شد...البته عفونتم داشتم...دلیل پریود نشدنم چیه؟؟؟؟؟ امروز ک هفدهم هست اثری از پریودی ندارم وسینه چپم رو فشار دادم دیدم یذره ترشح بیرون داد.....ممکنه پریود نشدنم ب این خاطر باشه؟

سلام بچه ها. من ماه پیش دیفرلین زدم و از اول پری،  استرادیول رو شروع کردم، امروز رفتم سونو ، گفت چون یه بار روز ۱۰ لکه بینی داشتی انتقال کنسله. اصلا سونوم نکرد. همش میگم حکمتی بوده ولی یه کم غصه خوردم. دوباره برا ماه بعد دیفرلین نوشت.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها من امروز رفتم سونو 😄😄😄 الهی دورشون بگردم😍😍😀😀 خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم🙏🙏🙏 خیلی ...

خدایااااااا شکرت😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐ان شاالله صدای قلب نی نی های خاکستری ونفسی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای جونمممم.خداروشکر عزیزمممم.دوقلو بودن؟خدا حفظشون کنه برات مامانی ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه قلب نازنی ...

ممنون خانوم گل🌹🌹🌹خدا برای شماهم نگه داره تو دلی های خوشگلتو🤗

ان شالله برای شما و نفسی جون هم و همه مامانایی که منتظر شنیدن صدای قلب نازنین بچه هاشون هستن اتفاق بیفته 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خدایااااااا شکرت😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

فدای تو بشم سهیلاجون خیلی گلی به خدا😘😘😘😘😘😘

الهی به زودی بیام اینجارو واست چراغونی کنم و جشن بگیرم دوست عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیرم اون مدل اولی حساب کنی دیگه 5 روز تو اون بیست روزه هست نیازی نیست مجدد حساب بشه..... 

آنا جون تیتر بتام ی روز بعد از تاخیر پری ۳۵۶ بودش و سه روز بعد از تیتر اول ۱۲۷۴ بودش و چارروز بعد از تیتر دوم ۸۵۰۰ بودش و ۴۸ ساعت بعدش ۱۱۰۰۰ بودش . تیتر آخر خیلی نگرانم باید از ۸۵۰۰ دو برابر بشه و ۱۷۰۰۰ بشه ولی برا من ۱۱۰۰۰ شده و دو برابر نشده . مشکلیه . خیلی نگرانم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزممم بسلامتی گلم مبارکه انشالله بسلامتی بغلشون بگیری ماروهم دعا کن

ممنونم شمیم جان....😘😘😘الهی آمین به زودی زود خبر مامان شدن تک تک تونو بشنوم و دل منم شاد بشه🙏🙏🙏

خدا خودش میدونه خیلی دعاتون کردم خیلی.....

دوستان شما قرص استرادیول استفاده کردین؟؟؟میشه طریقه مصرفش رو بگین؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

@تورک_آنا‍ 

@خاکستری    

@مرجان_و_لوبیاش    

@نفسی835    

@.._niva    

و هر ک میدونه بیاد رشد بتام اینجوره آخریش دو برابر نشده میترسم 

۳۵۶_۱۲۷۴_۸۵۰۰_۱۱۰۰۰ 

امروزم پنج هفته و چار روزم . ۸۵۰۰ دو برابر نشده و شده ۱۱۰۰۰

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود