2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه عزيزم بخور نوش جونت فقط من از اين وانيليهاي ساده معمولا ميخورم .

مرسی مهربون.منم یه بار خوردم از اون وانیلیا.گفتم ایندفعه از این عروسکیا بگیرم😄

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الان من تو شهر خودمون رفتم پیش یه دکتر حاذق که حتی رویان هم قبولش دارن ولی چرا این ازمایشها رو برام ...

رهاجان حتما آزمایشهای ر انجام بده.من بااینکه امسال یعنی پارسال😂انجام دادم ومشکلم رو شد اماپشیمونم که چراسال های قبل جدی نگرفتم وانجام ندادم.ازبس که دکترای مرکز ناباروری میگفتن که من سالم وفقط تنبلی تخمدان دارم....خدا ازشون نگذره.

حتی بعد آخرین باری که انتقال جنین دادم ومنفی شد،طبیعی باردارشدم اما دکتر مرکز ناباروری بهم دارو نداد چون نمیدونستن غلظت خون دارم وسقط شد ....به همین راحتی😥😥😥😥😥

یه بار آیوآی کردم بی بی چک هام مثبت میشد ولی روز آزمایش منفی شد و توپری یه کیسه سالم و نرکیده ازم خارج شد.ماجرا ر به دکترحیدر تومرکز ناباروری گفتم،گفت: بارداری ضعیفی بوده دفع شده.درحالیکه قبل آیوآی کلی التماس دکترحیدر کردم تا آزمایشهای تکمیلی ر برام بنویسه و ننوشت.درحالیکه اگه نوشته بود ومشکل انعقادی م معلوم شده بود بهم انوکساپ می داد....مطمینا الآن بچه داشتم ودربه در این راه نبودم....

لیست آزمایش ها ر آناجان دارن لطفا از ایشون بگیرین،من هرکارکردم نتونستم براتون ارسال کنم.اماحتما انجام بدین حتما

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها

بعضی وقتها که چه عرض کنم،اکثرمواقع از اینقدر طولانی شدن انتظارم،دلم به تنگ میاد.......برام دعاکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
رهاجان حتما آزمایشهای ر انجام بده.من بااینکه امسال یعنی پارسال😂انجام دادم ومشکلم رو شد اماپشیمونم ک ...

حالا سهيلا جون خيلي جالبه كه بعضي جاها حداقل بدون آزمايش اگر منفي يا سقط وجود داشته باشه آمپول انوكسپارين رو تجويز ميكنن ، مثلا من اولين باري كه سقط داشتم توي انتقال بعدي بدون اينكه چيزي بگم بهم گفتن بايد انوكسپارين استفاده كنم بعد از مثبت شدن . حالا اينكه به شما ندادن برام تعجبه .

بچه ها بعضی وقتها که چه عرض کنم،اکثرمواقع از اینقدر طولانی شدن انتظارم،دلم به تنگ میاد.......برام د ...

الهی بگردم.خیلی خیلی برات دعا میکنم که به زودی بیای بگی بچه ها منم مامان شدم 😍😘

عزیزدلم ناامید نشو هیچوقت.خدا هوامونو داره‌.شاید بعضیامون زودتر و بعضیا دیرتر اما بالاخره طعم مامان شدنو میچشیم هممون❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
حالا سهيلا جون خيلي جالبه كه بعضي جاها حداقل بدون آزمايش اگر منفي يا سقط وجود داشته باشه آمپول انوكس ...

توی بارداری طبیعی و آیوآی بهم انوکسان ندادن.

توانتقالهامیدادن انوکسان، اما۴۰۰۰میدادن.من جهش هموزیگوت دارم وپنج تا جهش هرتیزیگوتی.انعقادی شدید هستم.وباید انوکسان۶۰۰۰بزنم وحداقل دوماه قبل انتقال باید ب۶,ب۱۲ وآسپرین داشته باشم

اماتو این سالهای انتظار که هرروز هرماه رشمردم که به روزهای آخرماه برسم تاشاید پری  عقب بیفته وبی بی چک بزنم ومثبت شه وانتظارمون تموم شه😂😂😂به این رسیدم که:

« اگه خدا بخواد بده می ده،مابقیع بهانه ست» 

بچه ها بعضی وقتها که چه عرض کنم،اکثرمواقع از اینقدر طولانی شدن انتظارم،دلم به تنگ میاد.......برام د ...

عزیزم انشاءالله ک ب همین زودی انتظارت ب پایان میرسه..وخدا چنان رحمتشو بهت نشون میده ک خودتم باور نمیکنی..مثل من ک هنوزم باورم.نشده وهمش حس میکنم خواب میبینم این روزا رو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم انشاءالله ک ب همین زودی انتظارت ب پایان میرسه..وخدا چنان رحمتشو بهت نشون میده ک خودتم باور نمی ...

الهی آمین.دعام کن

الهی آمین.دعام کن

قابل باشم حتما دعات میکنم سهیلا جون دقیقا منم ب جمله ای ک گفتی اعتقاد دارم و همیشه میگفتم و میگم اگر خدا بخاد بده تحت هر شرایطی میده..ب عقیده من مسایل ومشکلات پزشکی ی نوع بهانه و محک صبر ماها هست..ب خدا اعتماد کن .قطعا نتیجشو میبینی .

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خیلیا هماتوم داشتن تنها کار همون استراحت و پروژسترونها هستن.....  نگران نباش میگذره..... ...

چرا لک بینی من تموم نمیشه خیلی نگرانم میکنه الان ۱۵ هفته هستم ۸ روزه لک بینی دارم و در استراحت هستم

؟؟؟

رهاجان حتما آزمایشهای ر انجام بده.من بااینکه امسال یعنی پارسال😂انجام دادم ومشکلم رو شد اماپشیمونم ک ...

گلم اون یکی بارداری ک طبیعی شدی و سقط کردی چن هفته سقط شد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم اون یکی بارداری ک طبیعی شدی و سقط کردی چن هفته سقط شد ؟

رشدش بین پنج وشش هفته متوقف شد

رشدش بین پنج وشش هفته متوقف شد

آخی دورت بگردم . دقیقا مث سقطای من . بعد اونوقت شما علایم سقط نداشتین ؟ و اینکه سقط فراموش شده داشتین و جنین تو شکمت میمرد و اصلا نمیفهمیدید ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود