2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
وای دقیقا عین شوهر من..میگه چرا اینقد عجله داری خب اخرش میری سونو دبگه هروقت شد..میگم من دل تو دلم ن ...

تو قراره امشب بری عزیزم؟ان شاالله خدا نی نیامونو حفظ کنه و همه ی باردارا به سلاکتی بگذرونن این روزا رو

همه منتظرا هم دلشون شاد شه با خبر مامان شدنشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چکار خوبی کردی سریع انتقال دادی، بسلامتی بغلش کنی     ،ممنون لطف داری عزیزم خیلی اوضاع خو ...

الهی بگردم..میدونم سخته برات. توکل بخدا کن..هربررسی هم لازمه ایندفعه انجام بده..انشاءالله مامان میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو قراره امشب بری عزیزم؟ان شاالله خدا نی نیامونو حفظ کنه و همه ی باردارا به سلاکتی بگذرونن این روزا ...

من فرداصبح میرم عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عاخ نگو بخدا دل تو دلم نیست.همش میگم یعنی میشه سونو کنه بگه دوقلوعه😍 عزیزم بیشتر بخاطر داروهام و ا ...

ولی خدایی صبرت تحسین داره ها..2هفته دیگه صبرکنی میری غربالگری 😃من بودم عمرا طاقت میاوردم...از همون بعد ازمایش ک 4هفته بودم مبگفتم برم ی جایی سونو شوهرم میگفت باید دکتر خودت بیاد😁

راستی شما پولیپتون دهانه سرویکس بود یا داخل اندومتر ؟؟ظاهرا یکسریهارو تو مطب برمیدارن ولی منو گفتن ب ...

يادم عزيزم.ولي منم هيسترو كردم با بيهوشي

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ولی خدایی صبرت تحسین داره ها..2هفته دیگه صبرکنی میری غربالگری 😃من بودم عمرا طاقت میاوردم...از همون ...

اشتباه کردم خواهر🤣 من ۲۷ اسفند دقیقا ۷ هفته بودم اما ترسیدم برم سونو و نشون نده و استرس بگیرم.گفتم صبر میکنم تا بعد ۱۳(در صورتیکه دوستم که بتاش از من یکم پایینتر بود ۲۷ رفته بود سونو بهش گفته بودن دوقلوعه.ولی به من خبر نداده بود وگرنه منم میرفتم)

خلاصه بعدش تا ۱۷ تعطیلی بود😐

از اونورم اینجا دوتا سونوگرافی بیشتر نیست جفتشونم رفته بودن مسافرت.دیگه خلاصه کم کم داره صبرم لبریز میشه😂

حالا همش ثانیه شماری میکنم برای پس فردا😍ان شاالله توام فردا صبح قلب کوچولوهاتو میبینی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اشتباه کردم خواهر🤣 من ۲۷ اسفند دقیقا ۷ هفته بودم اما ترسیدم برم سونو و نشون نده و استرس بگیرم.گفتم ...

اشکال نداره عوضش الان تالاپ تولوپ قلبشون هم میتونی گوشی کنی ودلت ضعف بره😍برامن دعا کن بخاطر لکه بینی ی خرده استرس دارم هر چ میخام بهش فک.نکنم ولی بازم نمیتونم بیخیال باشم..از صبح هم تهوع گرفتم.نمدونم از حاملگی هس یا استرس😅

نفس جان دلم میگه یکی بین تو و خاکستری دبل مخصوص دارید😆حالا ببینم قرعه بنام کدومتون میوفته.........ت ...

اخ اخ گفتی بدن درد.چند روزیه همه جام درد میکنه‌.دیروز رفتم حموم .من موهام بلنده معمولا حمومم طولانیه.درو باز میذارم میرم😁

بعد یذره نشستم تو حموم که تمیزکاری کنم گفتم برای احتیاط قبل سونو 🤣

از اون لحظه انگار شکم کِش میادا،همچین حالتیه.بعضی وقتا شکمم درد میکنه.دیشب تاحالا هم یه کوچولو کمرم گرفته.خلاصه یه کمم ترسیدم😑

از بوی غذا همچنان بدم میاد اما حس میکنم درد سینه م و تهوعم کمتر شده.نمیدونم چمه😐

بله عزیزم ب لطف خدا

نیوا جون رفتی سونو؟

اشکال نداره عوضش الان تالاپ تولوپ قلبشون هم میتونی گوشی کنی ودلت ضعف بره😍برامن دعا کن بخاطر لکه بین ...

صد در صد از حاملگیه عزیزم.میفهمم چی میگی.منم یه کم لک میدیدم میترسیدم.اما نگران نباش.هنوزم ادامه داره؟

ان شاالله توام صدای قلبشو میشنوی و خیالت راحت میشه.اصلا فکرای منفی نکن.وای من نگران اینم که همش گوشیم دستمه.بعضیا میگن ما تو بارداری همش دستمون بوده و هیچی نشده بعضیا میگن ضرر داره کلا خاموش کنین

من که همش تو گوشی ام

بچه ها من امروز رفتم سونو 😄😄😄

الهی دورشون بگردم😍😍😀😀

خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم🙏🙏🙏

خیلی دعا کردم به حق این برکت بارون که داره می باره دامن همه منتظرا سبز بشه به حق .....امیدوارم همه منتظرا گریه خوشحالی که امروز کردم هم تجربه کنن🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
بچه ها من امروز رفتم سونو 😄😄😄 الهی دورشون بگردم😍😍😀😀 خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم🙏🙏🙏 خیلی ...

ای جونمممم.خداروشکر عزیزمممم.دوقلو بودن؟خدا حفظشون کنه برات مامانی

ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه قلب نازنینشون

با همین حس و حالت برای نفسی جون که فردا سونو قلب داره و من که پس فردا میرم سونو دعا کن😍❤

بچه ها من امروز رفتم سونو 😄😄😄 الهی دورشون بگردم😍😍😀😀 خداروشکر صدای قلبشونو شنیدم🙏🙏🙏 خیلی ...

عزیزممم بسلامتی گلم مبارکه انشالله بسلامتی بغلشون بگیری ماروهم دعا کن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@yasbanooo      سلام یاس بانو جون خوبی؟ میگم شما داشتی برا پرولاکتینت داستینیکس میخو ...

سلام عزیزم، ممنون، تو خوبی؟ من کابرگولین میخوردم، هفته ای یه دونه، بعد فهمیدم باردارم، حالا نمیدونم بعد از لطف خدا،  تاثیر این دارو بود یا اووبوست یا استرس نداشتنم تو اون ماه😍