2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی جایی خوندم باردار شدن تو شبای قدر خیلی خوبه 

من میخوام روزه هام ربگیرم،میترسم کم آبی بدن بر مثبت شدن مشکل ایجاد کنه.اماازطرفی هم از دست دادن زمان خیلی سخته برسن وسال من

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من میخوام روزه هام ربگیرم،میترسم کم آبی بدن بر مثبت شدن مشکل ایجاد کنه.اماازطرفی هم از دست دادن زمان ...

عزیزم خدا خیلی بخشنده است برو انتقال بده انشاالله که دست پر برمیگردی،آخه دارو هم باید بخوری آمپولم که داری پس نمیتونی روزه بگیری ،البته این نظر خودمه میتونی از مرجع تقلیدت سوال کنی ولی به نظر من وقت رو تلف نکن

اون ديفريلين بيتربيت باعث شد كيست داشته باشم به دكتر گفتم بكشي دومي رو نميزنم اونم گفت پس ال دي شروع ...

مگه دیفرلین باعث کیست میشه😢😢

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون گلم انشالله برا خودت و همه بچه ها از این معجزه ها باشه.بخدا برا همه دعا میکنم ک انشالله همه من ...

تبریک عزیزم بسلامتی و دلخوش دست راستت رو سر همه ما منتظرا

گلم منم طبیعی باردار شدم . امروز پنج روز هستش ک از پری گذشته .

تبریک انشاالله که همه ما منتظرا معجزه خدا رو ببینیم🙏🙏🙏

آره عصر جوابش میدن . الان دیگه لک ندارم یعنی درسته یا اینکه شیافه جلوشو گرفته ؟؟

عزیزم جواب آز رو گرفتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
۲۸ سیکلم سینه هام خیلی درد میکنه بپتوهم زدم باردارم  برام دعا کنید قبل انتقال خودم باردار بشم& ...

انشالله که همینطوره عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله که همینطوره عزیزم..... 

آنا جون من لکه بینی دارم لباس زیرم خیلی کم کثیف میشه.تا شنبه چیکار کنم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تورک انا جان چند هفته پیش اومدم خبر بارداریمو بهتون دادم ولی متاسفانه سونو رفتم گفتن جنین رشد نکرده& ...

عزیزم متاسفم..... 

والا نمیشه نظر قطعی داد..... 

هم میتونه از جنین باشه هم میتونه از بدنت باشه.... 

باید بررسی بشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی الان ک قطع شده درسته یا اینکه شیافه جلوشو گرفته ؟

عزیزم دقیق نمدونم.ولی برامن با وجود شباف وامپول هم قطع نشد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جدی انا جون؟اخه میگم شاید ویتامینای بپن خودمم کم باشه.حالا چیزی نمونده تا شنبه عزیزم.ممنون از راهنما ...

عزیزم نگران نباش به این میگن کاریت نباشه..... 

بالاخره دکترت میدونسته تو این مدت ویزیت نمیشی.... 

اگه نیاز بود آخرین ویزیت بهت میگفت قطعش کنی..... 

والا هفته 6 هم من دیدم قطع کنن من خودم برام هفته 14 استرا رو قطع کردن..... 

پس فکرتو درگیر نکن.... 

پروژسترونم معمولا تا 12 هفته داریم بعدشم بر اساس نیاز شاید ادامه پیدا کنه....