2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلیییی عالی . برا منم دعا کن اینجور بشه . روز چندم بعد از آی وی اف آزمایش دادین ؟ برا من ۳۵۶ بودش ر ...

ازمایش اول روز14دادم..دوم17..نگران نباش بتای اولت باتوجه ب روز30خوب بوده..حتما تافردا کلی بالارفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ازمایش اول روز14دادم..دوم17..نگران نباش بتای اولت باتوجه ب روز30خوب بوده..حتما تافردا کلی بالارفته

ان شالله ک بره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا از اول بارداری این مشکل داشتم آلو و لواشک و گلابی اینا میخورم یه شربت دفعه قبل بهم داده بودن اون ...

اها مرسی عزیزم.یه سوال دارم لواشک از خونگیا میخورین یا همینا که سوپرمارکتا دارن؟!

من ۸ هفته کامل هستم فکرکنم دارم وارد هفته ی۹ میشم با حساب کتاب خودم!

آخرین پریودم ۷ بهمن بوده گلم.توام ویتامین خاصی نمیخوری؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ان شاءالله که خیره از هر دو روش خیلیا نتیجه گرفتن پس حتما هردوتاشم خوبه حالا بسته به شرایطتت بهترینو ...

انشاالله که هر چی صلاحه همون بشه واسه شما هم بهترین اتفاق بیفته😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاله خوش خبر  بیایی بگی مثبتی.....این روزا دلم  کمی شکسته بخاطر مسایلی😎باور کن همش بیاد ...

تشکر خواهرگلم 🌹😍 ان شاالله بزودی به مراد دلت میرسی🙏🏻 قوی باش عزیزدلم دلت گرفت من هستم 🌹 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان گلم. من چند روزی گرفتار بودم نتوستم اینجا سر بزنم. چه خبرا؟مامان جدید بعد از نفسی جان ند ...

عزیزم هرکجا هستی صحیح سالم باشی😘 

سه شنبه ازملیش دارم که اونم چیزی نمونده به واقعیت🤕

بچه ها بعضی وقتها که چه عرض کنم،اکثرمواقع از اینقدر طولانی شدن انتظارم،دلم به تنگ میاد.......برام د ...

به نیت دلت صلوات میفرستم 😞 هرچی از خدا میخوای بهت بده🙏🏻

منم خیلی دلم گرفته امشب همسرم میگفت برای ادامه درمان ایران بریم اونم این اوضاع رو میبینه کلا ناراحته کاریم ازمون برنمیاد دکترا فقط تصمیم میگیرن ،،،ایرانم که شرایطش راحت برامون نیست واقعا وسط زمین اسمون موندیم با هر دوبار منفی ام منو همسرم از نظر روحی کلا داغون هستیم اینقدر بغض گلمو گرفته که حد نداره 😞 

دوستان گلم اگر ازمایش دادم خوب بود میام خبر میدم اگر نه هیچی،، برام دعاکنید😞

منم خیلی دلم گرفته امشب همسرم میگفت برای ادامه درمان ایران بریم اونم این اوضاع رو میبینه کلا نا ...

عزیزدلم ان شاالله که دست پر میای و با جواب مثبتت هممونو خوشحال میکنی.غصه نخور عزیزم.این فکر و خیالا برای هممون هست گلم

امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره و اصلا نیازی به ایران اومدنت نباشه برای درمان😘

لطفا الان فقط و فقط به دردونت فکرکن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم خیلی دلم گرفته امشب همسرم میگفت برای ادامه درمان ایران بریم اونم این اوضاع رو میبینه کلا نا ...

عزیزم از ته دل دعا میکنم بیایی و خبر خوبو بهمون بدی،مثبت فکر کن و محکم برو جلو نگران نباش وقت واسه ناراحتی زیاده هرچی صلاحتون باشه همون میشه میدونم الان استرس داری من خودمم روزای آخر واقعا از استرس شبا خوابم نمیبرد ولی باید خداروشکر کنیم که راه برامون بازه و راهش هست،من همش میگم فقط مرگه که چاره نداره،الانم به چیزای خوب فکر کن ان شاءالله که خبر مامان شدنتو به زودی بهمون میدی و واسه یکی یدونه کلی جشن میگیریم،اصلا سری بعد با یکی یدونه باهم میایید ایران😍  

فدات عزیزم😘..انشاءالله خیلی زود خودت این حس شیرین رو تجربه کنی..دوتا انتقال دادم گلم

خداروصدهزار مرتبه شکر😍😍😍ممنونم عزیزم به دعای شما ان شاالله😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رهاجان حتما آزمایشهای ر انجام بده.من بااینکه امسال یعنی پارسال😂انجام دادم ومشکلم رو شد اماپشیمونم ک ...

ممنونم عزیزم دلم چشم حتما پیگیری میکنم ، نمیدونم با این دکتر بشدت بداخلاق چه طوری کنار بیام که واسم بنویسه ولی قطعا میرم دنبالش ، منم حس میکنم غلظت خون دارم ، ان شاالله بزودی دلت شاد بشه ، دعا میکنم سال ۹۸ قشنگترین لحظات زندگیتو تجربه کنی عزیز دلم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم از ته دل دعا میکنم بیایی و خبر خوبو بهمون بدی،مثبت فکر کن و محکم برو جلو نگران نباش وقت واسه ن ...

سلام مامانای پر انرژی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

ترانه جون عزیزم ازمایشای ایمنی و انعقادی رو دادی؟من۳بار انتقال منفی داشتم و تازه اینبار ازمایشارو کامل دادم که فهمیدم چه مشکلیه و اینبار با اطمینان برم جولو حتما شما هم پیگیر باش گلم💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان عزيزم 

و اناى عزيزم 

ديروز سونو بودم در ٣٦هفته گى بارداريم 

متاسفانه تشخيص استاز خفيف  در سيستم پيلوكاليسيل كليه ها دادن 

دارم ديوانه مى شم 

با اين همه دوا و درمان حامله شو ،در اخر هنوز دنيا نيامده اينجورى بشه 

كسى بوده همچين تشخيص داده باشند براى نى نى اش ؟؟؟؟

چى كارى بايد انجام بدم 

كلا گيج شدم و ناراحت از ديروز نمى دونم چه اتفاقى منتظر بچه ام هست با اينكه صد بار همسر تو ضيح داده نگران نباشم برطرف مى شه بعد تولد 

براى خيلى خيلى دعا كنيد 🙏🏻😔

خدايا شكرت ❤️🙏🏻