2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه من الان با سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه،پنج روزن،فقط من میترسم افتاده باشن بیرون چون خندم گرفته بود اونجا البته دو ساعت بعد انتقال بود که شکمم تکون میخورد یکم با خندیدن پرستاره گفت نبایدبلند بخندی ولی خیلی خندم گرفته بود آخه😂شوهرم میگفت تا نرفتیم بگیم نی بعدی رو باز کنن اینیکیو خندیدی خراب کردی😂  

شماهاام این حسو داشتین؟من همش حس میکنم پریدن بیرون😂تو راهم دراز کشیده بودم ولی یکم چاله چوله هارو تکون میخوردم،خل شدم فکر کنم😬   

به پهلو اشکال نداره بخوابم؟من به پهلو راحتترم

سلام الهامی خوبی؟ ای کاش ین انتقال اصلا استراحت نمیخواست و مثل اقدام معمولی واس بارداری بود اونوقت ا ...

سلامم عزیزم خوبی درچه حالی ؟ کی بسلامتی انتقال داری ؟

اره ای کاش استراحت نمیداشت اینطوری یکم سختتر میشه من زیاد مراعات نکردم همیشه با خودم میگم اگر قراره مادربشم به استراحت نیست ولی بازم دلم طاقت نمیاره کلا سخته !منم یه خورده این یا اونور میشم سریع میگم نکنه فشار به شکمم اومده 🤕خدا خودش کمکمون کنه 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم منم الان با سه تا جوجه اومدم خونه،عکسشونم نداد اصلا با سونو انتقال ندادن که ببینمشون ...

عزیزممم تبریک میگم ان شاالله خبر مادرشدنت رو بزودی بهمون بدی 🙏🏻🌹😍

بچه من الان با سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه،پنج روزن،فقط من میترسم افتاده باشن بیرون چون خندم گرفته ...

سلااام عزیزم..مبارکت..مامان شدنت از همین حالاشروع شد😍ای بابا این فکرا چیه..اونا جاشون امنه ..نگران نباش با خنده وسرفه طوری نمیشه..فک کردی جوجه ها اینقد سوسولن اخه😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه من الان با سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه،پنج روزن،فقط من میترسم افتاده باشن بیرون چون خندم گرفته ...

خیالت راحت هیچ چیزشون نمیشه جاشون امن امانه ! نه عزیزم اشکالی نداره به پهلو بخواب !

سلااام عزیزم..مبارکت..مامان شدنت از همین حالاشروع شد😍ای بابا این فکرا چیه..اونا جاشون امنه ..نگران ...

مرسی عزیزم،خداکنه بچه پررو باشن محکم بچسبن😉بابا منم عین خیالم نبود پرستار گفت خنده بلند و سرفه خوب نیس نگران شدم😂😬

مرسی عزیزم،خداکنه بچه پررو باشن محکم بچسبن😉بابا منم عین خیالم نبود پرستار گفت خنده بلند و سرفه خوب ...

عزیزم ب.قول انا جنین سالم با خنده وسرفه و این.چیزا آخ هم نمیگه..جنین اگه بخاد با این چیزا بیفته اگه فردا هم شد بچه باد میبرتش😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای مردم از خنده باد میبرتشون عالی بود،توکل به خدا😍

اره گلم توکل و اعتماد بخدا کن وفقط تا میتونی از لحظاتت لذت ببر ..بدون استرس..با جوجه ها کیف کن🐤🐣🐥

اره گلم توکل و اعتماد بخدا کن وفقط تا میتونی از لحظاتت لذت ببر ..بدون استرس..با جوجه ها کیف کن🐤🐣🐥

قربونت بشم چشم،التماس دعا دارم مخصوصا امشب که شب آرزوهاست😍منم برای همتون دعا میکنم اگه قابل باشم

قربونت بشم چشم،التماس دعا دارم مخصوصا امشب که شب آرزوهاست😍منم برای همتون دعا میکنم اگه قابل باشم

قابل باشم حتما دعاتون میکنم..انشاءلله که هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه و خدا اولاد سالم وصالح ب همگی بده🙏

شماام انتقال دادی؟روز چندمی؟😍

نه عزیزم فعلا ندادم به گفته دکترم هفته اینده !اگر همه چی خوب باشه !