2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
دقیقا.مادر شدن جزو افتخارات نیست اونم واسه کسایی که دوطرف سالمن حتی توی جلوگیری هم ناخواسته بچه دار ...

خیلییییی باحالی ببین اصلا ما حامله شدیم به قول شوهرم بایدحلقه گل بیارن از توش بپریم مثل شیر😂😂😂 

نه من تازه فهمیدم بستست اصلا نمی دونم باید چیکار کنم دکتر بهم یکشنبه وقت داده 😒😒

بهار جون ببین من یه دوستی داشتم لوله هاش هیدرو بود، دو سه بار انتقال داد، منفی شد، دکتر گفت ترشحات هیدرو باعث میشه نگیره، اینم رفت دکتر لوله رو ببنده که وسط جراحی دکتره متبحر بود اوله رو باز کرده بود به لطف خدا بلافاصله بعد جراحی طبیعی باردار شد، ولی در هر صورت اگه مسیر لوله رو هم ببندن باز خیلی راحت ی وی اف میگیره، اون دفعه یه خانومی پیش خودم تخت کناری انتقال داد مثبت هم شد، لوله هاشو برداشته بود به خاطر دو بار خارج رحمی، گفت چهار سال قبل هم انتقالش مثبت شده، این دفعه هم مثبت شد

خلاصه که ناراحت نباشی اصلا، راه داره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک همه چی خوب پیش بره اخه ما زنا تا چ حد باید درد بکشیم عزیزم دلم واسه همه زنای مثل خودم ک ای ...

دکترا هم که این فصل سال به فکر گردششون هستن مارو چیکار دارن ماییم استرسامون الان بهم نوبت داده هفته دیگه ولی خودش یا وقت نداره یا تیست منو پاس داد به همکارش با این همه نگرانی بهشون امروز گفتم فقط یه لحظه بیام حالا که امروز دکتر هست بهم بگه چیکار کنم جواب این عکسو برام توضیح بده اجازه ندادن 😢دلم برای شوهرمم می سوزه اونم ناراحت میشه مجبورم پیش اون حداقل قوی باشم بی خیال خودمو نشون بدم اصلا نمی دونم چی باید کنم تکلیفمون معلوم نیست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار جون ببین من یه دوستی داشتم لوله هاش هیدرو بود، دو سه بار انتقال داد، منفی شد، دکتر گفت ترش ...

اینو ناراحتم که چرا اون دکتر قبلیم کم کاری کرد لوله آسیب دیده رو برنداشت که الان این یکی لولمم بخاطر اون آسیب دید دوباره مجبورم برم لاپاراسکوپی

دکترا هم که این فصل سال به فکر گردششون هستن مارو چیکار دارن ماییم استرسامون الان بهم نوبت داده هفته ...

بهارجون بهانه کن آمپولو، بگو دکتر بهت امپول داده ولی شاید بر اساس عکس لازم باشه نزنی باید دکترو ببینی گیر بده برو داخل اتاق دکتر بالاخره

ولی حالا اینا ب کنار، کلا قضیه به لطف خدا راه حل داره و مانع بارداری نیس

...
بهار جون ببین من یه دوستی داشتم لوله هاش هیدرو بود، دو سه بار انتقال داد، منفی شد، دکتر گفت ترش ...

بازم ممنون از راهنمایی ودلگرمیتون عزیزممننون که به فکرید

اینو ناراحتم که چرا اون دکتر قبلیم کم کاری کرد لوله آسیب دیده رو برنداشت که الان این یکی لولمم بخاطر ...

الان دکترت کیه؟ ببین لاله سرخ هم که پسرش تازه ب دنیا اومد رشت بود از اناجون بپرس که دکترش کی بود، یادمه از کارش راضی بود

...
بهارجون بهانه کن آمپولو، بگو دکتر بهت امپول داده ولی شاید بر اساس عکس لازم باشه نزنی باید دکترو ببین ...

آخه باید برم یه شهر دیگه نزدیک 45 دقیقه راهه نزدیک عیدم هست جاده ها شلوغهشهر شلوغه امروز اونجا بودم دکترم امروز بود تو مطب واسه همین خواستم برم که نزاشتن 

درسته ما هم خدایی داریم واسه ما هم یه راهی هست 😍😍

بازم ممنون از راهنمایی ودلگرمیتون عزیزممننون که به فکرید

☘️☘️☘️🌹🌹🌹 بهار گیر سه پیچ بده برو پیش دکترت تا خیالت راحت شه، غلط کرده منشی بیخودی واس راحتی خودش وقت نمیده، برو سرشو گول بمال کارتو پیش ببر، خلاف ک نمیخوای بکنی حق طبیعیته دکترتو ببینی

...
الان دکترت کیه؟ ببین لاله سرخ هم که پسرش تازه ب دنیا اومد رشت بود از اناجون بپرس که دکترش کی بو ...

دکتر من صدری تعریفشو خیلی شنیدم و واقعانم وقتی میری پیشش وقت میزاره حرفاتو گوش می کنه یکی از بهترین دکتراست تو رشت فقط یه بدی داره که بیشتر اوقات مسافرته در دسترس نیست و فکر ک ن دکتر ایشون یا دکترظهیری بودن که اونم خیلی خوبه یا دکتر مهرافزا که یبار پیشش آی یو آی کردم جواب نگرفتم واینکه تو مرکزش واریکوسل شوهرمو تشخیص ندادن بهشون دلسرد شدم

آخه باید برم یه شهر دیگه نزدیک 45 دقیقه راهه نزدیک عیدم هست جاده ها شلوغهشهر شلوغه امروز اونجا بودم ...

اگه موفق بشی ببینیش ارزششو‌ داره، فک کن ما همین تهران از خونه تا ابن سینا باید یه ساعت راه بریم تو ترافیک، ببین اگه روحیت اذیت میشه تعطیلیا ی عیدو، برو دکتر ولی اگه راحتی و میتونی این پونزده روز رو اروم صبر کنی خب ارزش نداره بری با منشی کل کل کنی

...
☘️☘️☘️🌹🌹🌹 بهار گیر سه پیچ بده برو پیش دکترت تا خیالت راحت شه، غلط کرده منشی بیخودی واس راحتی ...

دیگه امروز باید میشد که نزاشتن من پاس دادن به یه دکتر دیگه نامردا😣😣

اگه موفق بشی ببینیش ارزششو‌ داره، فک کن ما همین تهران از خونه تا ابن سینا باید یه ساعت راه بریم ...

آره دیگه خیلی نگران بودم تا اومدم اینجا حالا دیگه تا یکشنبه صبر می کنم دیگه هر چقدرم حرص بخورم چیزی که عوض نمیشه توکل به خدا فقط خدا کنه عمل نیاز نباشه