2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
@تورک_آنا ‍  @خاکستری     @مرجان_و_لوبیاش     @نفسی835   &nbs ...

عزیزم چرا انقد خودتو اذیت میکنی؟قرار نیست حتما دوبرابر بشه که.فکرکنم جا داره تا اون حدود ولی خب دوبرابر نشدنش هم مشکلی بوجود نمیاره‌من فکرمیکنم بتات خوب بالا رفته.هرچقد حساستر باشی بدتره عزیزم.شما طبیعی مامان شدی شاید متفاوت باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان شما قرص استرادیول استفاده کردین؟؟؟میشه طریقه مصرفش رو بگین؟

عزیزم من روزی سه تا استرادیول داشتم.دکترم گفت هر ۸ ساعت بخور.اما من نمیتونستم تنظیم کنم اونجوری.از بچه ها اینجا پرسیدم گفتن میتونی دوتا رو باهم بخوری و یکی دیگه رو ۸ ساعت بعدش.حتی بعضیا میگفتن ما سه تا رو با هم میخوردیم.فقط انا‌جون همیشه تاکید میکنن با معده ی پُر این قرصو بخورین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم.دکتر طرازی🌻

مامان لوبیا شما یه بار سیکلو منفی شدی با دکتر طرازی؟ بعد سری بعدیشو کی براتون انتقال داد؟

این دفعه اولین بارم بود که منفی شدم،روز دوم پریودمه، امروز زنگ زدم کیشانی میگه باید  پریود بعدیت نوبت بگیری وگرنه کیست میزنی همین سری دوباره شروع کنی!فکر کنم اشتباه میکنه نه؟آخه با کدوم دارو کیست میزنم؟شایدم فکر کرده دوباره میخوام پانکچر کنم !

خلاصه واسه فردا نوبت گرفتم گفتم میخوام مشورت کنم دکتر برام آزمایشای تکمیلی بنویسه اگه نیازه 

اخ اخ گفتی بدن درد.چند روزیه همه جام درد میکنه‌. دیروز رفتم حموم .من موهام بلنده معمولا حمومم طولانی ...

چرا ترسیدی.....اینا همش نشانه طپش قلب نینی هاست😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
پس من خیالم بابت پولیپ راحت باشه همش میترسم پولیپ باشه دوباره بخوام برم اتاق عمل 😔 دوشنبه وقت دکتر ...

عزیزم انشاله چیزی نیست حتی زخم هم امیدوارم نباشه و انتقال میدی. بسلامتی....

دکتر من دکتر البرزیه خیلی معروفه...پولیپ رو جدی نمیگیره.....میگه مشکلی در درمانایجاد نمیکنه.....پولیپ چیز نگران کننده ای نیست😊

منم واله خودم سر خود ال دی خوردم ....قرصم تموم بشه  و شوهرم دی اف ای بده با جوابش برم دکتر برای شروع دارو گرفتن و پانکچر....البته اگر مشکلی نداشته باشم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم چرا انقد خودتو اذیت میکنی؟قرار نیست حتما دوبرابر بشه که.فکرکنم جا داره تا اون حدود ولی خب دوبر ...

خوب گلم خیلی کم رفته بالا قبلش درست بودش تیترم ولی اون ۸۵۰۰ و بعد از ۴۸ ساعت ۱۱۰۰۰ خیلی کمه . نگرانم بخاطر دوتا سقط قبلیم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
صد در صد از حاملگیه عزیزم.میفهمم چی میگی.منم یه کم لک میدیدم میترسیدم.اما نگران نباش.هنوزم ادامه دار ...

اره عزیزم دیروز تاحالا کم شده بود داشت قطع میشد ..امشب بازشروع شد کلافم کرده..توکل بخدا کردم.بگه تافرداصبح برم سونو..عزیزم بقول انا جون دورو برمون اینقدر امواج هست ک نت و گوشی چیزی نیس در برابرش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم بله شما رفتی؟

نه من صبح میرم..عزیزم تو چی شد نتیجه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@تورک_آنا ‍  @خاکستری     @مرجان_و_لوبیاش     @نفسی835   &nbs ...

عزیزم من دقیق سراز بتا درنمیارم 

ببین اگه خیلی استرس داری همین فردا برو دکتر. انشاءالله ک هیچ مشکلی نیس

ممنون خانوم گل🌹🌹🌹خدا برای شماهم نگه داره تو دلی های خوشگلتو🤗 ان شالله برای شما و نفسی جون هم و ...

عزیرم خداروشکر خدا حفظشون کنه😍😍 برامنم دعا کن..

اینوش جان شما دیگه لکه بینی نداری؟برامن تمومی نداره انگار کلافم کرده

عزیزم من دقیق سراز بتا درنمیارم  ببین اگه خیلی استرس داری همین فردا برو دکتر. انشاءالله ک هیچ ...

دکترم قبلا ک بهش گفتم گفتش ک ۲۴ بیا . ی خواهشی ازت دارم میتونی فردا ک رفتی دکتر بعد از سونوی خودت ک صحیح و سالم بودش ان شالله مال بتا منم ب دکترت میگی گلم ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان شما قرص استرادیول استفاده کردین؟؟؟میشه طریقه مصرفش رو بگین؟

عزیزم.من از روز دوم.پریودی داشتم روزی 3تا صبح ظهر شب ک بعد انتقال شد 4تا ک 2تاصبح 2تاشب

دکترم قبلا ک بهش گفتم گفتش ک ۲۴ بیا . ی خواهشی ازت دارم میتونی فردا ک رفتی دکتر بعد از سونوی خودت ک ...

باشه عزیزم استرس نگیر حتمابرات میپرسم..منم باز لکه بینی دارم و درد وحالت پری گرفتم امشب..