2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046198 بازدید | 684503 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم مهربونمممممم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا.دختر نازت خوبه؟ نه عزیزم قبل تعطیلات که زود بود الا ...

الحمدالله دخترمنم خوبه😘

ایشالا ک قلب کوچولوی خوشگلش هم میبینی 

سال نو شما هم مبارک عزیزم

جیگر دیگه پیش من نگوووو این حرفو یواشکی بگو زشته.....  خخخخخخخخخ.....  ولی انصافا سخته ا ...

آره واقعا آنا جون برای من ک ی دونه س خیلی سخته برای شما ک دوتا هستن دیگه واویلا😂😂😍😍 ولی اشکالی نداره ایشالا سلامت باشن کوچولوهامون ما جونمون هم براشون میدیم

سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت ...

عزیزممم مبارک باشه خیلیییی خوشحال شدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
به به مبارکه......  خدایا شکرتتتتتتتت......  ماهیتابه آنا فدای هر چی بی بی + هست!!!!!&nb ...

قربونت برم انا جون..ممنون

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام بچه ها  چقدر بی بی چکا خوشگله😍😍 الهی همتون بتایه تپل بیارید واسمون 🙏 نفسی جان و رویا ...

قربونت برم ...انشاالله بزودی میای خبر مامان شدنت وبهمون میدی

سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت ...

عزیزمممم بسلامتی انشالله خیلیییی مبارکه اننشالله بسلامتی بغلش کنی گلم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

عزیزای دلم ممنونم ازلطف همتون ودعاهای خیرتون..همتون تویی ذهنم بودین و برای تک.تکتون دعا کردم ک انشاءلله این حس الان منو خییییییلی زود تجربه کنید..دوستون دارم😘😘برام دعا کنید همه چی ب خیر و خوشی بگذره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها خیلی ناراحتم بیشتر از ده روزه که انتقام میگذره اما هیچ علائمی ندارم اینبار خیلی امید داش ...

عزیزم اخه غصه چرا..خواهش میکنم ب خودت استرس نده مگه حتما باید علایم داشته باشی..خییلی از دوستان از جمله خود آنا جون بدون علایم بودن وخداروشکر مامان شدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها خیلی ناراحتم بیشتر از ده روزه که انتقام میگذره اما هیچ علائمی ندارم اینبار خیلی امید داش ...

عزیز دلم چرا دلت بشکنه وقتی هنوز آز ندادی؟؟؟؟؟ 

اینجوری نکن با خودت عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اخه غصه چرا..خواهش میکنم ب خودت استرس نده مگه حتما باید علایم داشته باشی..خییلی از دوستان از ج ...

جدی میگی؟اخه نیست اون دفعه که باردار شدم وسقط شد علائمم زود شروع شد نگرانم تازه اصلا رعایت نکردم این چندروزهمش مهمانی رفتیم 

خدایا شکرت 
جدی میگی؟اخه نیست اون دفعه که باردار شدم وسقط شد علائمم زود شروع شد نگرانم تازه اصلا رعایت نکردم این ...

عزیزم.قرارنیست ک بدن ادم.همیشه مثل هم.باشه..توکلت بخدا باشه..اصلا هم ب استراحت نیس من سری قبل دوهفته استراحت بودم..اب هم.حتی میدادن دستم میخوردم ولی منفی شد..این سری عادی بودم کارامو هم یواش یواش انجام.میدادم.اکثرا علایما هم مثل سری قبل ک.منفی شدم بود ولی میبینی ک ب لطف خدا بی بی چکم مثبت شده.پس ذهنتو درگیر هیچی نکن ارامش داشته باش تاوقت ازمایش