2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونتم .واقعا خودمون نگرانیم خیلی . میگم شمام سقطتون فراموش شده بودش ؟

من روز ۴۰پری بی بی چک زدم مثبت شدم.راستش وروز۲۸پری بی بی چک زدم منفی شد.بعد رفتم دکترطب سنتی تابهم دارو بده برای ریه ام.دکترطب اسلامی نبض م ر گرفت گفت بارداری.من گفتم نه.ومطمین بودم باردارنمیشدم.دکتره گفت ده روز دیگه آزمایش بارداری بده بیاپیشم.اما این داروها ر نخور

من حرفش ر قبول نکردم .بعدش ده روز گذشت.شوهرم گفت بریم پیشش،من بی بی چک داشتم گذاشتم ومثبت شد درکمال تعجب.

فرداش بتا دادم۳۷شد.دکترم بهم دارو ندادحتی یه شیاف.رفتم مشهد شوهرم ماموریت داشت وباید میرفتم باهاش.دیگه خوب به دکترم دسترسی نداشتم.اماشماها چرابیخودی خودتون رنگران میکنین؟؟؟؟؟

شمامامن شدین وحتما نی نی هاتون ر به سلامتی بغل میگیرین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یعنی تو هفته ده بهت گفتن ک تا شش هفته فقط جنین رشد داسته ؟

بله

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من کلا از اولش حالت پریودی داشتم الان دوروزه ک ندارم. انگار ن انگار چیزی تو دلمه..واس همین ی ...

خوب گلم الان دیگه جاشو محکم کرده بخاطر همین دیگه حس پریودی نداری گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب گلم الان دیگه جاشو محکم کرده بخاطر همین دیگه حس پریودی نداری گلم

اره انشاءاللهِ.ماها چون ب سختی باردار میشیم.خب خیلی سخت گیر هستیم نسبت ب بقیه 

اگه درد باشه میگیم چرا هس نباشه میگیم چرانیس. کلا خودآزاری داریم😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من روز ۴۰پری بی بی چک زدم مثبت شدم.راستش وروز۲۸پری بی بی چک زدم منفی شد.بعد رفتم دکترطب سنتی تابهم د ...

قربونت برم اللهی ک بعد من همین ماه شما باشین . فردا تکرار تیتر دارم برام دعا کن 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فک کنم من هفته ای یکبار باید برم سونو ک فکرم راحت بلشه😅

برام دعا کن فردا تکرار تیتر دارم

برام دعا کن فردا تکرار تیتر دارم

نگران نباش انشاءالله ک.حسابی تپل شده..منم شوهرم نمیذازه وگرنه تا روزیکه بخام برم سونو.یکی درمیون.تیتر بتا میدادم😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم فقط ازعوارض دمیترون یبوست هست مواظب این موضوع باش.من قبلا بخاطر معده وتهوع شدید میخوروم عالی ب ...

ممنونم عزیزم.فعلا سرخود نمیخورم.صبر میکنم تا دکترای محترم از مسافرت برگردن‌.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله خوب بود دقیقا منم شبا حالم بد میشه 

خب خداروشکر.یبوست نداشتی با خوردن دمیترون؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش انشاءالله ک.حسابی تپل شده..منم شوهرم نمیذازه وگرنه تا روزیکه بخام برم سونو.یکی درمیون.تیت ...

شما چن بار تکرار کردین ؟ چن بودش و بعدش چن شدش ؟

شما چن بار تکرار کردین ؟ چن بودش و بعدش چن شدش ؟

1043بود سه روزبعد5000

خب خداروشکر.یبوست نداشتی با خوردن دمیترون؟

کلا از اول بارداری این مشکل داشتم آلو و لواشک و گلابی اینا میخورم یه شربت دفعه قبل بهم داده بودن اونو نخوردم برم دکتر بعد تعطیلات میپرسم 

شما تو هفته چندی ? فکر کنم با همیم

1043بود سه روزبعد5000

خیلیییی عالی . برا منم دعا کن اینجور بشه . روز چندم بعد از آی وی اف آزمایش دادین ؟ برا من ۳۵۶ بودش روز سی ام سیکلم