2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
بعد از انتقال، درد کمر و پا خیلی داشتم گاهی هم درد زیر شکم، الان دو روزه حس میکنم تو دلم خالی شده هی ...

عزیزم استرس برات خوب نیس..اخه مگه باید درد داشته  باشی..اون دردا حتما برا لانه گزینی بوده الان دیگه جوجه هات راحت لونشون درست کردن دیگه اروم نشستن سرجاشون مطمئن باش  😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی؟اخه من امپول ندارم کلا.از همون اول روزی ۳ تا شیاف داشتم نمیدونم میشه اضافه کرد یا نه ...

عزیزم با این شرایطت اضافه نکن فقط استراحت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب نمیشه دقیق چیزی گفت.....  یا از اسپرمه یا تخمک‌ها مشکل غیر ظاهری داشتن.....  ب ...

آنا جان زدم به بیخیالی انگار نه انگار انتقال دادم استراحتم کم دارم !از دست دکترا اعصابم بهم ریخته جواب درستی نمیدن نمیدونم تا کی میتونم ادامه بدم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم چرا ناراحت آخه همون یکی یدونه محکم میچسبه بهت اصلا نگران نباش ببین به این فکر کن که اون یدونه ...

باورت میشه دیگه مثل اولا دیگه شوقی ندارم دلم یه جوری گرفته هست ! خدا خودش کمک کنه !

عزیزمییی😍😍😍😍😍 حتما تا الان خونه دراز رو تحت افتادی😅

فقط جای گرمی ببینم دراز میکشم   

نمی دونم اینقدر این انتظار برام سخت شده دلم میخواد این روزا هر چه زودتر بگذره خسته شدم حرفم می زنم ب ...

عزیزم این روزام میگذره شک نکن..... 

یه بار یه خانومی تو یه فروشگاه بهم گفت از شیردادن به دردونت لذت ببر چون بعدا دلت این روزا و بیخوابیاشو میخواد، دلت بوی شیر بچتو میخواد.... 

الان که بازم داره شیرم کم میاد یاد اون روزا میفتم اما بعضا آدم از بعضی شرایط خسته میشه گله میکنه..... 

باید لحظه هامونو زندگی کنیم و از لحظه ها لذت ببریم..... 

الان مثلا از بودن دوتاییاتون لذت ببرین چون انشالله به زودی تک تکتون تو حسرت این دو تا با هم خلوت کردناتون خواهین موند..... 

لحظه هارو زندگی کنین با همه سختی و شیرینیاش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروزسرگیجه و تهوع هم ب کلکسیون دردام اضافه شد😁این دیگه انشاءالله خود علامت مامان شدنه😊

به به دیگه دارن خودی نشون میدنااااا..... 

سلام دوستان و مامانهای گل. عیدتون مبارک اگر دو هفته بعد از انتقال جنین، علائم قطع بشه مثلا دیگه کم ...

عزیزم اصلا بر اساس علائم نمیشه نظر داد چون با این همه هورمون تراپی نمیشه علائم رو قضاوت کرد اگه دلت آروم نمیگیره یه بتای دیگه بده خیالت تخت تخت بشه.... 

عزیزم ضمنا گوارای وجودت مبارکت باشه..... 

انا جون حرفاتون ب ادم. انرژی میده..خوشم میاد اصلا نمیذارین سمت فکر منفی بریم😘😊

مگه جراتم دارین؟؟؟؟؟ 

منم بذارم ماهیتابه نمیذاره!!!!! 

مگه جراتم دارین؟؟؟؟؟  منم بذارم ماهیتابه نمیذاره!!!!!

ایول ب ماهیتابه با اون همه جذبه😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بعد از انتقال، درد کمر و پا خیلی داشتم گاهی هم درد زیر شکم، الان دو روزه حس میکنم تو دلم خالی شده هی ...

عزیز دلم منم هفته اول دردر مرد زیاد داشتم اما هفته دوم تعطیل تعطیل بودم..... 

آنا جان زدم به بیخیالی انگار نه انگار انتقال دادم استراحتم کم دارم !از دست دکترا اعصابم بهم ریخته جو ...

تا کی نداره دیگه انشالله مامانی..... 

عزیزم خب سعی کن خودتو کنترل کنی ک شوهرتم اذیت نشه ما هممون این دردو داریم باید با آرامش جلو بریم ک ن ...

سلامت باشی عزیزم نمی دونم چرا گاهی وقتا اینطوری میشم دیشبم با گریه خوابیدم گاهی اوقات آدم یاد یچیزایی می افته حسرت می خوره که اگه میشد الان شاید خیالم راحت بود ولی خب همه چی اگه باب دل آدم بود که دنیا بهشت بود باید تحمل کرد تلاش ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
این جواب ازمایش همسرم

عزیزم دی اف آی چی داده؟؟؟؟