2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
آنا جون ممنون...  نینی یار باید بدونه نه فقط برای بچه های اینجا برای کسانی هم که عضو نیستن بسی ...

فدات بشم...... 

فعلا که نتونستم بفرستم بسته بود بازم چک میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها منم منفی شدم😕

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم..... 

خیلی متاسفم.... 

انشالله به زودی دلت شاد میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون من بعد از 3روز بتا تکرار کردم شده 5130بنظرتون خوبه؟قبلی 1043بود

عالیه عزیزم..... 

بچه ها جنینام بلاست بودن ولی یادتونه اسپرم شوهرم صفر بود که رسید به ۳ میلیون؟ممکنه به خاطر این منفی ...

عزیزم فکر کنم دی اف آی بالا باشه گرید جنین پایین میاد.... 

اما اینکه جنین بلاست بگی حتما سالم بوده درست نیست.... 

کاریوتایپ دادین؟؟؟ 

ایمنی انعقادیا چی؟؟؟ 

نمیدونم چی بگم واقعا😞انگار خودم منفی شدم ولی با روحیه شادی که داری به هدفت میرسی 🙏🏻🌹برات بهترین ...

مرسی الهام جونم تو رو خدا تو ناراحت نشیا روحیتم نباز من مطمئنم تو مثبت میشی،راستش خودمم خیییلی ناراحت نیستم حتما صلاحمون نبوده شایدم پوست کلفت‌ شدم😆فقط خستم از دو هفته خونه موندن،ان شاءالله به زودی میام خبرای خوب میدم بهتون و منتظر خبرای خوب شماها هستم😊😍

همون میخواستم ببینم راهی نیست کیفیت جنینو تشخیص بدن هی بیخودی انتقال ندن،مثل PGD

چرا با پی جی اس میشه سلامتش رو تشخیص داد اما به نظرم اگه ایمنی انعقادی چک نکردی اول اونارو چک کن.... 

اگه منظورتون آ اس آ دارم شبا موقع خواب میخورم معدمو خیلی اذیت میکنه آنوکسا هم دارم  دقیقا منم ...

پس داری.... 

گفتم شاید غلظت خونت کنترل نشده سردردت برا اونه..... 

پس جای نگرانی نیست مال تغییرات هورمونیه مجبوری تحمل کنی تا دورش بگذره..... 

عزیزم فکر کنم دی اف آی بالا باشه گرید جنین پایین میاد....  اما اینکه جنین بلاست بگی حتما سالم ...

کاریوتایپو قبل ازدواج دادیم مشکل نداره

یه سری آزمایش ایمنیم دکتر طرازی برام نوشته بود سی دی مارکرارو داره ولی نمیدونم کامله یا نه حالا بعدا پیدا کنم میذارم اینجا 

چرا با پی جی اس میشه سلامتش رو تشخیص داد اما به نظرم اگه ایمنی انعقادی چک نکردی اول اونارو چک کن.... ...

این سری میگم به دکتر طرازی مشورت میکنم باهاش،میگما بلافاصله برم سیکل بعدی خوبه یا فرصت بدم به بدنم؟

البته یکم خسته شدم حوصلم سر رفت از خونه موندن ولی خب با یه مسافرت اونو حلش میکنم اگه خدا بخواد😅واسه خودم دارم برنامه میریزم شوهرم روحشم خبر نداره😆 

این سری میگم به دکتر طرازی مشورت میکنم باهاش،میگما بلافاصله برم سیکل بعدی خوبه یا فرصت بدم به بدنم؟ ...

منتظر جواب مثبتت بودم...اما حتما صلاحتون نبوده...

شروع کن سیکل بعد رو الهام جان و نفس جان بلافاصله سیکل بعد انتقال دادن.....نفس جان مثبت شد...الهام گلی هم چند روز دیگه خبر مثبت شدنش میاد ایشاله😉

تو هم انشاله بزودی بیایی بگی مثبتی......

راستی در رویا هم سفر کنی بدنت رفرش میشه پس خوش باش و روحیتو تقویت کن بسماله بگو و انتقال بده 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم.سری قبل برامنم بلاست بود گفتن کیفیت عالیه ولی منفی شد..اما این کییفیتی ک میگن معمولا ظاهری هست ...

گلم یه سوال خنده دار   منظورت ازمایش ژنتیکی زن شوهر هست ؟ یا فرق میکنه 🙈

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی الهام جونم تو رو خدا تو ناراحت نشیا روحیتم نباز من مطمئنم تو مثبت میشی،راستش خودمم خیییلی ناراح ...

عزیزم پوست منم کلفت شده  ولی هزارتا فکر میاد به سر ادم که مشکل کجاست فقط کافیه خدا بخواد همه اینا بنظرم بهونست  ولی ماهم کم نمیاریم جلو میریمم عزیزم🙏🏻🌹😍😘

منتظر جواب مثبتت بودم...اما حتما صلاحتون نبوده... شروع کن سیکل بعد رو الهام جان و نفس جان بلافاصله ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت،بلافاصله انتقال دادن بهتره؟

ولی نه دیگه تصوراتم خراب شده به مسافرت جسمی نیاز دارم،میدونی من بعد دفاعم سریع انتقال دادم اصلا استراحت نکردم واقعا خسته شدم از نظر روحی باید یکم به خودم برسم چند وقته از خونمون بیرون نیومدم

عزیزم فکر کنم دی اف آی بالا باشه گرید جنین پایین میاد....  اما اینکه جنین بلاست بگی حتما سالم ...

آنا جان باز سوال دارم   کاریوتایپ و کوروموزی اگر مشکل داشته باشه تاثیری رو اسپرم میذاره ؟ 🙈با دی اف مشکل اصلی مشخص میشه ؟

مادر شاید الان با ماهیتابه ات منو بزنی😂😂 ولی میترسم از منفی شدن خودمو باید اماده کنم با دکترم سخت ایندفعه حرف بزنم !!  

از همون اول ازمایشهای کاریو و کوروموز  رو گرفتن و نرمال نوشته و ازمایش ژنتیکی هم شکرر خدا مشکلی نداشت  !