2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها یه سوال دارم من گاهی وقتا ساعت ۸ که پامیشم شیافمو میذارم انقد گیج و خوابالودم که حوصله ...

خاکستری جون منم اینطوریم....ساعت ۸ که پامیشم شیلف بزارم تا ۱۰-۱۱خوابم..مامان منم خیلی دعوام میکنه اما واقعا دست خودم نیست خیلی خوابم میاد😪😪😪😪😪😪

ولی ساعتای ۵_۶صبح از ضعف پامیشم یه ساندویچ نون وماست چکیده درست میکنم میخورم😋😋😋خیلی ضعف میکنم ...توهم همینطوری هستی؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
صبحا خوبم معمولا عصر وشب ک.میشه ی خرده درد دارم ولی ن بشدت قبل .اره شیاف دارم.ترشح هم کاملا رودستمال ...

عزیزم نگران نباش هیچی نیست...از منم دوهفته اینطور بود همراه خومریزی و لکه بینی بعد با استراحت بیشتر و آمپول پروژسترون خیلی کم شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش هیچی نیست...از منم دوهفته اینطور بود همراه خومریزی و لکه بینی بعد با استراحت بیشتر ...

عزیزم تو.کی ایینجوری شدی...چ هفته ای بودی؟من تازه دوروزه مثبت شدم..تو دردهم داشتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خاکستری جون منم اینطوریم....ساعت ۸ که پامیشم شیلف بزارم تا ۱۰-۱۱خوابم..مامان منم خیلی دعوام میکنه ام ...

باز خوبه تو ساعتای ۵-۶ یه چیزی میخوری.من تا دیر وقت خوابم نمیبره اما دلم چیزی نمیخواد.اره منم همون دور و ورای ۴ اینا ضعف میکنم

ولی میخوابم😂هرروز هم به خودم میگم فرداشب ۱۲ میخوابم صبح هم بعد شیاف صبحونه میخورم.ولی باز هرروز همین داستانه.خیلی حرص میخورم از دست خودم

تا ده یازده باز خوبه من تا یک گاهی وقتا میخوابم😐😐😐بخدا دست خودم نیست.خواب شبم خیلی به هم ریخته.تا سه و چهار بیدارم اکثرا.باید برنامه خوابمو درست کنم ولی خیلی تو فکر این مدتی هستم که صبحونه دیر خوردم یا اصلا نخوردم.بچمون چیزیش نشه😐😐😐😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام سهیلا جون خوبی عزیزم💗 آره انتقال دادم و خداروشکر میکنم که معجزش شامل حال منم شد و باردارشدم.. ...

مبارکهههههههههه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@آینووووش3    

خیلی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحال شدم.بیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نهایت.

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

ان شاالله به سلامت  دوران بارداری ت ر طی کنی وصحیح وسلامت بیان بغلت    

برمنم دعاکن.انتظارم تموم شه دیگه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون عزیزم تو خوبی؟اقا پسرت خوبه؟ماهم خوبیم خداروشکر.نه دکترای خوشگذرون رفتن مسافرت منم دل تو دلم ن ...

انشالله ميشنوي 

كلي ذوق ميكني 😍

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزم تو.کی ایینجوری شدی...چ هفته ای بودی؟من تازه دوروزه مثبت شدم..تو دردهم داشتی؟

عزیزم منم ۴ روز بعد آزمایشم که مثبت شد شروع شد تا دوهفته...اصلا نگران نباش طبیعیه

@آینووووش3     خیلی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحال شدم.بییییییی ...

امممممممیدوارم از ته قلبم هر چه زودتر زودتر زودتر بیای و خبر مامان شدن خودتو بدی عزیزدلم🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

منم اینجا برات جشن بگیرم وخاله بشم😍😍😍😃😃😃😃

بالاخره انتظار تموم شد بعد ۵ بارivf ناموفق 🙂🙂🙂🙂🙂

فدات بشم سهیلا جوووووووون ....من خیلی ممنونم ازت که به یادم بودی و بهت تبریک میگم خاله شدی 🌹🌹🌹🌹

دیدی من بالاخره خاله شدم          خیلی خوشحالم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی  

عزیزم منم ۴ روز بعد آزمایشم که مثبت شد شروع شد تا دوهفته...اصلا نگران نباش طبیعیه

ممنون.عزیزم..خیالم ی خرده راحت شد..زنگ هم زدم ب پرستار گفتم..گفت نگران نباش اینچیزا پیش میاد.چون درحد ترشح بوده ..گفت اگه خدای نکرده خونریزی کردی بیا امپول بهت میدیم بزن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دیدی من بالاخره خاله شدم           خیلی خوشحالم خیلییییییییییییییی ...

خاله شدن حس خیلی خوبیه الهی من هر چه زودتر به زودی خاله بشم🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉

ممنون.عزیزم..خیالم ی خرده راحت شد..زنگ هم زدم ب پرستار گفتم..گفت نگران نباش اینچیزا پیش میاد.چون درح ...

آره خاطرت جمع نی نی داره جای خودشو محکم میکنه واسه همینه😄😄😄😄ا