2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ممنون عزیزم خیلی دعات کردم..انشاءلله بزودی قسمت خودت😘

برام دعا کن میگن دعای زن حامله میگیره 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا کن میگن دعای زن حامله میگیره 

ممنون عزیزم. بیاد همتون بودم ودعا کردم .انشاءلله ک.چندروز دیگه این حال من نصیبت بشه🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

سلام بچه ها

واییییییییییی نفسی جون مادر مبارکت باشه انشالللللللللله سالم و صالح باشن خیلی خوشحال شدم جیگر 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

خدایا شکرت 

منم این ماه پریود شم میرم دکتر برای چهارمین بار ببینم کی ای وی اف میشم دعا کن💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

خداروشکر خداروشکر خداروشکر😊😍خیلیییی خیلیییی برات خوشحالم عزیزم الهی که صحیح و سالم بغلشون بگیری،تبریک میگم مامان شدنتووووو😍😍😍😍 

خداروشکر خداروشکر خداروشکر😊😍خیلیییی خیلیییی برات خوشحالم عزیزم الهی که صحیح و سالم بغلشون بگیری،تب ...

ممنون عزیزدلم. روزی خودت انشاءلله سه روز دیگه واس خودت ذوق کنیم فداتشم😍😍🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها واییییییییییی نفسی جون مادر مبارکت باشه انشالللللللللله سالم و صالح باشن خیلی خوشحال شد ...

عزیزم برات دعا کردم انشاءلله ک مامان میشی ایندفعه🙏🙏

مامان نفسی دیگه مامان شدی دعات زودتر مستجاب میشه خصوصا الان که حال دلت خوبه،برای همه ی منتظرا دعا کن ...

عزیزم همتونو تک تک.اسم بردم عزیزای دلم😘😘

علایمات چیا بود گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه 

خیلی حالم گرفته شد بدتر از من شوهرم 

کلی گریه کرد من که تو شوکم 

ببخشید بچه ها شادیتون و با خبر ناخوشایند بهم زدم 

خدا برا هیچکس پیش نیاره 

من و این همه زخم و درد هایی که به جسم و روحم خورد

موندم به بقیه چی بگم. . طفلک مادرشوهر چقدر خوشحال شده بود😢😢😢

خیلی خوشحالم برات دوستم انشاالله ۹ ماه رو به سلامتی سپری کنی و نی نی خوشگلت سالم بیاد بغلت. لطفا برای منم خیلی دعا کن میخوام امسال دوباره از اول شروع کنم

سلام مبارکه 😍😍😍. تو بانک نشستم گریه م گرفته. مردم نگا میکنن نمیدونن از خوشحالیه.. برا مام دعا کن

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد