2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
فدات آنا جون😘 من وقتی میشنوم کسی حامله شده خصوصا از اطرافیان ، چند روزی بهم میریزم حتی بعضی وقتها ...

کاملا میفهممت من خودمم کم نکشیدم همچین چیزایی رو. بدون شک کارشون درست نیست اما مطمئنم ماها هیچ وقت نمیتونیم مثل اونا باشیم چون با تمام وجودمون لمسش کردیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه لوله ها هیدرو سالپنکس باشه مایعی درشون هست ک نمیذاره جنین لانه گزینی کنه من سمت راستم لولم بدلیل ...

دکتر به من گفت آدنومیوز دارم که بهم دیفرلین داد 

از کجا معلوم میشه هیدروسالپنکس 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام باز خوبه عکس گرفتی......اما میکرو کاری به لوله ها نداره. ....

میکرو کاری به لوله نداره ولی لوله ها میتونن به میکرو کار داشته باشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از پاسخت خوشگل خانوم☘️ بعدش میخواد برات داروهای تحریک تخمدان شروع کنه؟ پس یعنی از ۴سیکل هم می ...

نه برای سیکل انتقال به من ال دی داده

ولی واسه پانکچر هم میشه چون قبلا بهم گفته بود تا نهایتا روژ چهارم می تونی بیای

من این بسته ام تا اخر اسفند تموم میشه تا ۱۱ فروردین از بسته جدید می خورم یعنی در کل ۳۲ تا قرص

یعنی دوباره لاپاراسکوپی خیلی سخت بود بعد عمل بزور بهوش اومدم همشم تب میکردم مرخصم نمیکردن واسه همین ...

عزیزم باید ببینی نطر دکترت چیه و لوله ها میتونن مزاحم باشن یا نه.... 

اگه نباشن که فبها اما اگه باشن مجبوری لاپرا کنی و لااقل موقتا ببندیشون.... 

عزیزم باید ببینی نطر دکترت چیه و لوله ها میتونن مزاحم باشن یا نه....  اگه نباشن که فبها اما اگ ...

پس تنها راهش همینه فقط یچیزی منظوراز چسبندگی همون هیدروسالپنکس؟

ممنون عزیزم من آمپول رو نزدم ولی بقیه دارو هامو ادامه میدم تا فردا

اره خوب كردي ببين دكترت چي ميگه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
پس تنها راهش همینه فقط یچیزی منظوراز چسبندگی همون هیدروسالپنکس؟

دقیق نمیدونم..... 

فکر کنم تو لوله هیدرو تو عکس التهاب دیده میشه تو لوله ولی لوله بازه مطمئن نیستم.... 

دکتر به من گفت آدنومیوز دارم که بهم دیفرلین داد  از کجا معلوم میشه هیدروسالپنکس

از لاپارا فک میکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بیمارستان قائم رشت

اها الان انسداد لوله دارید؟ میخواید باز کنید؟ من نمیدونم اصلا باز میشه یانه اخه یکی بهم گفت بیا لاپاراکنم اگه تونستم بازمیکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اها الان انسداد لوله دارید؟ میخواید باز کنید؟ من نمیدونم اصلا باز میشه یانه اخه یکی بهم گفت بیا لاپا ...

نه من تازه فهمیدم بستست اصلا نمی دونم باید چیکار کنم دکتر بهم یکشنبه وقت داده 😒😒

نه من تازه فهمیدم بستست اصلا نمی دونم باید چیکار کنم بگدکتر بهم یکشنبه وقت داده 😒😒

انشالله ک همه چی خوب پیش بره اخه ما زنا تا چ حد باید درد بکشیم عزیزم دلم واسه همه زنای مثل خودم ک این همه مشکل دارن و بازهم سرپاهستند و هم فکرزندگی هم همسر هم بچه هستند میسوزه مطمئن باش پیش خدا اجرمون بالاتره انشالله ک کمکت میکنه