2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خدایا شکرتتتتتتتتتت....  گوارای وجودت.....  اینم حکمت انتقال یهویی دم دمای عید.....  ...

انا جون.من الان چندوقتمه😃اخرین پریود 1 اسفندبوده..21اسفند هم.انتقال جنین.پنج روزه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها حالم خیلی بده بی بی چک زدم منفی شد 😢یعنی ممکنه اشتباه شده باشه امروز روز 12انتقالمه😭😭 ...

عزیزم.خودتو نگران.نکن بله ممکنه اشتباه بشه همه بی بی ها ک درست نیستن درصد خطا زباد دارن..صبرکن.انشاالله دوروز دیگه ازمایش بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه جمع بندی نشده ببینیم چهکارهایی انجام بدیم بهتر بگیره جنین و باردار شیم من پری شم امرو ...

عزیزم من تجربمو.بگم..اول که خودتو کلا بسپر دست خدا...من.ماه قبل انتقال اولم بود خیلی حساسیت ب خرج میدادم از یکماه قبل روغن سباهدونه ب کمروشکمم میزدم سعی میرکردم سردی نخورم. پی ارپی انجام دادم.10روزبعد انتقال اب نشاسته مربا ودمنوش به و هر چیزی ک دوستان گفته بودن خوبه رو خوردم و استراحت کردم دوهفته اصلا کار نکردم...ولی ب گفته دکتر با وجود جنین با کیفیت عالی و رحم عالی در کمال ناباوری منفی شد. ولی اینماه کلا سرسری گرفتم..هیچکاری نکردم. فقط تنها کاری کردم شب قبل انتقال 1ساعتی کیسه اب گرم گذاشتم رو شکمم.همین..بعد انتقال هم.تغذیه کاملا عادی مثه همیشه..کارهم.کم وبیش یواش یواش میکردم زندگی معمولی با سرعت کم.ک خداروشکر نتیجه گرفتم.میخام.اینو بگم ک خیلی ب خودتون سخت نگیرین. ب گفته اناجون طبق طبعتون فقط بخورین وچیزای عجیب غریب نخورین..خدا بخاد بده تحت هرشرایطی میده ب عقیده من..انشاالله ک اینبار نتیجه میگیری گلم..فقط سعی کن امید و ارامش داشته باشی و دیدمثبت این.خیلی مهمه

وووووووی پس هشتم تا الان سه تا آز داریم جوووون توکل به خدا بی بی گذاشته بودی؟

ارررره...بی بی گذاشته بودم مثبت بود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم شما همون شایلی خودمونی درسته؟  نتیجه انتقالت چطور شد؟  @shailin1397     ...

اره عزیزم.انتقالم که برج۹سال۹۶بود که منفی شد.اما ب خواست خدا ماه بعدش طبیعی باردار شدم و اما تو ۱۷ هفته ب خاطر باز بودن دهانه رحم بچمو از دست دادم.۱۰ماهه که سقط کردم و بخاطر موندن جفت کورتاژ شدم.الانم منتظرم که باز حامله بشم.این چند وقته اعصابم خیلی بهم ریخته بود چون بعد این همه زحمت ب خاطر بی احتیاطی دکترم الکی الکی بچمو از دست دادم.دعا کنید واسمون زود نی نی دار بشیم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

واااای من امروز مردممممم....چرا اینجور شدم...صبح ساعت چهارونیم از خواب بیدار شدم حالم افتضاح بهم خورد معذرت میخوام اسهالم شدم...اخه چرا؟؟؟خیلی بهم فشار اومد😭😭

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم من تجربمو.بگم..اول که خودتو کلا بسپر دست خدا...من.ماه قبل انتقال اولم بود خیلی حساسیت ب خرج می ...

نفسی جون بعد انتقال قبلیت دمنوش خورده بودی؟؟؟دمنوش ها که میگن سقط اوره

نفسی جون بعد انتقال قبلیت دمنوش خورده بودی؟؟؟دمنوش ها که میگن سقط اوره

اره قبلی.دمنوش به مبخوردم میگفتن.ب لانه گزینی کمک.مبکنه.ن گلم هر دمنوشی ک سقط اور نیس..چیزای خیلی گرم و قاعده آور .باعث سقط هس

اره قبلی.دمنوش به مبخوردم میگفتن.ب لانه گزینی کمک.مبکنه.ن گلم هر دمنوشی ک سقط اور نیس..چیزای خیلی گر ...

اهان نمیدونستم عزیزم

بهار از اثرات دارو هس نترس منم وقتي اولي رو زدم همونطوري بودم حتي صورتم به شدت سرخ ميشد الانم گ ...

گفتم حتما از آمپوله خدا کنه دیگه بهم نده

مهیا من باید برم دوباره لاپارسکوپی لولمو بردارم همش گریه می کنم انگار افسرده شدم فکر کنم اینم از عوارض این آمپوله😳😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انا جون.من الان چندوقتمه😃اخرین پریود 1 اسفندبوده..21اسفند هم.انتقال جنین.پنج روزه

عزیزم تبریک میگم ان شاالله به سلامتی دردونتو بغل بگیری، کدوم مرکز انتقالتو انجام دادی گلم؟ 

عزیزم تبریک میگم ان شاالله به سلامتی دردونتو بغل بگیری، کدوم مرکز انتقالتو انجام دادی گلم؟ 

ممنون.عزیزم قسمت خودت انشاءالله..من بخش ای وی اف بیمارستان زینبیه انجام دادم گلم

اینماه بعیده بارداری  رخ داده باشه...  اما باز امیدوارم....کلا سر خوشم😉 انشاله بحق ای ...

خوبی گلم ؟ دوستم ک گفتم آی یو آی کرده و امروز میشه سیزده روز ک شیاف سیکلوژست استفاده کرده میگه ک امروز صب ی چیز مث بند دراز قهوه ای دیده این برا چیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود