2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خب اگه پری نشدی برو....اینجورم که خودشون گفتن باز خوبه.......زنگ بزن اگر پری شدی.... کلا بعد از عکس ...

انشأالله هر چی خوبه همون برام بشه 

آره اگه نشدم میرم خیالم راحت بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من روز سوم سیکلم زدم

منم روز ۳ پریودی زدم و ۱۰ روز بعدش پریود شدم. سیکل بعد گفتن نمیشم تا برم سونو.. بعد اولین دیفرلین میشی. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاله سه شنبه جفتشون میچسپن به دیواره رحمت.. و بعد از 9ماه که چه عرض کنم از همون اول بارداری خوب حا ...

مرررسی مهربوون فدای تو بشم خوارشوهر😜😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بی بی منفی بود امروز زدم😔

خودمو قشنگ میذارم جات خیلی سخته واقعا نمیدونم چی بگم چون دردی رو برات دوا نمیکنم فقط امیدت ب ازمایشت باشه توکل بخدا 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
وای واقعا....؟نمیدونستم اینم راه کاسبی شده😨 فکر میکردم اول برای رضا ی خداس بعدم یه پولی گیرشون بیا ...

دقيقا شده يك بيزنس هي مركز عوض ميكنن كه نشناسنشون بعد چند تايي كه دور هم جمع ميشند حرفاشونو گوش بديد طرف ميگه من دو ماه پيش عرفان تخمك دادم اينقدر گرفتم و ... شد! اينماهم كه اومده اينور تخمك بده. در حاليكه دونر نهايتا بايد سه بار بره تو پروسه تخمك كشي. بعضيا دارن از اين طريق امرار معاش ميكنند. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها دلم آروم نمیشه،هی میخوام قوی باشم و رد شم از این اتفاق ولی سخته و نمیتونم،هی میگم من الان باید حامله میبودم،باید ذهنم درگیر این میبود که کی برم واسه غربالگری و برم سیسمونی ببینم،فکر میکردم تموم شد دوران انتقال و استرس تا رسیدن روز آزمایش،من چه جوری میتونم بازم برم،تحملم تموم شده دیگه،کاش یکی بهم میگفت دفعه بعد حتما درست میشه همه چی،میگفت خیالت راحت مثبت میشه و بارداری سالمی داری،گله دارم از خدا که چرا ازم گرفتش؟چرا نذاشتش سر جای درست چرا چرا چرا؟

آنا جون 26 اینماه دوباره باید دیفرلین بزنم دیگه فکر نکنم پریود بشم بعد عید اگه خدا بخواد بدم واسه می ...

والا موندم نمیدونم چی بگم..... 

البته بعید میدونم پریود بشی نهایت در حد لک باید باشه اما خوب نمیتونم مطمئن چیزی بگم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا موندم نمیدونم چی بگم.....  البته بعید میدونم پریود بشی نهایت در حد لک باید باشه اما خوب ن ...

آنا جون تصمیمو گرفتم اگه تا فردا پریود نشدم میرم اگه شدم که نمیرم لا خوذشونم صحبت کردم همینو گفتن بازم ممنون😘

مرسي اناجون، پس به دكتر ميگم اگر جا داره دو سه روزي برام اضافه كنه، ممكنه مامان اينده رو برام منشن ك ...

عزیزم مطمئن نیستم مامان مرجان بوده حالا ازش بپرس.... 

@مامانِ_آینده_هستم

گه درست نوشته باشم نام کاربریشو.... 

نام کاربری جدیدشم نتونستم درست بنویسم مامان مرجان و لوبیاش یا همچین چیزی بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم روز ۳ پریودی زدم و ۱۰ روز بعدش پریود شدم. سیکل بعد گفتن نمیشم تا برم سونو.. بعد اولین دیفرلین می ...

پریود شما قبلش منظم بود؟ واسه من منظم نبود

دکتر برای من بیشتر از ۲۱ تجویز کرد دقیقا برای اینکه برای ۱۷ ام بخوام برم درست در بیاد. تقریبا ۱۰-۱۲ ...

مرسي عزيزم، از روز يازده به بعد چه جوري بايد بخوري؟ مگه كلا پشت سر هم نيست استفادش؟

...
مرسي اناجون، پس به دكتر ميگم اگر جا داره دو سه روزي برام اضافه كنه، ممكنه مامان اينده رو برام منشن ك ...

@مامانِ_آینده_هستم

عزیزم نمیاردش.....

آنا جون خدا صبر و توان بده.و یه بچه دیگه بهت😉😍 (دعایی از جانب خارشوهر بود برات😊)

نه بابا خواهر شوهر من فرشتس از این دعاها نمیکنه.... 

اتفاقا همش میگه دیگه حواستون باشه ها..... 

عزیزم انشالله قسمت خودت و بقیه دوستانی که دوست دارن مامان بشن..... 

سهم منم مال شما.... 

من به همین دو تا خدمت کنم کافیه.....