2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
نفس جان دلم میگه یکی بین تو و خاکستری دبل مخصوص دارید😆حالا ببینم قرعه بنام کدومتون میوفته.........ت ...

ای جان قربون دلت.مریم جون. من لحظه   ب لحظه همتون رو.دعا میکنم..

خیلی برام دعا کن صبح میرم سونو..یکی دوتا فرق نداره..فقط قلبو.ببینم دلم.اروم شه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم خودمم بلافاصله بعدمنفی دوباره انتقال دادم..مونیکا جان اسمت تو تمام لحظات تو ذهنم بود وبرات ...

چکار خوبی کردی سریع انتقال دادی، بسلامتی بغلش کنی   ،ممنون لطف داری عزیزم

خیلی اوضاع خوبی ندارم جاریم که هنوز یکسالم نشده ازدواج کرده باردارشده ،من بعد هفت سال هیچی

جنینم ندارم دوباره انتقال بدم  

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزيزم پوليپ كه چيزي نيست.منم پارسال انجام دادم.نيم ساعت هم طول نكشيد

راستی شما پولیپتون دهانه سرویکس بود یا داخل اندومتر ؟؟ظاهرا یکسریهارو تو مطب برمیدارن ولی منو گفتن باید هیستروسکوپی کنی کوچیکم هست

ای جان قربون دلت.مریم جون. من لحظه   ب لحظه همتون رو.دعا میکنم.. خیلی برام دعا کن صبح میرم سون ...

انشاله صدای قلب بچه ها تو نعمت های خدا تو میشنوی  فردا و انشاله 120 سال با افتخار  قلبشون در سایه الله براتون بتپه😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
راستی شما پولیپتون دهانه سرویکس بود یا داخل اندومتر ؟؟ظاهرا یکسریهارو تو مطب برمیدارن ولی منو گفتن ب ...

من خودم داخل بود ....دوستم دقیق دهانه رحم بود اونم هیسترو کرد راحت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دستت درد نکنه عزیزم     مامان لوبیا جان دکتر شما کیه؟

خواهش میکنم.دکتر طرازی🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون. نه والا هنوز دکتر نرفتم قراره ماه آینده برم. اگه همه شرایط اوکی باشن بازم فقط 30-40 درصد هربا ...

خداروشکر که مشکلی نبود انشأالله ایندفعه مثبتی☺☺

امضات چه باحاله 😛😛58 که خوبه من دوست دارم 60 بشم راضیم مگه قدت چنده که میخوای 50 بشی🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاالله جوابش عالی باشه برات😍 من آزمایش غربالگری دوم رو دادم ولی خیلی ازش سر درنمیارم، اما آزمایشگ ...

والا واسه سونو آنومالی زنگ زدم گفت اخر هفته بیا.جواب آزمایشم همون حدودا میاد. هردو باهم😍😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اگر آزمايشگاه نيلو انجام دادي براي من كه ١٠ درصد هم تخفيف داشت البته نميدونم به خاطر دكترم بود يا نه ...

آره عزیزم نیلو رفتم... پس همون آزمایش بوده.❤🐣

نه بابا میگم دکتر قطعی گفت این تعداد یائسه نمیکنه تازه به بچه هایی که بلوغ زودرس دارن هم میدن میبینی ...

خب خداروشکر خیالم احت شد حالا تو به اعصابت مسلط باش گلمم😉😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من خودم داخل بود ....دوستم دقیق دهانه رحم بود اونم هیسترو کرد راحت

دکترتون کی بود؟کدوم مرکز انجام دادید؟

شمام اذیت میکرد یعنی درد یا لکه بینی داشتی؟

تشخیص پولیپتون با سونو واژینال بوده؟

دکترتون کی بود؟کدوم مرکز انجام دادید؟ شمام اذیت میکرد یعنی درد یا لکه بینی داشتی؟ تشخیص پولیپتون ب ...

اره من سونو واژینال بود....من دکتر عمویی شیراز بیمارستان مادر و کودک....من فقط لکه بینی قبل و بعد پرئودی اذیتم میکرد

دوستم با سونو در اب تشخیص نهایی دادن بیمارستان دنا 

عزیزم خاکستری جون چرا اینقدر مضطرب.... عجله نکن.....بخدا من سر پسرم فقط بیبی گذاشتم مثبت شد حتی دکت ...

عاخ نگو بخدا دل تو دلم نیست.همش میگم یعنی میشه سونو کنه بگه دوقلوعه😍

عزیزم بیشتر بخاطر داروهام و اینکه مشورت بگیرم از دکتر عجله دارم

به منشیه گفتم هفته ی ۱۰ هستم تقریبا میخوام بیام سونوی قلب هنگ کرد🤣

فکرکنم با خودش گفته چه دل گنده ای داره این

اضطراب نیست میدونی یه جورایی ذوق و شوق.ایشالا هرکی دلش نی نی میخواد تجربه کنه این لحظه هارو

برام دعا کن گلم

اره از طرفی بچه بودن و کم اطلاع بودن بعضی وقتا خیلی خوبه.الان که این همه سونوهای پیشرفته و ازمایش و فلان اومده انگار استرس خانمای باردار بیشتر شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه نداشتم لکه بینی فقط قبل و بعد پری داشتم..... که تا یکسال بعد هیسترو خوب بودم بدون لک.... بعد از ...

پس من خیالم بابت پولیپ راحت باشه همش میترسم پولیپ باشه دوباره بخوام برم اتاق عمل 😔

دوشنبه وقت دکتر دارم دعا کنید زخم باشه و با دارو خوب بشه بتونم انتقال بدم😘😘

تو الان تو کدوم مرحله ای؟؟

کی ان شاءالله خبر مامان شدنت و میدی جشن بگیریم؟😍😍

خدا جونم شکرت...