2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره لیلا جون جدیده و گرون...... البته زولادکسم گرون بود و اون موقع فکر کنم دونه ای ۲۵۰ بود..... ...

اناجون بعد از قطع ال دي چن روز بعد پري مياد؟ ممكنه خداي ناكرده ديفريلين ٢٨ روزه كه ٥٨ روز قبل تزريق شده باعث تعويق شه؟ ميگم اينكه ٢٨ روز بعد از تزريق ديفريلين سه تا كيست فوليكولي ايجاد شده باشه برا كسي كه ب عمرش كيست نداشته ايا معنيش ميتونه اين باشه كه با وجود تزريق ديفريلين تخمدان طفلي ب زور ميخواسته تخمك گذاري كنه؟؟ ولي خب عملكردش سركوب شده؟

...
یه سوال  امروز روز ده سیکلم و تخمک گذاری هام معمولا ۱۷ تا ۱۹ سیکلم میشه. به نظرتون میتونم از ح ...

نه دير نيست عيبي نداره بخور البته نظر منه،، آزي جون سوال بالايي رو شمام ببين، ممنونم

...
نيوا جون عزيزم مباركت باشه خانمي ، نگران نباش ان شا الله همه چيز به خوبي برات پيش ميره .

قربونت برم گلم مرسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خداروشکر ..خیلی خیلی مبارکت..خداحفظش کنه برات

ممنون گلم انشالله برا خودت و همه بچه ها از این معجزه ها باشه.بخدا برا همه دعا میکنم ک انشالله همه منتظرا خیلی زود دامنشون سبز شه ب حق امام حسین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیلی خوشحال شدم گلم . الان چن هفته ای ؟

ممنونم انشالله خیلی زود برا خودت.والا دقیق نمیدونم باید برم سونو

گلم منم طبیعی باردار شدم . امروز پنج روز هستش ک از پری گذشته .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
راستی دوستان عروسی که تو این ماه داشتیم به تعویق افتاد میخوام اگه این ماه شرایطم خوب بود برم برای ان ...

آزی جون بهترینها رو برات ارزو میکنم..به به پس تو عروسی نی نی تو دلته ب امیدخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

نيواااا جووون خيييليييي مباركه،، دفعه قبل چي شد كه اي وي افت كنسل شد؟ ببين خدا ميخواسته سورپرايزت كنه

...
سلام به همه دوستان گلم ببخشيد چند وقتى نبودم سال نو همتون مبارك از ته قلب از خدا براى تك تكتون سال ...

سال نو شما هم مبارک......دلمون برات تنگ بودا😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

عزیز مممممممم

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مامان شدنت مبارک

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها كي ميدونه نحوه عملكرد ال دي چيه؟ و بعد از قطعش چي ميشه كه پري مياد؟ ايا مثل پروژسترون هست كه ...

محیا جان چرا ال دی میخوری؟