2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684508 پست

بچه ها 

تو ختم دعاشرکت میکنین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2362301/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دار-شدن-2?postId=85247384

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مبارکت باشه عزیزم 🌺🌺معلومه که خدارو هزار مرتبه شکر امسال سال خوبی در پیش داریم. قسمت همه ی منتظرا ...

ممنون عزیزم...انشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم مباررررك باشه چقددد خوشحال شدممم تيكرت رو ديدم خدايا شكررررت، ان شاءالله صحيح و سالم و به ...

سلام فداتشم خوبی؟

ممنونم مهربوووونم.ان شاالله قسمت خودت و تک‌تک منتظرا😍😘😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جان شما لکه هاتون برطرف شد... مال من کمه مثل دیشب در حد رگه های کوچیک. .. البته قاطی ترشحات ...

بله عزیزم برطرف شد.من نفهمیدم دلیلش چی بود یکم استراحتمو بیشتر کردم فقط.استراحت کن خانمی ان شاالله که هیچی نیست مال منم همینجوری بود.خیلی کم بود و قاطی بقیه ترشحات شیافم بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاکستری جاااااااااان مادرشدنت مبارک عزیزممممم😘😘😘 قلب نینی هم دیدی ایشااااااالا؟؟؟

ممنونم مهربونمممممم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا.دختر نازت خوبه؟

نه عزیزم قبل تعطیلات که زود بود الانم که همه دکترا رفتن مسافرت منتظرم برگردن برم سونوی قلب.برام خیلی دعا کن مامان جون😘

بی بی چکارو اخههههه😍😍😍😍

سالی که نکوست از بهارش پیداست!

امسال سال نی نیه بچه‌هااااا

مامان شدن همتون‌مبااارک

ان شاالله بتای تپلتونو ببینم.بقیه هرکی انتقال داره از الان تبریک میگم

بدویین جوجه هاتونو بذارین تو دلتون که فصل بهار فصل خوبیه برای مامان شدن😍😍😍

سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت رو دیدم 😍لطف خدای مهربون در حقم.کامل شد..نمدونم چطوری سجده شکر بجا بیارم..قلبم داره تند تند میزنه هنوزم باورم نشده..یعنی من واقعا مادر شدم..؟همه دوستان منتظرم رو دعا کردم ک این لحظه پرهیجان و قشنگ رو تجربه کنن..اصلا ی حال عجیبیم. ..خدااااایا شکرت 🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تراااانه بیا..رفتم بی بی خریدم😁دوتا مارک خریدم ی دونه از این نواریها ک ارزون بود یدونه مدیکور..اخه ...

خدایا شکرتتتتتتتتتت...... 

انشالله پس خونه مون مامان بارونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
3تا جنین 3 روزه انتقال دادم، امروز روز 10انتقالم... منم وسوسه شدم صبح بی بی چک زدم منفی شد💔

عزیزم زوده..... 

من برا همین دل شکستناست میگم نزنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باورت میشه پاگیر شدم 😖همسرم میگه خیلی بداخلاق شدی باید بری بیرون اب و هوات عوض بشه شاید مغزت بادی ب ...

ای جان..... 

بابا به این مهربونی..... 

انشالله به زودی دردونت بدی بغلش به جبران این نیشگونا..... 

بی بی چک منم هاله انداخته! 

به به هاله خانوم خوبی؟؟؟ 

خوش اومدی..... 

خبر از اون شیطونکها آوردی؟؟؟؟ 

همیشه خوش خبر باشی.... 

بچه ها شما میبینید ؟ولی تو عکس واضح نیس اینجوری کاملا مشخصه

عزیزم اونجام بود اینجام که کاملا واضحه..... 

انشالله بتات تپل مپله..... 

سلام عزیزم شما خوبی چه خبرااااااااا در کدوم مرحله مامان شدنی؟😍 وقت؟ آزاد؟ وقت آزاد؟ من؟ واژه غریب ...

جیگر دیگه پیش من نگوووو این حرفو یواشکی بگو زشته..... 

خخخخخخخخخ..... 

ولی انصافا سخته اما همین سختیاش شیرینه..... 

خاکستری جاااااااااان مادرشدنت مبارک عزیزممممم😘😘😘 قلب نینی هم دیدی ایشااااااالا؟؟؟

انشالله بعد تعطیلات تالاپ تولوپشو میشنوه.....