2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام خانوما من مشکل سقط مکرر دارم ،با دکتر رزاقی هم نتیجه نگرفتنم بلاتکليفم نمیدونم راه درست ...

سلام عزیزم خوبی منو یادته ؟

ان شاالله مشکلاتت حل میشه عزیزم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام خانوما من مشکل سقط مکرر دارم ،با دکتر رزاقی هم نتیجه نگرفتنم بلاتکليفم نمیدونم راه درست ...

سلام من که خوشم اومد ازش 22ویزیت شدم و منتظر پری که آن شاالله سیکلمو شروع کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من ماه دوم دیفرلین زدم یهو احساس گرگرفتگی وگرما دارم مشکلیه یا نه؟

منم ۴ فروردین زدم . یهو گرمم میشه. کلا گرمایی شدم. فک کنم تو بروشورشم زده بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
منم ۴ فروردین زدم . یهو گرمم میشه. کلا گرمایی شدم. فک کنم تو بروشورشم زده بود

آره منم گرمایی شدم کلا منی که سرمایی بودم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم مبارکت باشه ایشالله، کدوم بیمارستان و دکتر ای وی اف کردی؟! 

ممنون عزیزم انشاءلله قسمت خودت..من شیراز انجام دادم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم دکتر خوبیه ولی ته تهش اون بالا سریه که بایست بخواد..... 

تو تلاشتو بکن و باقی بسپار به خدا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها حالم خیلی بده بی بی چک زدم منفی شد 😢یعنی ممکنه اشتباه شده باشه امروز روز 12انتقالمه😭😭 ...

عزیزم انشالله که اشتباهه چرا با بی بی خودتونو آزار میدین؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون..... میدونی ادم تا حس نکنه هیچ وقت باور نمیکنه سیل فقط دقایقی رخ میده.....مثل زلزلهرکه اگر بخ ...

واقعا وحشتناکه..... 

تصورشم وحشتناکه..... 

دیروز به همسرم میگم بنده خداها رفتن دلشون وا بشه هست و نیستشونو از دست دادن..... 

خدا به داد اونایی برسه که عزیزشون رو هم از دست دادن..... 

آنا جوت این اتفاقات ناگوار دروازه قرآن بود که بیشترشون مسافر بودند😢 هفت تن و سعدی بیشتر اب گرفتگی ...

میدونم بیشترشون مسافر بودن خدا شاهده انقدر به هم ریختم که فقط دلم میخواست یکی بیاد بگه هیچ اتفاقی نیفتاده..... 

همه حالشون خوبه..... 

هیچ مادرش جگرگوششو از دست نداده..... 

هیچ بچه ای بی پدر مادر نشده..... 

هیچ..... 

دلم میخواست یه شیرازی بیاد بگه همش کابوس بود و چشم که وا کردیم همت حالشون خوب بوده..... 

تورک_آنا#   عزیزم من تا ماه قبل از 9 سالگی هر ماه پرئود میشدم حتی یک ماه هم نبود در این دوران ...

عزیزم والا منم سیکلم منظم بودن ولی وقتی سیکل درمان شروع می‌شد خیلی کم میشد..... 

شاید رفلکس بدنته..... 

انا جون.من الان چندوقتمه😃اخرین پریود 1 اسفندبوده..21اسفند هم.انتقال جنین.پنج روزه

4 هفته و 5 روزته عزیزم..... 

4 هفته و 5 روزته عزیزم..... 

آخ جووون پس 1ماهش ب سلامتی سپری شده😃ب امید خدا بقیش هم.ب خیر وخوشی میگذره

انشاءالله قسمت تمام دوستان

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عزیزم.انتقالم که برج۹سال۹۶بود که منفی شد.اما ب خواست خدا ماه بعدش طبیعی باردار شدم و اما تو ۱۷ ه ...

عزیزم خیلی متاسفم انشالله خدا دردونت به بهترین شکل ممکن بهت برمیگردونه..... 

واااای من امروز مردممممم....چرا اینجور شدم...صبح ساعت چهارونیم از خواب بیدار شدم حالم افتضاح بهم خور ...

عزیزم انشالله چیزی نیست احتمالا از علائم بارداریه..... 

اگه تکرار شد با دکترت یا مرکزت مطرح کن.....