2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام انا جون ،،،تو غربالگری جنسیت معلوم میشه یا نه؟

والا صدری که به من جنسیت رو هر دورو تو غربال اول گفت ولی گفت صد درصد دو هفته بعد میگه..... 

منم برا غربال دوم رفتم که حدسش درست بود و جنسيت رو درست گفته بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا صدری که به من جنسیت رو هر دورو تو غربال اول گفت ولی گفت صد درصد دو هفته بعد میگه.....  من ...

ممنون انای عزیز،،اخه منم پنج شنبه قراره برم غربالگیری بخاطر این پرسیدم ،،مرسی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو انتخاب دونر بايد خيلي محتاط باشيد من چند باري كه تو گاندي منتظر بودم با چندتاشون صحبت كردم و متوج ...

خودم انتخاب کردم با کلی ازمایش ذخیرش5بود 14تا تخمک داد شد4تا جنین که دوتاش بی کیفیت بودن

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
توکل به خدا عزیزم ان شاالله که همینطور باشه 😘، میگم عزیزم یعنی قبلش آز داده بودی که ببینی بتا چطور ...

عزیزم همون یک از رو دادم قبلش بی بی چک ۱۰ روز  قبلش مثبت شده بود چون طبیعی باردار شده بودم رصد نمی کردم

ارهههه😂😂😂ظهر زنگ زدم گفتم همین الان باید بیایی خونه🙈🙈🙈چیکار کنم اخه!!؟خب بچه دوست دارم عاقاااا ...

عززززیزومی.......

انشاله خدا یه دو قلو بزاره تو دامنت که جمعتون جمع بشه......طوری که ندونی دنبال کدوم یکیش بیوفتی😍😍😍😍😍😍اون یکی رو شوهر دادی بعدی رو دست بکار بشی و به همین ترتیب😎فکر  جهیزیه  و خرج دامادیشون باش 😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت برم عزیزم ممنون😘 من که همش یا خوشحالم یا میخوره تو ذوقم شروع میکنم زار زدن😓، میگم بعد از ...

من بتام طبق زن حامله سالم پیش میرفت مشکل داشتم....

پس همه چیز امکان داره....انشاله مشکلی نیست...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خودم انتخاب کردم با کلی ازمایش ذخیرش5بود 14تا تخمک داد شد4تا جنین که دوتاش بی کیفیت بودن

😀من تازه دیشب تو خواب دوزاریم  افتاده که منظور و اینکه میگن دونر چیه 😂😂😂(donor)

بعد یه سوال...؟

اینکه مستقیم طرف رو دیدی و اون هم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم تلفنی.....  22315955 روزهای شنبه، 1شنبه، 3شنبه ساعت 3-4 به بعد هستن.....  ویزیت ا ...

انا جون 

به نظرت دکتر چقدر اهمیت داره؟؟ من تو ابن سینا چون کسی رو نمی شناختم شانسی دکتر شه بخش گذاشتند 

دکتر طرازی رو هم بیرون نرفتم چون گفتم دیر میشه

من بیمارستان بهمن دونرم پانکچر ششد متاسفانه جنیناش زیاد نبودن فقط دوتاش خوب بودن که برام انتقال دادن ...

عزیزم شما انتقالت مثبت شده؟؟ بار اولت بوده؟؟ 

ببین کسایی که کلا پریود نمیشن ذخیره تخمدانشون چنده؟؟ یعنی تخمک دارن و نمیشه بیرون کشید یا کلا تخمک ندارن؟

عزیزم همون یک از رو دادم قبلش بی بی چک ۱۰ روز  قبلش مثبت شده بود چون طبیعی باردار شده بودم رصد ...

کاش اصلا این رصد کردن مُد نشده بود فقط استرسه بالاخره یچی میشه دیگه، خداروشکر براتون خوب پیش رفت ان شاالله همیشه سالم باشید😘

الحمدالله❤
من بتام طبق زن حامله سالم پیش میرفت مشکل داشتم.... پس همه چیز امکان داره....انشاله مشکلی نیست...

آره درست میگی عزیزم نمیشه به این‌چیزا اعتماد کرد همچی دست خداست ان شاالله برا شما هم جبران کنه😘

الحمدالله❤