2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
بچه ها من پهلو.چپم خیلی درد داره اذیتم.میکنه..میترسم از این دردا😕

عزیزم اگه قابل تحمله جای نگرانی نیست..... 

انشالله که به زودی با یه بتای تپل و پشت بندش قلب خوشگلشون خیالت تخت تخت میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم رفتم.ازمایش دادم..جوابش تا حدودای ظهر اماده هست..التماس دعا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عززززززیییییزم☘🌻🍀 مبارکه پرنسس نازت❤ خاله قربونش😍 مامان آینده ام😁

سلام عزیزمممم خوبی نینی خوبه 😘

چه خبرا سونو جنسیت رفتی؟

سال نو مبارک عزیزم🌸🌸

همش میگفتم چطور از مامان آینده خبری نیست حالا نگو اسمتو عوض کردی قربون لوبیای درونت😍

ب دلخوشی و ب سلامتی و خبر خوب خوب و مبارک و قشنگ😘

ممنون.عزیزدلم😘..توکل بخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم..برام دعا کن فعلا ک.درد پهلو امونم رو بریده ..نمدونم مشکل از کجاست

حتما با دکترت مشورت کن❤ فسقلی جونته نگران نباش😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزمممم خوبی نینی خوبه 😘 چه خبرا سونو جنسیت رفتی؟ سال نو مبارک عزیزم🌸🌸 همش میگفتم چطور ا ...

فدات بشم بهار جونم😗😍

سال نو تو و پرنسس خاله هم مبارک❤

رفتم سونو اما لوبیای مامان جمعو جور بود معلوم نشد😁 

حالاniptدادم دکتر میگفت تو اون معلوم میشه.. صحیح و سلامت باشه قدمش رو جفت چشام..

❤☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستای گلم رفتم.ازمایش دادم..جوابش تا حدودای ظهر اماده هست..التماس دعا🙏

انشالله حسابی خوش خبری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکام بندنمیاد😭😭😭. تک تک دوستان منتظرم رو دعا کردم.ک این اشکای شوق رو خیلی زود تجربه کنید..اول لطف خدای مهربون بعد هم مدیون دعای خیر شما دوستان عزیزم هستم...برام دعا کنید تا اخرش ب خیر و خوشی پیش بره و بچه یا بچه هامو صحیح وسالم بغل بگیرم.🙏انشاءلله قسمت تک تکتون

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

ای جانم مبارکت باشه عزیزم خیلییی خوشحال شدم

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
ای جانم مبارکت باشه عزیزم خیلییی خوشحال شدم

ممنون عزیزم خیلی دعات کردم..انشاءلله بزودی قسمت خودت😘

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

ان شالله ب خوبی و خوشی تا نه ماه دیگه .برا منم دعا کن گلم منم این ماه طبیعی اقدام کردم سه چار روز دیگه معلوم میشه برام دعا کن تا مث خودت بشم چن روز دیگه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود