2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم صادقانه جوابمو بدین

من اخرین ازمایشمو ۹ اسفند دادم که عدد بتا سه هزار و ششصد و خورده ای بود.بعدش بهتون گفتم که میخوام برای اطمینان خودم تکرارش کنم.حالا امروز یعنی ۱۹ اسفند تکرارش کردم حدود ۶۰ هزاره 😐😐😐 خیلی بالا نرفته؟!البته رنج ازمایش اولم بالای ۵۰ مثبت بود این ازمایشگاه بالای ۴۰.نمیدونم تاثیری داره توی جواب یا نه.

اما بنظرتون همه چی‌خوبه؟یعنی نرمال بالا رفته؟

اول فکرکردم شش هزاره یکم تو دلم خالی شد.الان باز نگاش کردم دیدم شصت هزاره

بچه ها منو نزنین اما روزی که رفتم سونو برای ساک مَرده که سونو کرد یهو گفت حالا تو اول کاری دلت خوش نباشه به اینکه الان ساک توی رحمه.بعضی وقتا توی ای وی اف دوتا جنین میگیره اما یکیش بیرون از رحم و یکیش توی رحم

خیلی بد حرف زد

گفتم دکتر من الان برام مهمه.همه چی خوبه؟گفت اره الان که خوبه‌اما هفته ی بعد باید بری سونو ببینی جنین تشکیل شده یا نه.بعد گفت باز باید بتاتو تکرار کنی که مطمئن شی بالا رفته.

بچه ها تورو خدا بگین نرماله یا نه

البته من زیادم اعتماد ندارم به این ازمایشگاه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خاکستری جون ، تبریک میگم بهت مادر شدنت رو ، ان شالله که بهترین و شادترین روزا در انتظارت باشه ❤

سلام عزیزدلم.ممنون خانمی.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم نه فرقی نداره فریز و فرش....  فعلا تا سه ماه رو احتمالا همین دز رو داری.....  بعدش ...

ممنون انا جونم.پس باید سفارش بدم برام بفرستن باز

عزیزم میشه: 3 هفته و 4 روز+2 هفته و 3 روز یعنی میشه 6 هفته کامل با احتساب جنین 3 روزه..... 

ممنون خانمی.بنظرت بتای ۶۰ هزار برای شش هفته کامل بالا نیست؟!

اینا نشانه صحت بارداری.ایرادی نداره.کم کم اشتهاتم خوب میشه. ب سلامتی.آره همون ۸ برو. دکتر پوراشرف ...

ممنو گلم.اره شنیدم هست هنوز.خودمم چندبار رفتم پیشش.قراره صبح زنگ بزنم بپرسم ببینم تا هفته ی دیگه هستن یا نه.

دیگه چی کنم باید برم وگرنه دکتره پوخ نوبتو میدن کس دیگه بعد اونم دیگه نمیتونم تحت نظرش باشم دکترش خی ...

ان شاالله‌که‌نشون میده و خیالت راحت میشه عزیزم.واقعا سونوی قلب خیلی استرس اوره اما ان شاالله هرکی میره برای سونو قلب بهترین لحظه ها رو تجربه کنه.منم میرم هفته ی دیگه.التماس دعا

سلام شب همگی خوش آناجون اسامی 40 نفر واسه ختم تکمیل شد؟ اگر هنوز جا هست اسم منم بزار لطفا.مرسی

عزیزم لیست دوستمون کامل شده بود..... 

لایق باشم دعاگوتم عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هم هميشه همينطوري هستم هميشه هم يك بلايي سرم مياد ، دخترم رو هم هميشه من يا باباش چش ميكنيم ، امر ...

دقیقا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فریز بودن..روز ۱۴ بتادادم ک شد ۱۲ وگفتن مشکوک بنظرتون میره بالا؟😔😔

عزیزم بالا رفتن به بتای اولیه ربط نداره اگه بارداری سالم باشه حتما میره بالا پس انشالله که بالا میره..... 

کسی مث من بوده ک بتاش بره بالا؟بخدا دارم میمیرم

عزیزم + فکر کن انشالله که بالا میره..... 

تکرار کن انشالله خوش خبری..... 

راستی منم پنجشنبه ان شاءالله انتقالمه برم یه سری از بچه هامو از فریزر نجات بدم😂

به سلامتی انشالله...... 

براشون کاپشن خریدی؟؟؟ 

پتو با خودت ببر...... 

پیشاپیش مادر شدنت مبارک..... 

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم صادقانه جوابمو بدین من اخرین ازمایشمو ۹ اسفند دادم که عدد بتا سه هزا ...

عزیزم حداقل باید 37800 میشد.... 

تا 115 هزار و حتی بیشترم جا داشت بره بالا..... 

بتاهای قبلتم با روزش بگی شاید بشه دقیقتر حساب کرد..... 

پس خیالت تخت تخت خوب بالا رفته..... 

مال من توی 6 هفته و 2-٣ روز بالای 100 هزار بوددددد سر پسرم..... 

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم صادقانه جوابمو بدین من اخرین ازمایشمو ۹ اسفند دادم که عدد بتا سه هزا ...

میتونست حداقل (1/6 به توان 5) برابر بشه... 

یا (2 به توان 5) برابر.... 

یا...... 

خلاقه به ریتم رشدت بستگی داره و به تعداد وروجکات همچنین..... 

ممنون انا جونم.پس باید سفارش بدم برام بفرستن باز

احتمال زیاد داری اما خوب مال یه ماه رو سفارش بده چون فکر کنم گرون باشن رو دستت نمونن..... 

ماه بعدم قبل اینکه اینا تموم بشن سفارش میدی دستت میرسن....