2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
الان جواب داد گفت جواب آزمایش منفی بود برو

فکر کنم باید با جواب آز بری ها..... 

این همه راه نری بعد برگردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدت مهار یعنی طول زمانی که دارو مصرف باید بکنی؟

بله عزیزم اگه مثلا سینافکت رو از ماه قبل تحریک تخمدان یا شروع سیکل انتقال شروع کنی مثلا از 20 سیکل قبل اون سیکل میشه سیکل لانگ یعنی مدت مهار بلند بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون apcr باید بالا باشه یا پایین؟؟ تو آزمایشگاه مسعود زده زیر ۱۲۰ ثانیه مثبت و بالای ۱۲۰ منفی،& ...

دقیق نمیدونم ولی ظاهرا مال شما بالای 120 هست و منفیه.... 

فکر کنم باید با جواب آز بری ها.....  این همه راه نری بعد برگردی.....

آره آزمایش دادم ولی می خواستم بدونم نزدیک پریود مشکلی نداره عکس رنگی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آره آزمایش دادم ولی می خواستم بدونم نزدیک پریود مشکلی نداره عکس رنگی

عزیزم خوب اینو دقیق نمیدونم خوب مگه به مرکز عکس نگقتی روز چند سیکلی؟؟؟ 

دوستای گلم اگه بدونین الان تو چه شرایطی دارم جواب میدم...... 

خخخخخخخخخخ..... 

اومدم دکتر و خانوم دکتر کوشولو ویزیت میکنه و من وسطش دارم پست میذارم..... 

خخخخخخخ.... 

وسطش هی چند تا سرفه میکنم، ناخونامو میگیرم، موهامو کوتاه میکنم،...... 

خلاصه حسابی مشغولم و دارم پست جواب میدم..... 

انشالله قسمت شمام بشه..... 

دخمل خوب تقویم یه چکی بکن....  بعید میدونم قبل 17 دکتری باشه.....  14 میفته 4شنبه که خود ...

دكتر همون ١٧ هست، معمولا روز سه سيكل اولين سونو رو ميكنه و از همون روز آمپولا رو شروع ميكنه، اگه همون ٢١ تا رو بخورم و خدا كمكم كنه هفت روز بعدش پري بياد ميوفته ١٤ كه سه سيكلش ميشه ١٧،، اگر كه دو سه روز بيشتر بخورم اين احتمال كه مثلا چهار پنج روز بعد از آخري پري بياد خيلي بيشتره كه ميوفته همون ١٤ و روز سومش ميشه همون ١٧،، برا همين ميگم آنا جون، اگه دو سه روز بيشتر بخورم كافيه، نه؟

شما اصلا شنيدين كسي تا حالا دو سه تا بيشتر از يه ورق بخوره؟

...
مرسی که جوابمو دادی. منم مشکلم مث تو. خواستم بینم شما. تو کدوم مرکز انجام دادی و اینکه تخمک اهدایی. ...

من بیمارستان بهمن دونرم پانکچر ششد متاسفانه جنیناش زیاد نبودن فقط دوتاش خوب بودن که برام انتقال دادن پیش دکتر عارفی هستم هزینمم با دونر تا20میلیون رفت دونر و هم از یه کانال برداشتم البته واسطه ها هم زیاد هستند بهت درخواست میدم 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
دكتر همون ١٧ هست، معمولا روز سه سيكل اولين سونو رو ميكنه و از همون روز آمپولا رو شروع ميكنه، اگه همو ...

عزیزم بله بوده.... 

اگه اشتباه نکنم مامان آینده یه هفته بیشتر خورد یعنی 28 تا..... 

اما طبق دستور دکتر..... 

البته اگه اشتباه نکنم ولی در کل میدونم بوده بیشترم دکتر گفته باشه بخورن برا تنظیم سیکل.... 

عزیزم خوب اینو دقیق نمیدونم خوب مگه به مرکز عکس نگقتی روز چند سیکلی؟؟؟ 

آنا جون بزار قشنگ براتون توضیح بدم

من 29 اینماه دیفرلین زدم گفتم دیگه پریود نمیشم این ماه دیروز رفتم دکتر گفت یه آزمایش بتا بده یه عکس رنگی بده از رحمت  منم گفتم قبل عید بدم زنگ زدم وقت بگیرم واسه عکس رنگی گفتن که مریود شدی گفتم بهشون دیفرلین زدم وپریود نمیشم دکترم گفته آزمایش بدم بیام واسه عکس اول قبول نکردم گفتن دکترت باید حتما نامه بده دکتر منم گفت نه نیازی به نامه نیست آزمایش بده برو منم  صبح زنگ زدم به زور وقت گرفتم گفتن دیگه با خودته آزمایش بده بیا بهم فرداا وقت دادن یکساعت نشد رفتم دیدم ببخسیدا یه لکه کوچیک خونابه ازم اومده دوباره بهشون زنگ ردم چون نمیخواستم وقتمو از دست بدم چیزی نگفتم فقط گفتم میشه وقتمو فردا کنسل کنید هفته دیگه بیام گفتن این هفته آخرین هفتست منم دیگه حرف نزدم الانم مجبورم برم مگر اینکه فردا کامل پریدد بشم از دستیار دکترم پرسبد اشکال نداره با این وضع برم گفت فقط آزمایشتو بده برو بنطرتون درسته یه وقت نرم باهام دعوا بگیرن که چرا الان اومدی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
حتما واژینال انجام بدید من برای بارداری اول با سونوی شکمی گفتن باید سرکلاژ بشی و من انجام دادم برای ...

سلام عزیزم، شما يادته بعد از سرکلاژت تا چند روز لک یا خونابه داشتی؟ 

آنا جون بزار قشنگ براتون توضیح بدم من 29 اینماه دیفرلین زدم گفتم دیگه پریود نمیشم این ماه دیروز رفت ...

نه عزیزم اونا فقط براشون مهمه که باردار نباشی و مسولیت گردنشون بیفته..... 

عکس ازت میگیرن.... 

مهم تفسیر عکسه که اونم دکترت خودش گفته تو این شرایط بری بگیری پس بر اساس اون تفسیرش میکنه..... 

من چون خیلی از تفسیر سونو چیزی نمیدونم برا همین نمیدونم مثلا روز چند بودن سونو چه تاثیری تو نتیجه عکس داره..... 

محتملا می‌شده که دکترت گفته بری واسه عکس..... 

من بیمارستان بهمن دونرم پانکچر ششد متاسفانه جنیناش زیاد نبودن فقط دوتاش خوب بودن که برام انتقال دادن ...

تو انتخاب دونر بايد خيلي محتاط باشيد من چند باري كه تو گاندي منتظر بودم با چندتاشون صحبت كردم و متوجه شدم اصلا از اينا مدركي دال بر اينكه چند بار پانكچر شدن نميگيرن و طرف ميره با فواصل كم در مراكز مختلف تخمك ميده و در نهايت تعداد تخمك و جنيني كه ميده خيلي كمه. روزي كه من پانكچر شدم يك دونر همزمان با ما بود با اينكه فقط 27 سالش بود 11 تا تخمك داد كه فقط 6 تا جنين تشكيل شد و اين واقعا ظلمه چون طرف كلي هزينه ميكنه و تهش تعداد جنين كمي تشكيل ميشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم