2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بله گلم قبلا داشتم و الان که ازمایشامو نگاه میکنم هر دفعه یه عددی بوده.یه بار ۳ یه بار ۶ یه بار ۱ ا ...

به نظر من نیاز نیست الان بدی عددش خیلی خوبه ، و همین قدری که مصرف می کنی ادامه بده و بعد تعطیلات برای رصد شدن دوباره آزمایش بده 

در ضمن اهمیت تیروئید خیلی تو ۳ ماهه اول مطرح است بعدش هر ۲ ماه آزمایش بدی کافیه تازه متخصص غدد که معمولا هر ۳ ماه میگه بدی

به نظر من نیاز نیست الان بدی عددش خیلی خوبه ، و همین قدری که مصرف می کنی ادامه بده و بعد تعطیلات برا ...

خب پس خداروشکر.اره خودمم گفتم شاید خیلی رفته بالا برای همین تکرارش کردم که خداروشکر نرماله

بعد عید باز تکرارش میکنم برای اطمینان.ممنونم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرو غمیگینی....نبینمت اینجور.....تعجب کردم یهو ترکی گفتی...(آخه من متوجه نمیشم محض همین متعجب زده شد ...

اخه خیلی ناراحتم ازاینکه انقد مشکل دارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم من خودم سه بارتو۴ماه ازمایش دادم یه بار۲/۸شدیه بار۵/۶یه بارم ۳وخورده ای،دکترزنانم گف بایدبری د ...

عزیزم ازمایشای قبلیای منم اینجوری بوده.راستی تی پی او چی هست؟!

من الان که بعد مثبت شدن تیروئیدمو تکرار کردم رسیده به ۱.۴ 

البته هرروز صبح نصف قرص لووتیروکسین میخورم خیلی وقته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جالبه اکثرا دفعه دوم گرفته؟؟ دفعه اول خیلی به ندرت دیدم چرا؟؟  فاصله انتقال هات چند ماه بود؟ چ ...

عزیزم خیلیا هم دفعه ی اول نتیجه گرفتن.بعضیا اعتقاد دارن جنین فریز بهتر جواب میده اما من شنیدم فرقی نداره

بعضیا بعد انتقال منفی اولشون بررسی ها و ازمایشاشونو انجام دادن و مشکلاتشونو فهمیدن و دارو استفاده کردن بخاطر همین دفعه ی دوم خداروشکر مثبت شدن

بهار بگم انا ماهیتابه شو بیاره؟؟ تو الان میشه بگی دقیقا این سوالو چرا میپرسی؟

خیلی فکرم مشغوله دکترم که بهم وقت نداد تا هفته دیگه نمی دونم یعنی دوباره باید بخاطر اون لولم لاپاراسکوپی کنم میترسم لولم هیدرو باشه خدای نکرده که این لولمم اینطوری کرده چون این لولم سالم بود قبلا خلاصه که هزار جور فکر خیال از سرم می گذره تازه به تخمک اهداییم فکر کردم😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خب پس خداروشکر.اره خودمم گفتم شاید خیلی رفته بالا برای همین تکرارش کردم که خداروشکر نرماله بعد عید ...

در ضمن وقتی tsh تو رنج نرمال باشه خیالت از سلامتی و هوش بچه راحته 

من سر دخترم از لحاظ هوش و... خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر سالمه و از میانگین هم هوشش خیلی بیشتره

مرررسی عزیزم  خاکستری جان شما هم انتقال دومت بود؟؟

نه عزیزدلم به لطف خدا من انتقال اول مثبت شدم

اما من بعد پانکچر یکم رحمم مایع ازاد داشت بعد از دو ماه انتقال دادم

یعنی جنینم فریز بود

در ضمن وقتی tsh تو رنج نرمال باشه خیالت از سلامتی و هوش بچه راحته  من سر دخترم از لحاظ هوش و.. ...

خداروشکر گلم.اره البته استرس خودش بدتر از هرچیزیه.ان شاالله همه نی نیا سالم بیان بغل ماماناشون

و ان شاالله همه منتظرا سال جدید براشون سال پر خیر و برکتی باشه و مامان شدنشونو جشن بگیرن

راستی بنظرتون گوشی و نت واقعا ضرر داره؟من خیلی عادت کردم بهتون😑😐😂

بچه ها از @elhamiiiiiiiii    و @گلصحرا خبری نیست؟کجایید دخترا؟

سلاممم سلاممم عزیزم خوبی 🌹ممنونم که بیادم هستی 😍🌹

کم میام سایت گلم  دلم این روزا یجوری گرفته هست 😞 اخرش ببینم این دوا درمانم چی میشه گاهی واقعا کم میارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم من بهت یه پیشنهاد میدم که به نظرم خیلی خوبه و جواب میده من درکت میکنم خودمم تو شرایط تو بودم و ...

دقیقا همین باید باشه که شما میگی عزیزم

من هم اطرافم هرکی برام تعریف می کنه که همون ماه اول اقدام باردار شده توی دلم می گم خدایا شکرت که  منتظر نمونده وخداسریع خواسته ی قلبش رو بهش داده

توی نزدیکان درجه یکم توی این سه سالی که من در تلاشم برای بارداری ۷تا بارداری داشتیم دوتاشون هم توی این سه سال دوتابچه آوردند من بعد نمازهام برای به سلامت بغل گرفتن گلهاشون دعا می کنم🙇

همیشه به خودم می گم خدا بچه ی منو که به اونا نداده روزی خودشون بوده نوش جونشون ❤

ان شاالله توی بهترین زمان وشرایط فرشته های منم به من هدیه میده😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!