2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها حالم خیلی بده بی بی چک زدم منفی شد 😢یعنی ممکنه اشتباه شده باشه امروز روز 12انتقالمه😭😭 ...

ناراحتی نکن عزیزم بله امکان اینکه بعدا مثبت بشه خیییلیه،توکل کن به خدا یه بی بی چک منفی پلاستیکی هیچوقت اندازه آزمایش اعتبار نداره ان شاءالله هممون مامان شدیم،   بعدشم بتا اول تو خون میره بالا بعد تو ادرار پس اگه دیر بی بی مثبت شه دلیل نداره که آزمایشتم مثبت نباشه من خودم دو سال پیش بتام بالای ۲۰۰ بود بی بی چکم منفی بود.

من خودمم چند روزه استرس گرفتم ولی رمان دانلود کردم میخونم که سرم گرم شه فکرای بیخود نکنم  

واااای من امروز مردممممم....چرا اینجور شدم...صبح ساعت چهارونیم از خواب بیدار شدم حالم افتضاح بهم خور ...

عزیزم ان شاءالله که خیره نی نی اون تو داره دلو رودتو انگولک میکنه😉

اگه شماره ای از دکترت یا مرکز داری زنگ بزن بگو بهشون شاید ضرر نداشته باشه ضد تهوعی چیزی بخوری که فشار نیاد بهت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تجربمو.بگم..اول که خودتو کلا بسپر دست خدا...من.ماه قبل انتقال اولم بود خیلی حساسیت ب خرج می ...

مبارک باشه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلام به همه دوستای گل و مثل خواهرم

سال نو مبارک

امیدوارم امسال همون سالی باشه که سالهااااا منتظرش بودید

هنوز وقت نکردم پست ها رو بخونم انشالله که حسابی خوش خبر باشید 💓

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مبارک باشه عزیزم

ممنون عزیزم سلامت باشی.انشاءلله قسمت خودت بزودی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من تجربمو.بگم..اول که خودتو کلا بسپر دست خدا...من.ماه قبل انتقال اولم بود خیلی حساسیت ب خرج می ...

ممنونم عزیز دلم خدا براتون نگهش داره به سلامتی و دل خوش و انشاللله با توکل به خدا برای منم بگیره و مامان شم👐🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنونم عزیز دلم خدا براتون نگهش داره به سلامتی و دل خوش و انشاللله با توکل به خدا برای منم بگیره و م ...

فدات عزیزم..انشاءلله ایندفعه حتما مامانی 🌸🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم..انشاءلله ایندفعه حتما مامانی 🌸🙏

انشاللللللللله خدا بخواد برام و دل خانوادم و خانواده شوهرم شاد شه❤❤❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام امروز روز13 انتقالمه منم بی بی چک زدم و منفی شد و الانم حقیقتش داغونم خیلی ناراحتم، درد پریودی و پاهام هم شدییییدِ

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
سلام امروز روز13 انتقالمه منم بی بی چک زدم و منفی شد و الانم حقیقتش داغونم خیلی ناراحتم، درد پریودی ...

بچه هااااا بی بی چک نزنید چرا ناراحت میشید از منفی شدنش بازم میزنید؟😬😠نزنید دیگههه همش به خدا دارم خودمو فحش میدم که بی بی چک زدم همه وسوسه شدن😯به خدا واسه منم منفی بود دیگه نزدم دو روز مونده چرا زهرمار خودمون کنیم آخه،بتا تو خون زودتر بالا میره شاید واسه ماها هنوز تو ادرار قابل اندازه گیری نیست خیلیم چیز عجیبی نیست که ناراحتش شید

عزیزم من دقیق نمیدونم یادمه بالای بیست باید می‌بود یا همچین چیزی الان اصلا چیزی یادم نمیاد.....  ...

ممنون.من سه ساله پیش هر دکتری میرم روی ایمنی تاکید میکنم و خواهش میکنم بررسی بیشتری بکنن.ظاهرا حتی جواب آزمایش رو هم درست نخوندن هیچ کدوم حتی کلانتر که توی اصفهان از بهترین هاست