2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
عزیزم یک هفته دیگه صبر کن بتای ۲۶ خیلی کمه و چیزی نیست و تا یک هفته دیگه صفر میشه و بعد پروژسترون بز ...

خودمم همین فکر رو کردم ولی به نظرتون عفونت نمیگیرم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

نفس جان انشاله بهترین ها براتون رخ بده....

گوارای وجودت.....دوست خوبم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه  ...

سخته اما حتما خدا جبران میکنه.....

امروز دروازه قرآن شیراز در یک لحظه چنان سیلی آمد که فقط با دیدن بچه های آب برده دلم ریش میشد که وای خدا بداد مادرش برسه.......

خدا حافظ هر بچه ای باشه که به مادرش میبخشه.....

این دعا رو کن که هر وقت بهت داد حافظ و نگهدارش باشه و سبز شدنش رو ببینی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بپرس ازشون ببین اثرش یکیه؟ 

سلامم عزیزم به دکترم پیام دادم که این مشکلو دارم سریع زنگ زد گفت این حساسیت دارویی هست نه واژینال استفاده کن نه خوراکی 🤕دارومو عوض کردن یک مدل دیگست مثل شیافه😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جان.....  بابا به این مهربونی.....  انشالله به زودی دردونت بدی بغلش به جبران این نیشگ ...

بخاطر این جوجه میاد جلو میگه بزن منو😂😂وگرنه همیشه فرارمیکنه😂 

دیروز کلا نشسته بودم و گاهی سرپا بودم ولی خونه اومدم عذاب وجدان گرفتم که چرا این جشن رفتم😖

ان شالله ب خوبی و خوشی تا نه ماه دیگه .برا منم دعا کن گلم منم این ماه طبیعی اقدام کردم سه چار روز دی ...

ای جانممم عزیزمم دلممم انشالله قسمت شماهمم بشه 🙏🏻❤️🌹😍

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه  ...

😢😢😢عزیزم خیلی ناراحت شدم فقط از خدا برات صبرمیخوام و بهتربن هارو برات رقم بزنه🙏🏻

خداروشکر خداروشکر خداروشکر😊😍خیلیییی خیلیییی برات خوشحالم عزیزم الهی که صحیح و سالم بغلشون بگیری،تب ...

ننههههه کی میری برای ازمایشششس😁😍 من منتظررر خبرای توپ هستما😍🙏🏻

عزیزمم شما کی ازمایش دارید😍😍😍

دکتر پنجشنبه برام ازمایش نوشته قصد داشتم امروز فردا برم اما حقیقتش میترسم از جواب، کلا از بی بی چک و آزمایش متنفرم

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
ننههههه کی میری برای ازمایشششس😁😍 من منتظررر خبرای توپ هستما😍🙏🏻

جوووووووون ننهههه؟😂😂😂😂😂😂سه روز دیگه یعنی هشتم میرم.

عاقااااا منو استرس گرفته چیکار کنم؟راهکار بدین😀😆

عزیزم خدا بهتون صبر بده وخیلییییییی زود جاش واستون سبز شه این روزاهام زود بگذره با بچه هات قصه بارداریت رو بگی