2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
نگران نباش عزيزم ، ان شا الله يك هفته ديگه ميري و صداي قلب ني ني يا ني ني هات رو ميشنوي .

ممنونم عزیزدلم خودتم این لحظه هارو گذروندی و میدونی ادم چقد ذوق و شوق داره برای سونوی قلب.حالا همه چی دست به دست هم داده که روزای من کِش بیاد😆توروخدا با فندق تودلیت برای من و تودلیم دعا کن.هرچندتا باشه فقط سالم باشه و قلب نازنینش بتپه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
توکل به خدا 3 روز تمام تحمل کردم تا پرسیدم هنوزم قرص نخوردم اصلا خدا خودش کمک کنه چون جوریه که نمیتو ...

میفهممت.... 

من بعضا سردردم پیوسته به یه هفته هم می‌کشید..... 

فقط لحظه شماری میکردم یه کوچولو وقفه بندازه، یه نفسی بکشم..... 

چشام از حدقه در میومدن..... 

آسپرین نداری نه؟؟؟ 

البته من انوکسوپارین داشتم اما همچنان سردرد باهام بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم اره منم همینطوری ام.البته هروقت بیدار میشم یه چیزی به عنوان صبحانه میخورم.اما از شب تا فر ...

عزیزم من چون چند بار شبها بیدار میشدم و دستشویی میرفتم بعدش یه سرکی به یخچال میکشیدم..... 

به بارش یه موزی چیزی.... 

یه بارش چند تا خرما..... 

یه بارش چند تا دونه مغز.... 

6 صبحم که لووتیروکسین میخوردم معمولا تا 10 صبح  دیگه صبحونه هم نمی‌خوردم..... 

نگران نباش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من با دارو سقط کردم ،،،تا سقط شد رفتم سونو گرفتم گفت ۱۱میلی متر ازش مونده که زیاد نیست وتا او ...

عزیزم دقیق نمیدونم منظورت از دارو چیه اگه از این زیرزبونیا و.... باشه فکر کنم از دوستان شنیدم با توجه به تعداد قرص 6 ماه باید فاصله بندازی یا همچین چیزی.... 

دقیق نمیدونم بازم از دوستانی که تجربه سقط با دارو دارن بیان راهنماییت میکنن..... 

اره اکثر دوستامم میگن بعد سونوی قلب.اما سونوی قلب من داره می افته هفته ی نه و حتی شاید ۱۰ اینا.ایراد ...

نگران نباش..... 

عزیزم نهایتش اینه از تو هر چی لازم داره تامین میکنه..... 

بهتر از اینه اشتباه مکملی رو شروع کنی..... 

من کلا کلسی کر، پرگناکیر یا پریناتال، فمیبیون 2 (برا اولی فولیک 5) داشتم..... 

که فکر کنم سر دومی فمیبیون 2 رو دیرتر شروع کرد.... 

بعد هام منیزیم اضافه شد..... 

خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتی انشالله به سلامتی  بغلش بگیری،،،ماهم دعا کن،،،راستش من همدان رفتم ...

عزیزم اولا به مبدا و مقصد ربط داره..... 

یعنی حتی تو یه شهرم باشه مبدا باید جنینات بده مقصدم قبولش کنه..... 

انتقال بین شهری هم فکر کنم ممکنه اما خوب ریسکش فکر کنم بیشتره بازم بپرس..... 

با سلام

نی نی یار عزیز من قبلا با نی نی یار 3 مشکلمو مطرح کرده بودم و قرار بود با مدیریت مطرح کنن ولی هنوز جوابی نگرفتم.

ممنون میشم دوباره پیگیری کنین.

من استارتر تاپیک بارداری با میکرواینجکشن هستم. اگه ملاحظه فرمایید من ده صفحه اول تاپیک رو لحاظ کرده بودم که بتونم اطلاعات مفید و تجربیات مفید رو توشون خلاصه کنم و هر روز اون صفحات رو بروزرسانی میکردم ولی بعدا امکان ویرایش پستها برداشته شد. این صفحات اول خیلی کمک کننده دوستان بود ولی الان با برداشتن این امکان اونطوری که میتونست مفیدتر باشه نیست.

ممنون میشم این مورد رو بررسی کنین و لااقل امکان ویرایش برا مدیر تاپیک داده بشه.

با تشکر تورک_آنا

دوستای گلم من پست قبل رو تصمیم دارم برا نی نی یارها مجدد بفرستم.... 

الان قفله صبح چک میکنم اگه باز بود براشون ارسال میکنم و لینکشو براتون میذارم.... 

از دوستان اگه تمایل داشتن از پستم برن حمایت کنن شاید اینطوری به اهمیتش پی ببرن و بیشتر پیگیرش باشن. 

چون اگه بتونیم صفحات اول رو بروزرسانی کنیم هم برا خود من بهتره این صفحات تو توانایی کمک کردن به دوستان خیلی به دردم میخوره یه جورایی برام حکم حافظه جانبی رو خواهد داشت، هم یه جورایی کمک میکنه بتونم نسبت به شرایط دوستان اشراف بیشتری داشته باشم، هم یه جمع بندی آماری میشه و شاید به خیلیا برا انتخاب دکتر و مسیر کمک کننده باشه و.... 

مثلا تو روز چن بار بودش ؟ برا دوستم میگه فقط امروز همین ی بار بود و دیگه نبود . شما شیاف هم داشتین ؟

زین جان چی شد تست زدی؟؟؟؟؟؟؟؟،

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای گلم من پست قبل رو تصمیم دارم برا نی نی یارها مجدد بفرستم....  الان قفله صبح چک میکنم اگ ...

آنا جون ممنون...

نینی یار باید بدونه نه فقط برای بچه های اینجا برای کسانی هم که عضو نیستن بسیار مفیده جمع بندی کل این صفحات.......من خودم بشخصه خیلی خیلییییی چیزا رو از این چند صپفحه یاد گرفتم...

بازم ممنون بابت جمع بندی هات.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا  یعنی میگی سقط به خاطر سهل انگاری مرکز همدان بود

اره دکتر همدان اصلا هیچی حالیش نیست،،،اگه حالیشون بود من بچه ام یکماه بود تو شکمم مرده بود رفتم پیش دکتر تازه بعداز یکماه میگفت برو اگه تا یه هفته اگه دفع شد که شد اگه نشد برو اورژانس تا دارو بده که بیفته،،،بخدا از روز اول عید تا سه روز همش بیمارستان رفتم که دوبار سونو گرفته مطمئن شدن بعد دارو دادن بهم،،،دایم خودش دکتره میگه اگه شکایتشونو کنی پدرشونو در میارن اینقد سهل انگارن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها منم منفی شدم😕

عزیزم.خیلی ناراحت شدم برات...ترانه جونم ولی با روحیه ای ک من ازت میشناسم میدونم ک ناامید نمیشیی توکل بخدا کن و انشاءلله سری بعد موفق میشی.اصلا خودتو ناراحت نکن قطعا خدا زمان بهتری برات درنظر گرفته گلم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹