2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست

دوستای شیرازیمون حالتون خوبه؟؟؟؟ 

به خدا امروز از وقتی خبراشو دیدم و شنیدم ولقعا نمیدونم چی بگم..... 

خدا به همه کسایی که گرفتار سیل بودن کمک کنه..... 

اونایی که عزیزاشونو از دست دادن خدا بهشون صبر بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من مشکل سقط مکرر دارم ،با دکتر رزاقی هم نتیجه نگرفتنم

بلاتکليفم نمیدونم راه درست چیه 

بهم دکتر طرازي رو معرفی کردن ،خواهش میکنم صادقانه اطلاعاتتونو در اختیارم بزارین  دکتر، خوبیه ???

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
خانوما من ماه دوم دیفرلین زدم یهو احساس گرگرفتگی وگرما دارم مشکلیه یا نه؟

بهار از اثرات دارو هس نترس منم وقتي اولي رو زدم همونطوري بودم حتي صورتم به شدت سرخ ميشد الانم گاهي احساس ميكنم خيلي داغ ميشم به دكتر گفتم گفت به خاطر آمپوله ولي اينكه تا چه حد طبيعيه منم نميدونم

...
مريم جون من كه اين قدر شهرتون رو دوست دارم كه خيلي ناراخت شدم كه اينطوري سيل اومده ، البته براي همه ...

ممنون.....

میدونی ادم تا حس نکنه هیچ وقت باور نمیکنه سیل فقط دقایقی رخ میده.....مثل زلزلهرکه اگر بخواد ویران کنه هیچ کاری نمیشه کرد.....

از دیشب  که ماشاله همینجر بارون میاد....

اما الهی شکر دروازه قران دیروز روبراه شد... 

خیلی دردناکه که مسافر باشی و زندگیت نابود بشه عزیزت از دست بره....

بنده خدا داداش من و پسرش دیروز با کمک همسایه های همون اطراف قبل از آمدن نیروها خیلی خیلی کمک کردن هر کس نردبان داشت برده بوده.. ..در خونه هاشون باز 

اما با اینهمه لطف مردم دردی از درد اون مسافر کم نمیشه🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستای شیرازیمون حالتون خوبه؟؟؟؟  به خدا امروز از وقتی خبراشو دیدم و شنیدم ولقعا نمیدونم چی بگ ...

آنا جوت این اتفاقات ناگوار دروازه قرآن بود که بیشترشون مسافر بودند😢

هفت تن و سعدی بیشتر اب گرفتگی و سیل جاری بود......فاجعه دردناک ورودی شهر بود......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

✅#هیستروسکوپی_درمانی:

با هیستروسکوپی درمانی می توان بسیاری از ضایعات کشف شده در جریان هیستروسکوپی تشخیصی را درمان کرد. هیستروسکوپی درمانی شبیه هیستروسکوپی تشخیصی است ولی هیستروسکوپ مورد استفاده پهن تر بوده تا وسایل جراحی مانند قیچی، فورسپس نمونه برداری، لیزر، الکترود و...  

👈از طریق هستروسکوپ وارد رحم شود. به وسیله این عمل فیبروم، بافت اسکار و پولیپ از داخل رحم برداشته می شود. بعضی از اختلال های مادرزادی مانند سپتوم رحمی (تیغه داخل رحمی) از طریق هیستروسکوپ قابل درمان است. پس از ترمیم معمولاً سوند ادراری فولی داخل رحم گذاشته می شود تا از ایجاد بافت اسکار و چسبندگی دیواره های رحم جلوگیری شود.

پس از جراحی برای جلوگیری از عفونت و ترمیم آندومتر ممکن است آنتی بیوتیک و یا داروهای هورمونی تجویز شود. زمانی که علت خونریزی شدید رشد بیش از حد آندومتر باشد و بیمار تمایل به هیسترکتومی ندارد، برای جلوگیری از خونریزی شدید رحمی میتوان از روش هیستروسکوپی درمانی برای برداشت آندومتر استفاده کرد.

شایع ترین عارضه هیستروسکوپی سوراخ شدن رحم است اما معمولاً سوراخ ایجاد شده خود به خود ترمیم می شود.

بعد از انجام هیستروسکوپی ممکن است برای چند روز ترشح واژینال و درد وجود داشته باشد. برای چند روز و تا زمانی که خونریزی وجود دارد نزدیکی ممنوع است. فعالیت طبیعی در عرض یک الی دو روز برقرار میشود

تورک_آنا#  

عزیزم من تا ماه قبل از 9 سالگی هر ماه پرئود میشدم حتی یک ماه هم نبود در این دوران نشم.. .

سه بار ای یو ای کردم..  .دارو هم سر جمع کلومیفن بود و 15 تا سینال اف کلا....

ماه قبل فقط لک دیدم اونم سیاه....اینماه اصلا لک هم ندیدم......تست زدم دوبار منفی هم بوده.......

خیلی نگرانم خیلی...... دکترم هم سری قبل رفتن فقط گفت ای وی اف رو شروع میکنیم اصلا مهم نبود که فقط لک بینی داشتم........

به نظرت این طبیعیه؟

اصلا چرا نباید پرئود شد؟

دوستای شیرازیمون حالتون خوبه؟؟؟؟  به خدا امروز از وقتی خبراشو دیدم و شنیدم ولقعا نمیدونم چی بگ ...

اناجون متاسفانه اون.منطقه ک یهو سیل اومده دروازه قران هست..جایگاه مسافرابوده.بنده خداها.. همین دل ادمو بیشتر میسوزونه..خدا بهشون صبربده.دیشب تاصبح همچنان شدید بارون میزد..خدا ب خیر بگذرونه برای همه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارک باشه عزیزم خداروشکر که خدا نتیجه صبر و بردباریتو اینقدر شیرین بهت داد انشالله که خداوند هم در ...

ممنون عزیزدلم..انشاءلله خیلی زود قسمت خودت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واااای نفسی جوووون تبریکککک...خیلی خوشحال شدم...انشاالله تا نه ماه صحیح وسالم برات بمونن....برای منم ...

ممنون عزیزم.انشاءالله ک هشتم واس تو ترانه ملودی وشقایق جون شادی میکنیم وبعدش هم واس الهامی جوونم 🙏

امان شدنت مبارکههههههههههههه 

ممنون گلم..سهیلاجون خیلی ب یادت بوددم.انشاءلله بزودی قسمت خودت