2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من ۲۸اسفند۹۲ کوترکردم،پلی کیستیک بودم وتنبلی تخمدان داشتم.بعدکوتر،اکثراتا۳ماه اول باردار ...

عزیزم ان شالله انتظار ده ساله ت خیلی زود به پایان برسه

شرایطت رو خوندم غصه م گرفت. ازین غصم گرفت ک خیلی راحت زمانو ازدست میدیم.

ای کاش همه ی دکترا کمی بفکر  مریض بودن

تقریبا ۹۰ درصد زوج های نابارور رو میبینم که به خاطر اطلاعات نادرست دور خودشون میپیچن و راه رو اشتباه میرن

اولین باری ک شوهرم آز داد تعداد ۲۳ و مورفو ۵۵ بود

الان یعنی بعد دو سال ک مرکز ناباروری از داد تعداد ۲ و مورفو صفره

یه مسئله دیگه هم این آزهای ایمنی انعقادیه

ای کاش همه این مسئله رو جدی بگیرن.

ای جانمممممم خدارو صدهزار مرتبه شکر 😍😍😍 ممنونم عزیزم😙😙😙

رها جون.انشاءالله بزودی قسمت خودت😘😘🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه بار انتقال جنین دادم ومنفی شدم ودر نهایت باهمت خودم وانجام آزم ...

انشالله به زودی دلت شاد میشه دوستم.من نمیدونم آزمایش که شما میگی چی هست ولی شیراز و یزد مرکز ناباروری میرفتم فقط گفتن پرولاکتینم بالاست و دارو دادن

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
رها جون.انشاءالله بزودی قسمت خودت😘😘🙏

عزیزدلممممممم تبریک میگم مامان خوشگل😍😍😍 ای جونم عزیزم خیلی خوشحال شدن ، مبارکت باشه گلم الهی که بسلامتی نی نی ها رو بغل کنی😍😍😍 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

الان من تو شهر خودمون رفتم پیش یه دکتر حاذق که حتی رویان هم قبولش دارن ولی چرا این ازمایشها رو برام ننوشته😣😣 میشه دوباره لیستشو بفرستین ، نمیدونم چیکار کنم انقدم دکتر بداخلاقه که حد نداره جرات ندارم یه کلام بهش حرف بزنم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نفس جانم چندمین انتقال بود ؟

دومین انتقال  بود عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی خوشحال شدم عزیز دلم خیلی ، چندتا نی نی انتقال دادی؟

فدات عزیزم😘..انشاءالله خیلی زود خودت این حس شیرین رو تجربه کنی..دوتا انتقال دادم گلم

مامانای باردار شما لبنیات مثل شیر وماست محلی استفاده میکنید یاپاستوریزه؟لطفا جواب بدین.ممنون

عزیزم ان شاءالله به زودی مامان میشی ولی من توصیه میکنم حتما پیش یه متخصص طب سنتی برید.

منهم پلی کیستیک بودم. دوبار انتقال منفی داشتم. برای بار سوم رفتم پیش خانم دکتر مژگان تن ساز، توی خیابون توانیر، دانشکده طب سنتی.

توصیه ها و کارهاشون خیلی مفید بود.

طب نوین در کنار طب سنتی بهتر و سریعتر پاسخ میده

مامانای باردار شما لبنیات مثل شیر وماست محلی استفاده میکنید یاپاستوریزه؟لطفا جواب بدین.ممنون

میگن لبنیات سرده برای جنین خوب نیست اما شنیدم شیر گوسفند گرمه.

چون خیلی بو میده من نمیخورم.

گاهی با همین شیرهای پاستوریزه فرنی درست میکنم و میخورم

عزيزم من شير كه پاستوريزه استفاده ميكنم ولي ماست رو از يك جاي خاصي ميگيريم اكثرا كه فقط ماست داره و خودش درست ميكنه البته پاستوريزه هم ميخورم بعضي وقتها .

عزيزم من شير كه پاستوريزه استفاده ميكنم ولي ماست رو از يك جاي خاصي ميگيريم اكثرا كه فقط ماست داره و ...

من.خودم.شیر میخرم حدود 50دقه تایکساعت میجوشونم..ماست هم خودم درست میکنم..میخاستم بدونم ضرر نداشته باشه ی وقت