2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مشکل اینه وقتی میخام جیزی بخورم میلم نمیکشه نمیتونم  نمیدونم چیکار کنم

اکثرا همینطورن 

من صبح ها ناشتا اول بالا می آوردم و بعد یه کم می خورم 

چون معده خالی بالا بیاری خیلی کمتر اذیت میشی 

۲ قاشق حلیم یا اش هم بخوری که فقط معده ات خالی نباشه

این قسمت توسط جنین شناس انجام میگیره،عمل لقاح وانجماد..... به همین خاطر ،جنین شناس مرکزی هم که میری ...

آهان 

دستت درد نکنه همین می خواستم ببینم چرا خیلی ها تو شهرستان و کرج و ... نتیجه نمی گیرن بعد میان تهران مراکز ناباروری و میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جونم این آزمایش تیروئید منه میشه یه نگاهی بندازی بهش؟ظاهرا عددش اصلا بالا نرفته که😐گیج شدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اکی ممنون مرررسی  پس کار اصلی دکتر زنان، دادن داروهای مناسب برای پانکچر و خود عمل پانکچر است ، ...

بله عزیزم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها یه سوال دیگه‌دارم.من دیشب توی‌نت محاسبه ی سن بارداری رو زدم بر اساس تاریخ پریودم نوشته ۶ هفته و ۳ روز.میخواستم فردا برم سونوی قلب اما پشیمون شدم الان

چون خودم شدیدا دچار استرس میشم با اتفاقای کوچیک و اینکه میخوام حتما سونو شکمی باشه مبگم بذارم برای ۴ یا ۵ فروردین اونموقع ۸ هفته میشه.نظر شماها چیه؟بنظرتون الان برم مشخص میشه قلبش یا صبر کنم تا هفته ی ۸؟؟؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون عزیزم بابت راهنماییتون خیلی لطف کردی🙏🙏 یه سوال دیگه کرج آزمایشگاه خوب داره واسه ایمنی و انع ...

خواهش ميكنم عزيزم ، دو تا آزمايشگاه خوب كرج كه من آزمايشهام رو اونجا انجام ميدم يكي مهران هست كه آدرسش ميدان مهران عظيميه هست جنب بيمارستان تخت جمشيد داخل يك درمانگاه و دومي آزمايشگاه حكيم كه چهارراه طالقاني بالاي فروشگاه ساليان هست .

البته آزمايشگاه جم هم نمونه هاش رو ميفرسته آزمايشگاه نيلو تهران براي آزمايش كه اون هم بعد از پل طالقاني به سمت ميدان سپاه كنار شهر كتاب هست .

بهار جان من رویان نرفتم ابن سینا میرم به نظرم خوبه دکتر طرازی هم اونجاست میتونی بری پیشش

مرسی عزیزم آره اسمشو خیلی شنیدم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
😣😣

چرو غمیگینی....نبینمت اینجور.....تعجب کردم یهو ترکی گفتی...(آخه من متوجه نمیشم محض همین متعجب زده شدم😅 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وسط خونه تکونی ازمایشا رو اورد قاطی کردم😑 ولی خیلی نگران همسرمم میترسم خطرناک باشه

خطرناک چی عزیزم......ایشاله با یه دارو برطرف میشه.....بی زبون از وقتی آز رو داده دستت فکر کتم ترسوندیش🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فدای تو مریم نازم ببخشید انقدر درگیرم این روزای اخرسال که نتونستم بیام سایت چندروز. جمعه میان گلم.چ ...

بسلامتی.....انشاله خوش بگذره بهتون.....

منم هیچ کاری نکردم منتظرم سال بعد برم پیگیر کارام بشم😙

عزیزم تو هیچ کدوم از سیکل های پانکچر هایپر نشدی؟؟ چطور تو دو بار این همه مقدار تخمک هات فرق داشته ؟؟ ...

هر دو هایپر شدم تخمک زیاد بود اسپرم ضعیف بود جنین کم تشکیل میشد. بعد بار اول طالقانی پانکچر شدم بار دوم خاتم