2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام آنا جونم این آزمایش تیروئید منه میشه یه نگاهی بندازی بهش؟ظاهرا عددش اصلا بالا نرفته که😐گیج شدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من اومدم دلم براتون تنگ شده بود هستید؟سردوراهی بزرگی گیر کردم 

سلام گلم.خوبی؟

چرا؟چی شده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها من اومدم دلم براتون تنگ شده بود هستید؟سردوراهی بزرگی گیر کردم 

سلام ملودی جان خوبی عزیزم...چی شده گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یه سوال دیگه‌دارم.من دیشب توی‌نت محاسبه ی سن بارداری رو زدم بر اساس تاریخ پریودم نوشته ۶ هفته ...

عزیزم.بنظرمنکه تاالان باید تشکیل شده باشه..چون معمولا بعد دوهفته از ازمایش میگن سونو قلب انجام بدین تو ک ساک رو هم همون اول دیدی ..حتما قلب رو هم مییبینی دیگه گلم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات شم مرسی ولی افتادم ب لکه بینی و تا امروز بود و خداروشکر قطع شد

عزیزم شما وقتی رفتی سونوی قلب چند هفته بودی؟سونو شکمی کرد یا واژینال؟

بتای اول بعد انتقالت چند بود؟

کم کاری تیروئید داری؟؟  لووتیروکسین مصرف می کنی؟؟ قبل حاملگی چقدر و الان چقدر؟  تو آزمای ...

بله گلم قبلا داشتم و الان که ازمایشامو نگاه میکنم هر دفعه یه عددی بوده.یه بار ۳ یه بار ۶ یه بار ۱

اره گلم قرص خیلی وقته با مشورت دکتر‌میخورم و دکترم گفته توی بارداری هم نباید قطعش کنم

من قبلا میرفتم دکتر‌میگفت هیچ مشکلی نداری از نظر یه فرد عادی اما به عنوان کسی که قصد بارداری داره باید عددش بیاد پایینتر

این ازمایشو سه چهار روز قبل دادم.بنظرت نیازی هست الان باز برم دکتر غدد‌ یا صبر کنم بعد عید؟

عزیزم.بنظرمنکه تاالان باید تشکیل شده باشه..چون معمولا بعد دوهفته از ازمایش میگن سونو قلب انجام بدین ...

اره گلم ساک رو دیدم اما خودم میگم نکنه اینجا دستگاهاشون زیاد پیشرفته نباشه و نتونن ببینن و استرس بدن بهم.دیشب یکم توی نی نی سایت سرچ کردم اکثرا نوشته بودن هفته ی ۷ به بعد برین برای قلب.ولی دکتر تا ۲۷ اسفند بیشتر نیست 

اگه بذارم برای همون ۲۷ اسفند میشه هفت هفته.نمیدونم برم یا بذارم برای بعد عید.یعنی شما میگی با عدد بتای چند روز قبلم الان قلب صد در صد تشکیل شده؟چون نمیخوام سونو واژینال شم