2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خیلی روزی خوبی بود همه بهم موقع انتقال تبریک گفتن ! ولی اخرش دلم خیلی شکست همش بغضمو قورت دادم  ...

عزیز دلم خوب با همین یکی مامانی شک نکن..... 

بگو خوب خدا نخواسته بقیه سردشون بشه و تو سرزمین یخی بمونن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجان خوبین😍😘 من سوالی دارم چرا جنین هام زنده نموندن سری پیشم همینطور شد نرماله ؟  اخ ...

عزیزم خوب نمیشه دقیق چیزی گفت..... 

یا از اسپرمه یا تخمک‌ها مشکل غیر ظاهری داشتن..... 

به هر حال نمیشه نظر قطعی داد.... 

بهش فکر نکن بگو همین یکی میشه دارو ندارت و مونست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نزدم...شوهرم.نمیخره برام...وااای من خیلی درد شدید گرفتم بنظرتون این طبیعیه.؟.هرچند ب رحمت خدا خیل ...

دیگه وروجکات مثل مامانشون شیطونن زیادی دارن تلاش میکنن.... 

دوستای گلم ک.مامان شدین..هیچکدومتون بودین اینجوری درد شدید پریود بگیرین و مثبت بشین؟تو روخدا اگه کسی ...

عزیزم بله با درد مامان داشتیم فکر کنم حتی رویا جون درد و خونریزی با هم داشت و بدون شک میگفت دیگه مامان نیست اما شکر خدا بود و هست و تا ابد خواهد بود..... 

نمی دونم اینقدر این انتظار برام سخت شده دلم میخواد این روزا هر چه زودتر بگذره خسته شدم حرفم می زنم ب ...

عزیزم خب سعی کن خودتو کنترل کنی ک شوهرتم اذیت نشه ما هممون این دردو داریم باید با آرامش جلو بریم ک نتیجه لگیریم عجله ای نمیشه فدات شم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ای بابا نگران نباش طبیعیه به نظر منکه درد داشتن خوبه😉استراحت کن به نی نیا فشار نیاد.منم چند روزه خو ...

انشالله تابلو بودنت بعدا توجیه میشه و میگن بگوووووو دیگه باردار بودی و لو ندادی.... 

سلام  من امروز روز8انتقالم خونه مامانم طبقه 4بدون آسانسور... به دلایلی مجبور شدم 4طبقه برم بالا ...

نگران نکن خودتو چیزی نبوده احتمالا ترشحاتی چیزی بوده..... 

یا بقایای لانه‌گزینی.... 

نمیدونم شاید اما خیلی وحشت کردم فکر کردم جنین! 

نه بابا جنین تو این سن قابل رویت نیست.... 

نه آخه خونمونم برم بدتره مهمونا پامیشن میان خونمون باید یه دروغی سرهم کنم😆به مامانم میگم به عروسمون ...

سخت نگیر.... 

به قول مامانت کار خودتو بکن و توجیه نکن بذار هر فکری میکنن بکنن بعدا انشالله دوزاریشون میفته..... 

سلام دوستان و مامانهای گل.

عیدتون مبارک

اگر دو هفته بعد از انتقال جنین، علائم قطع بشه مثلا دیگه کمردرد و پادرد و درد زیر شکم نداشته باشیم، دلیلش چیه؟ چیز بدیه؟ مامانها این تجربه رو داشتند؟

البته جواب مثبت شده بوده. دو روز بعد از جواب مثبت، علائم از بین رفتند بدلیل استرس زیادی که سر یه موضوعی ایجاد شد

عزیزم بله با درد مامان داشتیم فکر کنم حتی رویا جون درد و خونریزی با هم داشت و بدون شک میگفت دیگه مام ...

انا جون حرفاتون ب ادم. انرژی میده..خوشم میاد اصلا نمیذارین سمت فکر منفی بریم😘😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان و مامانهای گل. عیدتون مبارک اگر دو هفته بعد از انتقال جنین، علائم قطع بشه مثلا دیگه کم ...

عزیزم مبارکت نگران.نباش درد نداشته باشی ک بهتره 

قبل ازمایش درد زیاد داشتی یامعمولی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اینجوری نگو گلم.دور از جونت.توکل کن به خود خدا.درسته مسیر سختی پیش رومونه.مخصوصا چون به سختی داریم ب ...

نه خونریزی هیچ دردی نداشتم،،،با سونوی غربالگری فهمیدن که قلبش وایساده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مبارکت نگران.نباش درد نداشته باشی ک بهتره  قبل ازمایش درد زیاد داشتی یامعمولی؟

بعد از انتقال، درد کمر و پا خیلی داشتم گاهی هم درد زیر شکم، الان دو روزه حس میکنم تو دلم خالی شده هیچ دردی ندارم. دائم چشمام پر از اشک میشه، حتی دعا هم نمیتونم بکنم