2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم والا دکتر زنان من در اینمواردم میتونست درست دارو بده اما به نظرم زیر نظر آنکولوژم با هماتولوژی ...

ممنونم عزیزم اگه شماره ازشون داری ۲تاشونو میدین بهم

من حتما میرم پیششون اره تهرانم و مشکلی ندارم هر جا بهتر باشه همونجا میرم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جونم من اصلا نمیتونم آب زیاد بخورم.با قرصامم که میخورم حالت تهوع بهم دست میده،آب میوه طبیعی بخورم؟پیشنهادتون چیه؟اخه میدونم مایعات باید زیاد استفاده شه کلا اما سریعا حالت تهوع بهم دست میده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزمممممم نمیدونم مامان شدنتو تبریک گفتم یا نه.خیلی خیلی خوشحال شدم برات.هنوز پیام بقیه بچه ها رو ن ...

خاكستري جون خوبي؟

سونو قلب رفتي؟

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام بچه ها من رفتم دستشویی ترشحات قهوه ای داشتم وای نمخام نگران بشم چون میدونم اکثرتون داشتین..ولی بازم ادم استرس میگیره توروخدا برام دعاکنید

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها یکی از دوستام که بتاش مثل من بود میگفت اوایل که رفته سونو دکتر گفته یه ساک میبینم.اما هفته ی ۷ رفته برای قلب گفتن دوقلوعه😍😍به من میگه توام دوقلو بارداری😆میگه برو دکتر برات ویتامین بنویسه زودتر.ولی از شانس من همه دکترا مسافرتن و بعد ۱۵ میان

من دل تو دلم نیست برای سونوی قلب😍هرچندتا باشه فقط سالم باشه.فقط صدای قلبشو بشنومممم

برای تک تک منتظرا دعا میکنم اون لحظه

بچه ها من ۷ بهمن اخرین پریودم بوده.تقریبا دوماهمه الان!ولی هیچ ویتامینی نمیخورم هنوز.از کی باید ویتامینو شروع کنیم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري جون خوبي؟ سونو قلب رفتي؟

ممنون عزیزم تو خوبی؟اقا پسرت خوبه؟ماهم خوبیم خداروشکر.نه دکترای خوشگذرون رفتن مسافرت منم دل تو دلم نیست برای سونوی قلب.خیلی برام دعا کن با دردونه ت

عزیزمممممم نمیدونم مامان شدنتو تبریک گفتم یا نه.خیلی خیلی خوشحال شدم برات.هنوز پیام بقیه بچه ها رو ن ...

ممنون عزیزدلم برام دعا کن مشکلی پیش نیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من رفتم دستشویی ترشحات قهوه ای داشتم وای نمخام نگران بشم چون میدونم اکثرتون داشتین..ولی ...

سلام عزیزدلم اصلا نگران نباش.زیاد بود ترشحاتت؟شیاف داری؟

منم دو روز قبل باز یکم ترشح تیره دیدم.البته ترشح نبود شیاف بود ولی رنگش تیره بود و یکم ترسیدم.بعد ربطش دادم به اینکه نزدیکای تاریخ پریودمم.از یه طرفم گفتم الان بالای دوماهه روزی سه تا شیاف دارم شاید حساسیت یا زخم ایجاد شده اون تو!

اما اصلا نگران نباش عزیزم.استراحت کن.راستی دردت بهتر شد؟

سلام عزیزدلم اصلا نگران نباش.زیاد بود ترشحاتت؟شیاف داری؟ منم دو روز قبل باز یکم ترشح تیره دیدم.البت ...

صبحا خوبم معمولا عصر وشب ک.میشه ی خرده درد دارم ولی ن بشدت قبل .اره شیاف دارم.ترشح هم کاملا رودستمال مسخص بود.دستمال قیهوه ای شد..خداخودش کمکم کنه

صبحا خوبم معمولا عصر وشب ک.میشه ی خرده درد دارم ولی ن بشدت قبل .اره شیاف دارم.ترشح هم کاملا رودستمال ...

عزیزم اگه نگرانی زنگ بزن مرکزت بپرس.ان شاالله که چیزی نیست

عزیزم اگه نگرانی زنگ بزن مرکزت بپرس.ان شاالله که چیزی نیست

مرکز ک تعطیله ی شماره دادن 6تا 8شب زنگ بزنیم منتظرم.6بشه زنگ بزنم..چون دارم استرس میگیرم توکل بخدا

مرکز ک تعطیله ی شماره دادن 6تا 8شب زنگ بزنیم منتظرم.6بشه زنگ بزنم..چون دارم استرس میگیرم توکل بخدا

استرس نداشته باش عزیزم

البته درکت میکنم واسه من خیلی خیلی کم بود اما ناخوداگاه دل ادم یه جوری میشه

نی نیای ما قوی تر از این حرفان خانمی

ناراحت نباش دوباره تکرار کن حتما ان شاءالله که خیره،چقدر دیر میدن عدد بتارو شاید مشکوک بوده! لعن ...

از بی بی چک متنفرم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰