2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

انا جون 

به نظرت دکتر چقدر تو پانکچر و ... مهمه؟؟

من چون رو دکتر سرچ نزدم یه کم نگرانم 

البته دکتر شه بخش تو ابن سینا ، ظاهرا خیلی انرژی مثبت و خوب بود ولی یه کم نگرانم 

نمی دونم دکترم رو عوض کنم یا نه قبل شروع داروها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر یک که خیلیا هستن باردار میشن....من تازه 1/3 بودم دکتر گفت خوبه و چند بار ای یو ای کرد....با کلی ...

من از ابتدا یائسگی زودرس داشتم زیر 1منظورم خیییلی پاییته

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀

سلام من بی بی زدم روز ۱۲ انتقالمه منفی بود میدونستم منفیه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
کاش بتونیم بچه هامو نذر مادر امام زمان کردم مادرم هم اسم مادرشونه کاش بحق اسم مادرش دل مادرم نشکنه

ک شکست اونقدری ک صداشو شنیدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انشاالله گلم پناه هممون به خدا

عزیزم شما چند تا تخمک داشتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام من بی بی زدم روز ۱۲ انتقالمه منفی بود میدونستم منفیه

عزیزم زود بوده وقت داری تا دو سه روز دیگه.اونم برا آز نه برا بی بی 😠😠😠

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سیما جان صبر داشته باش الان برای بیبی چک زوده

روز۱۲انتقالمه زوده؟

عزیزم زود بوده وقت داری تا دو سه روز دیگه.اونم برا آز نه برا بی بی 😠😠😠

بالاخره باید یه حاله مینداخت

بالاخره باید یه حاله مینداخت

خب شاید بتات پایین بوده هاله ننداخته.امروز برا آز هم زود بوده.نمیگم حتما مثبتی ولی ب بی بی منفی روز 12 هیچ اعتباری نیس

ان شالله این سری مثبت میشی و راحت به دنیا میاد. چقدر حس شوهرتو درک کردم من دو بار انتقال من ...

ایشالله خدا کنه همینجوری بشه چون دیگه طاقت ندارم

دقیقا میفهمم چی میگی،منم خنده های شوهرم یادم میاد،ذوقش،اینکه منتظر عکس سونوگرافی بود،چقدر دلم میگیره،چقدر ناراحت میشم،هی میگم خدایا چی میشد این عید منم خوشحال باشم ولی نشد که بشه و کاری از دستم برنمیاد