2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
اناجون بعد از قطع ال دي چن روز بعد پري مياد؟ ممكنه خداي ناكرده ديفريلين ٢٨ روزه كه ٥٨ روز قبل تزريق ...

عزیزم معمولا 3 الی 7 نهایتا ده روزه تشریف میاره..... 

عزیزم دقیق نمیدونم اما خوب بستگی داره بدن به هورمون تراپی چه پاسخی بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لکه بینی عادیه.بتاتم از اولین بتا هر دو روز دوبرابر کن خب معلوم میشه.مثلا اول 350 دو روز بعدش 700 دو ...

با این حساب ک درسته ولی بازم میترسم بخاطر دوتا سقط قبلی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام روزه هام ربگیرم،میترسم کم آبی بدن بر مثبت شدن مشکل ایجاد کنه.اماازطرفی هم از دست دادن زمان ...

دلیلی نداره انتقالت و عقب بندازی وقتی میدونی به ضررته ان شاالله تو همون ماه مبارک مامان بشی ماه پر برکتی ی به نظرم فرصت و از دست نده

خدا جونم شکرت...
من میخوام روزه هام ربگیرم،میترسم کم آبی بدن بر مثبت شدن مشکل ایجاد کنه.اماازطرفی هم از دست دادن زمان ...

منم اگه خدا بخواد و مشکلی نباشه احتمالا انتقالم میوفته برای ماه رمضان نمیتونم عقب بندازم انتقالمو میترسم اندومتریوزم برگرده ان شاءالله خدا کمک کنه نتیجه بگیریم وشرایط گرفتن روزه های قضا مونم به وجود بیاد 

خدا جونم شکرت...
برام دعا کن . ان شالله ک شنبه هم بالا بره . نمیدونم ک دیروز چند بوده ک بر طبق اون بسنجم لکه بینی دیش ...

نگران نباش لکه بینی دیگه ی چیزعادی شده..انشاءالله ک حال نی نی خوبه خوبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ان شالله همچنین برا شما . میفمم عادیه گلم من بخاطریکه دوتا سقط داشتم و اونام با لکه بینی شروع میشد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله همچنین برا شما . میفمم عادیه گلم من بخاطریکه دوتا سقط داشتم و اونام با لکه بینی شروع میشد

اون دو تای قبلی هم بتات نرمال بالا میرفت؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اون دو تای قبلی هم بتات نرمال بالا میرفت؟

اولی ک تیتر ندادم . دومی هم فقط دوتا دادم بله درست بالا رفت

گلم چن شنبه میرین سونو ؟؟

گلم چن شنبه میرین سونو ؟؟

یکشنبه میرم ب امیدخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خا میترسم چون دیروز یا پریروز ندادم ک بفهمن . من چون دیشب لکه بینی داشتم انجام دادم . شنبه تکرار کنم ...

دست بردار دختر بتا به این خوبی تکرار میخوای چیکار؟به خدا وسواس زیادی هم خوب نیست برو از بارداریت لذت ببر اینقدر هم به نی نی استرس نده این خون ها هم حروم نکن الکی. 

ب امید ابوالفضل ک سالم سالم باشه یا حسین

یاخدا..انشاءالله ک هممون بادیدن قلب فرشته هامون شادیمون تکمیل بشه