2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیز دلم از راهنماییت،بلافاصله انتقال دادن بهتره؟ ولی نه دیگه تصوراتم خراب شده به مسافرت جس ...

سفر لطفا جای امن برو😉

من در مورد انتقال تجربه ندارم.....اما اینجا دیدم دوستان بلافاصله بعد از منفی شدن و پریود شدن انتقال دادن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سفر لطفا جای امن برو😉 من در مورد انتقال تجربه ندارم.....اما اینجا دیدم دوستان بلافاصله بعد از منفی ...

اوووو من یه چیزی گفتم فکر نکنم به این زودی جایی بریم نهایت بعد عید بریم شمال،آره الان که هوا خرابه 😉😘 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش.....  عزیزم نهایتش اینه از تو هر چی لازم داره تامین میکنه.....  بهتر از اینه ...

مرسی از راهنماییت عشقم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام حالت تهوع هم داری؟ من خیلی دارم

سلام عزیزم.درکل نه.ولی موقع غذا پختن بوی غذارو میشنوم حالت تهوع میگیرم

اها مثلا دیدی بقیه صبحا حالت تهوع دارن؟من برعکسم شبا که میخوام بخوابم انگار رو دلم سنگینه.انگار یه چیزی تو گلومه.البته کلا فکرکنم ویار شدید ندارم نسبت به بقیه

اها اگه دست خودم بود هم هیچی نمیخوردم😂با قسمت غذا خوردن مشکل دارم.هیچ غذایی دوست ندارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من چون چند بار شبها بیدار میشدم و دستشویی میرفتم بعدش یه سرکی به یخچال میکشیدم.....  به ...

اینم فکرخوبیه عزیزم.ولی من اصلا زیاد هم دستشویی نمیرم شبا😑فکرکنم کلا آب کم‌میخورم.نهایتا دوبار قبل خواب میرم.دیگه تا ساعت ۸ که شیاف دارم معمولا بیدار نمیشم برای دستشویی!

ولی یه سوال دارم عزیزم.اگه مثلا قرص لووتیروکسین رو بخورم بعدش تا صبحونه خوابم ببره اثر قرص از بین میره؟!😁

چون معمولا نیم تا یه ساعت بعدش باید صبحونه بخوریم.من همیشه برام سوال بود اگه قرصو بخورم بعد قرص خوابم ببره چی میشه😄

خب میگی مشکلی نداره که Dfi دادین؟مشکل از شوهرت بوده؟ 

نه عزیزم ازمایش دی اف ای رو براش ننوشتن مورفو ۴ هست که پایینه 😞

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
این سری میگم به دکتر طرازی مشورت میکنم باهاش،میگما بلافاصله برم سیکل بعدی خوبه یا فرصت بدم به بدنم؟ ...

عزیزم بستگی به خودت و روحیه ات داره اگر اماده هستی میتونی دوباره انتقال بدی !

من امروز حوصلم نگرفت زنگ بزنم شماره ای که دکتر داده حالا فرداام باید آمپول پروژسترونو بزنم؟این از من ...

ننه ی تنبل   خو زنگ میزدی   

امپول پروژس دردناکه واقعا اون زمانایی که ایران میزدم جاش تاحالا هست 🤕🤕

سلام عزیزم.درکل نه.ولی موقع غذا پختن بوی غذارو میشنوم حالت تهوع میگیرم اها مثلا دیدی بقیه صبحا حالت ...

منم شبا تا صبح حالت تهوع دارم الانم دارم وای کلا حالم بده یبوست هم گرفتم دیگه بدتر

مبارک باشه عزیزم دقیقا شما چند روز بعد از انتقال رفتید که قلب دیده شد؟

ممنون عزیزم از شما هم مبارک باشه😄

دوهفته بعد رفتم خداروشکر دیده شدن ...دقیق بگم ۲۷ روز از انتقالم گذشته بود.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
عزیزممم واقعا خیلی خوشحال شدم برات ان شالله بخیرخوشی بغل بگیری🙏🏻🌹😍❤️

فدای تو بشم دوست مهربونم🙏

امیدوارم به زودی زود خبر مامان شدن خودتو بشنوم🙏🙏🙏

نه عزیزم ازمایش دی اف ای رو براش ننوشتن مورفو ۴ هست که پایینه 😞

اووووووه ۴ که خوبه شوهر من صفر تا ۱ بود واسه همسر آنا جونم فکر کنم قبلا گفت صفر تا یک بوده

بیخود استرس نگیر وقت واسه فکر‌ کردن به این چیزا زیاده الان آرامش داشته باش 

سلام عزیزم.درکل نه.ولی موقع غذا پختن بوی غذارو میشنوم حالت تهوع میگیرم اها مثلا دیدی بقیه صبحا حالت ...

منم حالتام مثل شماست عزیزم ...اصلا غذاخوردن دوست ندارم😫😫😫😫

حالت تهوع دارم ودوبار ولی دیگه نتونستم🤢🤢🤢🤢

ولی درکل ویارم شدید نیست خداروشکر🙏🙏🙏

آب زیاد بخور عزیزم تا قلب کوچولوهات تند تند به سلامتی بزنه....آبرسانی بیشتر باشه گردش خون هم به جنین بهتر میرسه.