2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
اره فردا میدم در اصل ک.واس 16نوشته من میخام زودتر بدم دیگه..اصلا نگران نباش درد منم بعددوروز رفت و د ...

الان عکس بی بیتو دیدم غشششششش کردم کار خوبی میکنی  دیگه واسه تو مطمئناا الان بتات تپله ان شاءالله دوتاشون چسبیدن به ننشون😉

آره والا واسه منم احتمالا رفته دور دور😂

برای منم دعا کن نفسی😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميسي از توضيحت مامان خانوم🍀💐 ب دلم افتاد خدا دعاتو در حقم اجابت ميكنه😍 چه پر رو😁توكل ب خدا منم ا ...

انشاءلله عزیزم ی روزی میاد مثل من اونقدر هیجان زده میشی ک اصلا باورت نمیشه.29سالمه..ب خودم ک ندادن ولی سرخود ول وومن میخوردم..قبل پانکچر..ب همسرم هم حدود 50روزیی ول من؛ ویتامین ای..کلومیفن.ال کارنتین ودیگه یادم نمیاد..عزیزم هر سوالی داری بپرس..قبل انتقال هم یدوفولیک و فرتیل سی ام میخوردم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الان عکس بی بیتو دیدم غشششششش کردم کار خوبی میکنی  دیگه واسه تو مطمئناا الان بتات تپله ان شاءال ...

عزیزدلم خیلی برات دعا کردم.انشاءلله ک تو هم مامانی ..اصلا ذهنت درگیر علائم نکن..روز آز سوپرایز میشی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای بابا ریپلای نمیشه مرسی نفسی خدا از دهنت بشنوه،ان شاءالله،البته با مثبت سورپرایز شماااا😂😆😅

انشاءلله عزیزم..ک همه دوستان انتقالی دلشون شاد بشه🙏

سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت ...

خداروهزار مرتبه شکر 

مبارکه عزیزم ❤❤❤❤👼👶

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

نفسی جان مهربانم خیلی خوشحال شدم که بی بی مثبتت و دیدم. . انشاءالله تا آخر همه چی به خوبی پیش بره

همه دوستایی که با بی بی مثبتشون دلمون و شاد کردن همه و همه مبارکتون انشاءالله شما هم بارداری خوب و سالمی پیش رو داشته باشین

و همه مامانی منتظر به یمن خبر خوش این بچه ها شما هم دست پر بیاین و خبر های شادکننده تون و بشنویم..

انشاءالله 

دوستای گلم سارا جون..قدسیه جون ممنونم از لطفتون🌸🌸

انشاءلله عزیزم..ک همه دوستان انتقالی دلشون شاد بشه🙏

عزیزم 😍😍😍خیییلی برات خوشحال شدم مبارکت باشه مهربون🍃وبه سلامت گلهات روبغل بگیری🤗😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
چیکار کردی دکتر دیگع نرفتی ؟ این پریود نشدن یا لک بینی بیشتر رو اعصابه!

..اخه تو تعطیلات و وجود دکتر محاله😅ماه قبل که لکه بینی بود رفتم اما دکتر گفت عیبی نداره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت ...

نفس جان واقعا ذوق کردم و میکنم.😍😍😍😍😍😍😍😍......برای من و بقیه خواهرای اینجا دعا کن......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،